• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Diskuze: Mezinárodní mistrovství v boji o pevnost 2015

Pro sikuldu:
aby se člověk mohl stát vůdcem, musí se přihlásit v příslušném vlákně (pokud ho nedokáže najít, asi to nebude správný vůdce)
v případě, že by se přihlásilo více než 10 lidí, bude se hlasovat, kdo má být vůdcem.

A až budš příště počítat světy, zkus si vzít do ruky kousek papírku a sečti si je pod sebe. Cz west má aktuálně 8 světů (s1, s9, arizona, buffalo, colorado, dakota, eldorádo, florida).

Na další věci ani nemá smysl reagovat.
 

DeletedUser18505

Guest
Zajímalo by mne, jak chtějí přesunout postavu tam, když povolí sebou vzít jen tři sady. Pokud se tedy postava přesune tam, expy, které tam hráč získá se přenesou zpět po turnaji spolu s postavou? Bylo by to fér.
A co produkty? Ty se tam nepřenesou? Jako třeba zápaďáky, bajo atd... Nebo budu muset posílení jen kupovat, jak je napsáno v oznámení?
Ještě k těm třem sadám ... podmínka je bitevní sady ... takže tam v ničem jiném nebude možné přes den chodit?

Bude možné ty bitvy sledovat veřejně? Nebo to bude jen pro ty, co budou v týmu?

diskutabilní a trefné
 

DeletedUser18505

Guest
Zásadní otázka je, jestli jsou vůbec schopni tak rozsáhlou záležitost vůbec rozchodit.
Opakovaný úkol, který stačí znovu spustit ve správném čase je velmi zapeklitý oříšek, tak nevím...

dělá jim problém vzít hodně věcí najednou na trhu a chcou udržet a koordinovat toto (myslím INNO) :lovec:
 

DeletedUser

Guest
Tohle MS je určeno jen pro staré světy, kde hráči své postavy udržují buď jen z nostalgie nebo kvůli tombolám (pro případnou směnu na jiný svět). Například na s9 byla poslední bitva 14.10. Na Eldu 22.10.
Na Floridě jsou bitvy denně a stejně budeme muset ustoupit Vám mazákům.
Snad teda aspoň něco ukážete, když Vám nevoní ani sada průzkumníka a dobrý bitevník z mladého světa.

Florida bude držet palce. :)
 

DeletedUser18505

Guest
Bando, hlaste se, jinač to bude ostuda. Pořád se tu bavíte, jak je West hlavně o pevnostech, děje se velká akce a vy stagnujete.


Sikuldo, ty jsi nic nepochopil. Hra není a nemůže být pro všechny stejná a výběr není diskriminace. Zkrátka se vybere 150 nejlepších hráčů a ti půjdou bojovat. Tady není třeba pěstovat komise a systémy, je to poplatné tomu co se tu děje. Tak se buď zapoj anebo ne.

tak to je INNO v řiti jestli se EU dozví třeba že to hraje uprchlík z východu nebo rom a že má 50 lvl a vy ho sebou nevemete tak budou problémy, hned bude komise a hned se na čechy zapomene :D
 
diskutabilní a trefné

Diskutabilní možná, ale na většinu otázek lze odpovědět pouhým čtením...

1.Postava se nepřesouvá, tvoří se klon s vybranými vecmi.
2.Postava se po ukončení šampionátu smaže, tudíž se nic nepřesouvá zpět.
3. Stejné jako 1. postava se nepřesouvá, takže ani produkty co má postava se nepřesouvají. Bude možné si je vyrobit, ale řemeslo půjde od nuly.
4. Podmínka je bitevní sady aby bylo v čem bojovat, přes den můžeš chodit třeba nahý...a kdo trefí do města, tak si něo koupí u krejčího lol
5. Jak již bylo řečeno...určitě to půjde sledovat zpětně z westforts...
 

DeletedUser18505

Guest
Tohle MS je určeno jen pro staré světy, kde hráči své postavy udržují buď jen z nostalgie nebo kvůli tombolám (pro případnou směnu na jiný svět). Například na s9 byla poslední bitva 14.10. Na Eldu 22.10.
Na Floridě jsou bitvy denně a stejně budeme muset ustoupit Vám mazákům.
Snad teda aspoň něco ukážete, když Vám nevoní ani sada průzkumníka a dobrý bitevník z mladého světa.

Florida bude držet palce. :)

cajk jedinej HIV negativ nebo co je,:bandita: má problémi, chtěl by MS levelu 150 :D
 
sikuldo, když tu mluvíš o fér - tady se vybírá 150 "nejlepších", když bych to převedl třeba na hokej, taky budeš říkat proč nejel Franta Vomáčka od nás ze vsi, když každý den honí puk na rybníku, nevadí že nemá všechny chrániče (bitevní sady) atd, hlavně aby to bylo fér a měli všichni šanci.

brendl, a k floridě - jak už psal HIV, ten rozdíl byť třeba jen 20 levelů je na schopnostech strašně znát. nicméně jsem nikde nečetl že by byla Florida úplně odepsaná, jen odtud nepůjde 30 lidí, ale třeba jen 2.
 

DeletedUser13921

Guest
Boje nebudou každý den, budou 3x týdně to se myslím dá, být to každý den tak do toho nejdu.
 

