• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Diskuze: Mezinárodní mistrovství v boji o pevnost 2015

Pawn

Člen týmu
Vypadá to jako zajímavý nápad.. ale nevím no.. Je tam spousty otázek - například co s prémkama,vylepšenýma věcma, pro team i spousta práce s tím řekl bych.. Zájem nejspíše bude, ale ani ten "nábor" do "pevnost teamu" si nedovedu moc představit. No Uvidíme co přinese čas. :-) Nicméně nápad skvělý, teď aby to za to stálo.
EDIT: Jsem moc zvědavý na ten "seznam" vůdců co se přihlásí vůbec.. na SK co se dívám, se pár hráčů chytlo o tom kdo je velitel a kdo si na něho jen hraje :-D Tak snad to zde nedopadne stejně.
 
Naposledy upraveno:

DeletedUser1318

Guest
Zásadní otázka je, jestli jsou vůbec schopni tak rozsáhlou záležitost vůbec rozchodit.
Opakovaný úkol, který stačí znovu spustit ve správném čase je velmi zapeklitý oříšek, tak nevím...
 

DeletedUser13189

Guest
Zásadní otázka je, jestli jsou vůbec schopni tak rozsáhlou záležitost vůbec rozchodit.
Opakovaný úkol, který stačí znovu spustit ve správném čase je velmi zapeklitý oříšek, tak nevím...

To bych se nebál, sice Tě tam dostanou třeba na 3x a pár věcí ze setu se poztrácí ,ale nakonec Tě tam určitě dostanou :D
 
No já vám nevim klidně at si překopírujou celou postavu s 3 sadama a bez produktu, ale aby ji pak něak složitě přeposílali z5 nebo jen ty expy to mi přijde moc složité a hlavně pro lvl 150 zbytečné ( a že bude 95% 150 lvlu) spíš si myslim že to nerozchoděj :D. A pokud to klapne stačí pak odměny poslat na svět z kterého postavu zkopíroval a expy nechat expama produtky tam nechat tam :)
 

DeletedUser

Guest
Aktivních hráčů, kteří vydrží celý ten plánovaný turnaj není zase tak moc, většina vysokých levelů už nehraje, nebo jenom postavu udržuje. Ale hrát pravidelně, nechybět na žádné pevnosti, tady bude výběr horší. A to bude na těch 10 velitelech a jejich zkušenostech s náborem.

Asi by se ten základ měl rozdělit podle světů, z každého světa po 10 hráčích + 1 velitel, a zbytek doplnit podle aktivity a zájmu.
 

DeletedUser17207

Guest
ahoj, chtel jsem se prihlasit do boje, ze sveta Eldorado...duelant-142lvl se skilem na bitvy, barta set s jizdou, NB zbrane
 

DeletedUser10577

Guest
Některé světy jsou s lidma katastrofální. Lepší by možná bylo posbírat z některých světů zaběhlých 30 lidí. Lidé se znají, mají se sebou již spoustu odehráno. Raději o něco horší hráče, ale poslušné, než aby si to CZreprezentace rozbila tím, že budou všichni namistrovaní a akorát se pohádají... Líbí se mi ten nápad, ale mám strach, že to zkolabuje stejně jako několik dřívějších snah o něco zajímavého. Rád bych se zúčastnil, ale přece jen je to už dlouhá doba, co jsem hrál na pevnostech aktivně.
 
arno, rozhodně bych nic podle světů nerozděloval. pokud chce hrát 50 lidí například z S1 tak proč to dovolit jen 10? ať jde z každý z toho světa kde si myslí že má nejlepší postavu.

přesto si myslím že dát dohromady 150 lidí bude docela oříšek a ještě horší to pak bude s aktivitou na těch bitvách. no uvidíme.
 

DeletedUser10577

Guest
Rezerva jen 10 lidí mi přijde také hrozně malá. Být na bitvě každý den po dobu 10 týdnů je nereálné. Někdo to v průběhu vzdá, někdo bude dělat problémy a už se nenaplní.
 

DeletedUser

Guest
arno, rozhodně bych nic podle světů nerozděloval. pokud chce hrát 50 lidí například z S1 tak proč to dovolit jen 10? ať jde z každý z toho světa kde si myslí že má nejlepší postavu.

přesto si myslím že dát dohromady 150 lidí bude docela oříšek a ještě horší to pak bude s aktivitou na těch bitvách. no uvidíme.


8 světů = 80 hráčů, a ty doplnit 60 hráči + 10 velitelů, takže sehranost by mohla být.
Návrh je jenom proto, aby se dostalo na hráče z celého českého Westu. Stejně jak jsem vyrozuměl, výběr bude na těch 10ti velitelech.
 

