• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Diskuze: Mezinárodní mistrovství v boji o pevnost 2015

DeletedUser1318

Guest
Za chvilku bude vánoční příměří a tady nejsou žádné novinky z bojiště.
Je něco nového?
 

DeletedUser1318

Guest
Škoda, nějak to při pohledu zvenčí nemá pořádný švih.
Zpočátku to v té organizační fázi vypadalo na akčnější událost.
Těžko odhadnout, kolik hráčů bude lákat případný "příští" ročník.
 

DeletedUser16057

Guest
Taky otázka, kolik hráčů od soupeřů, ne-li od nás bude mít chuť dál přetrvávat na turnaji i po Novém roce. :P
 
https://www.westforts.com/en18/battles

Tady můžete najít výsledky všech bitev.

Švih to ztratilo tím, že se v podstatě všechno, co se řešilo tady přesunulo na skype nebo přímo na Awesomii (název světa kde se bojuje) a vnější pozorovatel tak příliš mnoho informací nedostane.

Nicméně k otázce, pro kolik lidí bude lákavý příští ročník si netroufám vyjadřovat, jednak proto, že není jisté, zda vůbec nějaký další ročník bude. A kdyby náhodou ano, tak hned několik hráčů z českého výběru se nezúčastní z jednoho prostého důvodu a totiž, že již teď jsme je vytahovali takřka ze záhrobí a po mistrovství se chystají svoje působení na westu již zcela ukončit.

Pak je tu další věc a totiž samotná funkčnost. Svět funguje dobře, dokud nepřijde zátěž. Při bitvách se neskutečně seká, chat je zpomalený klidně o 30-60 sekund a některým hráčům nejde ani nakliknout postava, aby mohli zadat pohyb. Tím se spousta věcí komplikuje a dosti lidem to otravuje život (hraní).

Ještě připojím pro někoho možná zajímavou novinku, že náš kovář unique777 již díky zásobovatelům surovinami i recepty dosáhla 600 řemeslných bodů a umí tak vyrobit všechno smysluplně použitelné na bitvu včetně zápaďáku, placatky i moderního brnění :).
 

DeletedUser16057

Guest
Zatím jedna-první výhra a tím první body za ubránění pevnosti. Zbytek prohry. Pokud se nepletu, tak ve čtvrtek nás čeká další bitva. :)
 

DeletedUser

Guest
Docela by mě zajímalo levelové složení našich soupeřů, příp. jaké mají vybavení. také jaký je podíl on-off na našich bitvách.
Nebo jestli jde zveřejnit tabulka přehledu po bitvě, tak ty tabulky našich bitev.
 
5 bitev - 2 výhry. Ale jen 4 soutěžní bitvy a z nich 1 výhra.
Jinak po dnešní prohře s Maďarskem jsme laborovali čím to, že nás vystříleli a my je ne. Zjistili jsme zajímavou věc a totiž, že maďaři měli v dnešní bitvě více než dvacet hráčů nesniperů, kteří měli vylepšenou přesnou jednorannou pušku vylepšenou na třetí nebo vyšší level. Když pak srovnáme dmg této vylepšené pušky, je o 100-150 lepší než třeba Jeremiahovy nebo nattovy pušky bez vylepšení. U nás mají takto vylepšenou pušku z nesniperů pouze 4 lidi. To je dost znatelný rozdíl, pro představu: takový hrač zaznamená za bitvu 20 zásahů, což je rozdíl 2-3000 dmg. A když je pak tento rozdíl 20ti hráčů, vyjde to na nějakých 50 tisíc dmg za bitvu. Toto množství by nám v dnešní bitvě bohatě stačilo k ubránění, neboť jsme vlajku udrželi a až v posledním kole nám zabili posledního hráče. V minulé prohrané obraně nastala zcela stejná situace, když nám také zabili posledního hráče v posledním kole.

A těchto 50 tisíc dmg by nám bohatě stačilo k vítězství v prvním útoku, který jsme též prohráli velmi těsně, když nám na vlajku chybělo jedno kolo a k vystřílení chybělo nějakých 30 tisíc hp co zbylo obráncům.

A pak tedy ta hlavní věc a totiž finanční stránka věci: bez použití nuget stojí vylepšení pušky, o které se tu bavíme, 1,5 milionu na 3. level, na čtvrtý level je to asi 4,5 milionu a na pátý už to vyjde na nějakých 13,5 milionu. A to už je pro běžného hráče na českých světech poměrně oříšek.

Ano, je to věc, na kterou jsme se mohli více soustředit už v samotné fázi výběru, avšak nyní už s tím nic neuděláme, tak to budeme muset dobojovat takto. Pokud bude nějaké příště, třeba budeme chytřejší, jestli tedy ještě vůbec dáme (nebo dáte - beze mě) dokupy celý tým.
 

DeletedUser

Guest
Takže vojákovi doporučuješ vylepšit tuto pušku aspoň na 3? :D Mám ještě 4 levely čas, začínám šetřit.
 
lvl 4 s posilovákem +75 dává běžně rány za 500-700 vyjímečně přes 700. rekord s bartem mam 780.

většina pušek co tam máme, tak dává okolo 400-500 maximálně. což je prostě obrovskej rozdíl.

nicméně mam lvl4 a momentálně dávám dohromady ještě cca 4,5M a budu dávat na lvl 5 nejspíš
(na czS1)
 
Já osobně mám třeba psancovu pušku na lvl 1 a to vychází prakticky stejně jako jednoranná na 3. levelu, co se dmg týče a pak má samozřejmě bonusy na útok a obranu, byť jen 1,5, když sečtu pušku, duelovku a bonus sady. Pak tedy ještě drobná příjemnost v podobě nějakých schopností. Oproti té jednoranné pušce na 4. levelu stále ale zaostávám v průměru o nějakých 30 dmg a na pušku na 5. levelu to je už 60 dmg na průměrné ráně.
 

DeletedUser

Guest
No zřejmě to češi neumějí. Chlubí se jednou z největších členských základen a takový kolaps
 
Nahoru