• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Diskuze: Mezinárodní mistrovství v bitvách o pevnosti 2017

Čerstvá zpráva z Awesomie

The end of IFBC, Part 2!
(Today at 11:43 AM)
Thank you for participating in our second International Fort Battle Championship! All rewards will be provided to our participants after the update to version 2.70. Please note, World Awesomia will be closed shortly.
 

DeletedUser16879

Guest
Tak jak to teda vypadá s těma sadama?
Aby jsme je do dalšího mistrovství měli :-)
Chápu že je s tím práce ale aspoň nějaký nástřel kdy přibližně je máme očekávat?
Dík Houmli
 

DeletedUser

Guest
Tak že si znás děláte jen prču děte se příště stakovíma akcema bodnout je mi nablití velebnosti.
 
Realita je taková, že od konce mistrovství se čekalo, než zodpovědné osoby vytvoří itemy, které máme dostat. Tak se stalo až s updatem 2.70, který byl nahrán 30. ledna. Pak se pro změnu čekalo, než další osoba zadá Community Managerovi úkol, aby nám ty ceny rozdal, protože bez toho nemůže CM konat. To se stalo až tento týden tuším ve čtvrtek.

Bylo mi řečeno, že během tohoto víkendu, tedy mezi 9. -11. únorem budou ceny rozdány a nebo alespoň hlavní část, kde nebude žádný problém (bylo mnoho požadavků na změnu cílového světa odměny atd. takže tam může snadno nastat nějaký problém, u hráčů, kteří nic neměnili by snad problém nastat neměl žádný).

P.S. Když jsem psal předchozí příspěvek, předpokládal jsem, že až ho bude většina lidí číst, budou mít již odměny připsány a rádi se zasmějí narážce na Pána Prstenů (konkrétně pak rok narození Aragorna).
 
Odměny se již rozdávají.

Světy 1 a 9 jsou odbaveny, mimo náhradníků. Dostalo se již i na několik hráčů na Arizoně. Pokračování bude probíhat dle časových možností administrátorky.
 
Naposledy upraveno:

Mikosansobi

Člen týmu
Ahoj, bohužel mám problém s internetem a rozdělování cen je hrozně pomalé, dnes bych ráda ukončila odměny od Arizony - Florida. Pokud někdo z vás migroval z Buffala a Colorada a zapomněl to nahlásit, učiňte tak. Pokud nenajdu váš účet na těchto dvou světech, obdržíte dárečky až poslední. Děkuji za pochopení, trpělivost a přeji krásný den.
 

DeletedUser16879

Guest
Jasná super jsem na Coloradu a čekám na dárečky. Počkám tam a až je dostanu tak pak migruju na Arizonu ať v tom nedělám bordel. :-)

Dík Houmli
 

Mikosansobi

Člen týmu
Krom 15 hráčů jsou dárky rozdány. Jakékoliv nesrovnalosti prosím pište sem.
150 nugget (hlášení IFBC výhra)
Itemy:
50833000 Stříbrná medaile 2017
50835000 Truhla s oblečením IFBC
50862000 TNT barel
ocenění id:110 - Galaktický ničitel pevností
 

DeletedUser16789

Guest
Ahoj, asi jsem mezi těmi 15, ale 150 nugget se mi v inventu objevilo. To ostatní bohužel ne.
Díky za zprávu asgard thor.
 
Nahoru