DeletedUser1318

Guest
...tato akce je uplně zbytečná a přijde mi velmi trapná, hra by měla být pro všechny stejná a ne aby byly utlačovány charakterové skupiny, nebo diskriminace mladých servru...
Tato akce především není povinná, takže její "trapnost" se tě vůbec nemusí týkat.
Pokud se jedná o mistrovství v boji o pevnost, pak asi bude z principu věci určená pro hráče, kteří s boji v pevnostech nějaké zkušenosti. Až bude mistrovství ve stavění, asi se tam duelanti nepohrnou a bude tam převaha jiných charakterů.
A jestli máš dojem, že by jsi byl něco platný, tak se přihlaš dej o sobě něco vědět.
Pokud se domníváš, že HIV, který se nějaké organizace sám a velmi zdatně ujal, nepostupuje dostatečně korektně, vypracuj svůj návrh, jak by to mělo být jinak a lépe. Možná by to bylo konstruktivnější, než vypisování doublepostů.
 
Hlavně aby se našlo dost hráčů, zatím vidím že je to akorát událost k pokecu. Pokud se přihlásí dost, tak bude z čeho vybírat. Myslel jsem že ostřílení šíbři se přihlásí hned, no zatím ne, asi funguje to že na forko mnoho hráčů nezavítá. Je jasné že tam půjde elita, navíc hráči se samokontrolou vyberou. Není od věci přijít s návrhem na evidenci a pravidla. Takže každý udá co má za postavu a jak s ní na tom je. Ono se i pak uvidí kdo hraje a kdo si tu chodí pokecat...

Ps: zatím ve výčtu vůdců vidím dost zbytečných "hráčů"...
 

DeletedUser10955

Guest
Jen neco malo k vasi debate, zas az tak bych v soucasne dobe neresil ty lvly hracu, kteri se budou ucastnit, hraju na vsech svetech, nekde vic aktivne, nekde min a takovych lidi je tu velke mnozstvi a kdyz si odectete "duplicitni" postavy a hrace, kteri nebudou mit o tuhle akci zajem, tak zas az tolik osob nezustane, osobne bych zatim neresil nic takoveho a resil to pripadne az kdyz bude nabor do bitevni armady otevren...
Mimo to lvl neni jedine co rozhoduje, kolikrat muze byt uzitecnejsi lvl 100 nez lvl 150, dost zalezi i na vybave, poslusnosti a predevsim na tom jak kdo te hre rozumi/umi ji hrat.

Hlavni bude, az bude nabor, aby hraci uvadeli dostatek informaci a pak uz to bude jen na velitelich koho vyberou (pokud bude dostatek zajemcu).
 
Na německé fórum včera připsali další upřesnění, zejména termíny:

Akce začne 25.11.
A pak další termíny zřejmě jen pro německou verzi:
Přihlašovat se lze odteď do 03.11.2015 23:59.
Do 5.11. se volí velitelé.


----
Omlouvám se, jeslti jsem někde něco přehlédl, ale neviděl jsem informaci o tom, v kolik hodin mají bitvy začínat? Četl jste k tomu někdo něco? Připadá mi to dost zásadní informace, protože pokud se někdo má hlásit do akce, že se bude moci bojů pravidelně učastnit, tak bude většinou dost podstatné, jestli se začne bojovat třeba už v 18 hodin nebo až v 21 hodin. Nehledě k tomu, že kvůli mezinárodnosti mohou mít snahu střídat časy v různou denní i noční hodinu....
 
Naposledy upraveno:
Do toho mého obsáhlého příspěvku Miko připsala, že navržené časy jsou 20-21h. Pravděpodobně začátky bitev.
Hancock
 
1) Zúčastní se všechny země, ve kterých west běží ? Je to spoustu časových pásem a těžko by se hledaly kompromisy v časech konání bitev. Asi bych nestanovoval jeden čas pro celý turnaj, ale na každou bitvu jiný, aby měl šanci každý být vícekrát online.
2) Podle levelu dostaneme na rozložení schopky a atributy, které si budeme moci "nastrkat", kam chceme ? (pokud ano, tak to asi budou koordinovat velitelé, co ?)
-pofrčí asi hodně vést,vytrvalost,skrývat se a zdraví (kdo vše nacpe do : vytrvalost a skrývat se, tak ho nikdo netrefí a on bude trefovat)?

-dále jsem zvědavý jak bude probíhat výběr armády, poté co budou zvoleni velitelé, zájem bude určitě, takže doufám, že se přihlašovat bude pouze přes fórum, a každý sám od sebe
 

DeletedUser18099

Guest
Zdravím,

když se teda kompletně restartuje postava a budou se moc rozdělit znova schopnosti a atributy, přenesou se i zakoupené body schopností či atributu?
 

DeletedUser

Guest
Příspěvek k sadě průzkumníka

Citace:
3) Na floridě nikdo nemá dostatečně kvalitní vybavení pro účast na turnaji. Oblečení průzkumníka není vhodné, dává příliš moc zdraví a žádný odpor, díky čemuž se lehce stanete potravou pro duelanty, resp. mnohem víc rána od nich zabolí. HIV-


Tento set nemám, v dobu akce jsem nehrál, tak nemůžu vyzkoušet.

Ale protože se budou body schopností na kopírované postavě rozdělovat znova, je přeci možné postavu vyvážit i vzhledem k odporu, ne?

A na druhou stranu se může postava specializovat na určitou činnost, a potom to může být o štěstí, umístění postavy v boji, kvalitě nepřátel ... prostě i vyvážená postava se nechová (vlastnosti) v každém boji stejně. Co mám vyzkoušené, tak nastavení schopek mi funguje podle představ asi tak v každé třetí bitvě.
 
Jde o to, že odpor, který je nejúčinnější ochranou proti duelantům nejde rozumným způsobem získat ze schopností, vzhledem k tomu, že ho množství zdraví zase eliminuje a jeho přínos je pak minimální.

Jak tu někde psal Don Camillo, v Německu mají nastavenou spodní hranici pro přihlašování level 50. Tento příspěvek měl za cíl odfiltrovat podobné aktivisty.
 
Nahoru