DeletedUser18324

Guest
Výborný nápad, akorát škoda, že si asi nezahrají všichni co budou mít zájem.... Pokud zbude místo na dobrodruha z Eldoráda s lvl106, bude to skvělá akce :D
 

DeletedUser8423

Guest
Přihlásím se z s9. Budu vybrán a pofrčím na mistrovství. Budu si moct dál šmrdlat s9 (třeba i bez bitevních sad, které mám na ms) a jen mi přibude další svět s mistrovstvím? Nebo po dobu mistrovství na s9 vůbec nebudu?
 
Sliboval jsem pár lidem, že sepíšu, co se mi zatím povedlo zjistit.

Průběh akce:

1) Výběr 10 vůdců - jejich úkolem bude vybrat zbylých 140 bojovníků a podílet se na jejich přesunu na bitevní server. Každý bude mít 150 hráčů, které je možné střídat.

Jaký je účel vůdců?
Lídři vyberou tým, rozhodnout, kdo a kdy bude bojovat.


Tato fáze by měla být hotová do 9. 11. 2015, kdy by měl být otevřen bitevní server.

2) Každý vybraný hráč musí veliteli nahlásit s jakou svojí postavou se zúčastní.
Přenášet se bude:
- charakter postavy,
- 3 sady oblečení (1 sada = 1x klobouk, 1x šátek, 1x puška, 1x duelovka, 1x kůň atd.) - tyto předměty musí mít hráč samozřejmě ve svém inventáři na daném světě. Lze přenést i prémiové zbraně. Zatím nemám potvrzeno, zda se přenesením nezruší vylepšení předmětů. Předměty se dají přenést vylepšené.
- úroveň postavy
- každý by měl mít všechny body uvolněné, čili není třeba dělat reskill na pevnosti již teď
- mělo by se přenést i řemeslo, avšak resetované na 0 bodů Tady to vypadá, že si budou moci řemeslo vybrat.

Přeneseno nebude:
- produkty, ty bude muset každý nasbírat až na novém světě
- nugety, snad je i tam budeme dostávat za login, nicméně nasyslené nebo koupené na cz serverch se tam nepočítají

5) Hráči každé jazykové mutace budou seskupeni do měst, ty budou pak propojeni aliancí. Po celou dobu tedy budou mít všichni z českého týmu společný chat ze kterého by nemělo unikat žádné info :). Další komunikace bude moci probíhat také na klasickém městském fóru.
Město by mohlo do začátku dostat jistý finanční obnos.

Přesun postav by měl být dokončen nejpozději 25. 11. 2015, kdy začínají první boje.

4) Skupinová fáze. 1. - 7. týden
Jednotlivé mutace budou rozlosovány do skupin. Boje budou vždy v úterý, čtvrtek a sobotu.
Bodování bude podle výsledků bitev viz. úvodní oznámení.

5) Finálová fáze. 8. - 10. týden
Postupující se utkají ve finálové skupině.
Boje budou ve středu a v sobotu.

Během Vánoc a přes Nový rok bude bitevní klid.
Přesné časy vyhlašování bojů zatím nejsou známy.
Navržený čas je 20-21h.
Pevnosti by měly být vystaveny na max.


Jiné dodatky:
Přenesení postavy bude pravděpodobně probíhat tak, že bude vytvořena kopie, která bude následně umístěna na bitevní server a originální postava tak nezmizí na několik týdnů z původního světa. De facto tak každému přibyde jedna postava velmi podobná jiné jeho postavě :). Po konci akce budou duplikáty postav smazány, což bude mít za následek nemožnost přenesení věcí získaných na bitevním serveru. Poslední informace už není spekulace, to bylo regulérně oznámené.
Bude vytvořen klon s expy, schopnostmi, které budou volné k rozložení a max. 3 sadami, které nezmizí ze světa, z kterého se dotyčný hlásí.

Nevím také, jak to bude s nastavením světa, zda například budou možné duely. Zde padl návrh, aby byly zakázány-přímo zrušeny, tedy nemožnost duelovat.

Podtržené jsou otázky na team, případně administrátorku :)
 
HIVe, Chybím ti na Colorádu :P :D Vencjovi jsem psal
ještě uvidím, ale je problém, že bude hromada lepších na cz serverech, když nejsem stavěnej na bitvy a taky už nemám bitevní hadry
, takže nevím, taky bych ho tam rád viděl. Jinak nástřel hezký :)

Na Colo je vražedná duelantská trojka Pappuch-Ohmsquare-dangovaandrea, nevím jestli by Pappuch nešel za duelanta :)

Průzkumníka bych tolik nepodcenoval... :)
 
tak koukám, že HIV je bezesporu generál number one :-). A ještě nás má ošpislované :-). Tak mu přidám pod nos ještě nějaký názor. Podle mě, pokud se to povede (za což v případě INNA nelze strkat ruku do ohně), tak dojde k následujícímu: bitvy budou plné a budou plné lidí, co budou mít zcela bitevní resklill a budou min velmi dobře vybaveni (a nebudou šetřit za prémko). Tj. musíš hledat takové složení lidí, které tohle bude rušit. Tj něco takového:

50% vojáků tanků
20% duelantů tanků
20-25% dobrodruhů blokerů
5% možná i 10% duelantů snajprů (to se nerovná kemperů)

takle to vidím já (ale rozhodně něříkám, že to nejde líp) a hledal bych lidi do jednotlivých kategorií. Sorry dělníci, nejste tam.
 
Ano, máš pravdu, bitvy budou plné a všichni budou sakra dobří. To, že v naleznutí správného složení je klíč je jasné. Nicméně já si dovolím tady svoje názory na složení nevypisovat :), přeci jen si to tu může přečíst i někdo o bratrů slováků, potažmo i z jiných národů a použít to proti nám. Proto bych takovouhle debatu přesunul do více chráněného prostředí.

Každý bude mít 150 hráčů, které je možné střídat.
Tato věta na mě působí dojmem, jako kdyby si měl každý velitel vybrat svých 150 lidí a celkem by tedy měla česká strana zastoupení až 1500 lidmi. To mi ale přijde poněkud absurdní :). Jednalo se o vůdce různých jazykových mutací. Samozřejmě, že těch 10 velitelů na CZ si vybere 140 hráčů (myslím, že 150 je těch 140+10)

Jinak děkuji za další odpovědi ;)
 
Naposledy upraveno:

DeletedUser18505

Guest
tato akce je uplně zbytečná a přijde mi velmi trapná, hra by měla být pro všechny stejná a ne aby byly utlačovány charakterové skupiny, nebo diskriminace mladých servru, spravedlivé by bylo kdyby bylo MS servru, S1CZ proti S1DE, S10PL vs. S10UK atd. rozděleno do skupin, poté play of a hotovo.
Bude vybráno 10 vudců :D který chytrák bude volit těch TOP 10??? to má někdo statistiky a nebo už ted milí admini máme 10 vybraných (a 5 adminu mezi nimi), nečetl jsem nikde co musí 1z10 vybraných splnovat. Jsem rád že více jak 50% hráču očekává velké fiasko a byl bych rád kdyby tato nespravedlivá akce fiaskem skončila

pár otázek na které bych rád znal odpovědi:

- co musí splnit hráč aby byl vudce
- kdo vybere 10TOP z ČR (netlačte do mě že to bude náhodné, pač by měl šanci i LVL 30 dobrodruh :D a to bylo velmi zajmavé :D a pro CZ servery reprezentativní)
 

DeletedUser18505

Guest
Ano, máš pravdu, bitvy budou plné a všichni budou sakra dobří. To, že v naleznutí správného složení je klíč je jasné. Nicméně já si dovolím tady svoje názory na složení nevypisovat :), přeci jen si to tu může přečíst i někdo o bratrů slováků, potažmo i z jiných národů a použít to proti nám. Proto bych takovouhle debatu přesunul do více chráněného prostředí.

Každý bude mít 150 hráčů, které je možné střídat.
Tato věta na mě působí dojmem, jako kdyby si měl každý velitel vybrat svých 150 lidí a celkem by tedy měla česká strana zastoupení až 1500 lidmi. To mi ale přijde poněkud absurdní :).

Jinak děkuji za další odpovědi ;)

absurdní by bylo z 16 světu vzít pouze 150 lidí což je na 1 svět ani ne 10 lidí
 
Bando, hlaste se, jinač to bude ostuda. Pořád se tu bavíte, jak je West hlavně o pevnostech, děje se velká akce a vy stagnujete.


Sikuldo, ty jsi nic nepochopil. Hra není a nemůže být pro všechny stejná a výběr není diskriminace. Zkrátka se vybere 150 nejlepších hráčů a ti půjdou bojovat. Tady není třeba pěstovat komise a systémy, je to poplatné tomu co se tu děje. Tak se buď zapoj anebo ne.
 
Nahoru