• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Diskuze o stránkách TW-DB

Ahoj, předem píšu že nemám absolutně nic proti slovákům a slovenštině, ale myslím že české tw-db by mělo být česky, obvzlášť když je slovenské samostatně :)
 
tw-db je samostatná stránka která nemá s hrou the-west (organizačně) nic společného. Proto tuto stížnost směřuj tvůrcům tw-db :)
 

DeletedUser5767

Guest
Ahoj, předem píšu že nemám absolutně nic proti slovákům a slovenštině, ale myslím že české tw-db by mělo být česky, obvzlášť když je slovenské samostatně :)
Mohol by si prosím upresniť, kde je problém? http://tw-db.info/?lang=cz aspoň na prvý pohľad vyzerá, že je po česky :)... Má nejaká sekcia problém s prekladmi? Pre českú jazykovú verziu stránky momentálne registrujeme 96% textov preložených, čo je napríklad lepšie než nemecká.
 
Ahoj, předem píšu že nemám absolutně nic proti slovákům a slovenštině, ale myslím že české tw-db by mělo být česky, obvzlášť když je slovenské samostatně :)

Jestli to spíš nebude, že jsis omylem překlikl výběr jazyka na slovenštinu. Mě se také najednou objevilo celé tw-db v němčině, tak jsem se trochu lekl, ale pak jsem chybku objevil a napravil :střelec:
 
Inventář - Všetky veci dostupné v hre ale aj tie, ktoré zatiaľ nie sú známe alebo neboli nikým nájdené.
Úkoly - Vyčerpávajúci prehľad úloh zoradených podľa charakterov a úrovne.
Úspěchy - Seznam dostupných Úspěchů v The Westu.
Schopnosti - Zoznam schopností, ktoré sú dostupné v hre.
Práce - Zoznam prác v hre plus si môžeš ľahko vypočítať pár základných údajov.
Soupravy - Kompletný zoznam všetkých setových vecí v hre spolu s bonusmi, ktoré pridávajú.
Alianční mapa - Nejlepší aliance na serveru spolu se statistikami
Řemesla - Vyčerpávající seznam receptů a předmětů, které je možné vyrobit.

Skoro třetina úvodní stránky, jinde jsem to viděl taky.
 

DeletedUser18178

Guest
Len tak mimochodm, môžeš byť rád že to TW-DB niekto spravil… ;-)
 

DeletedUser5767

Guest
A tak isto aj Laki a abedy (hoci ten už na webe moc nerobí), teda s výnimkou Bluepa celý náš tím. Ale pravdou predsa len je, že slovenské texty väčšinou vznikajú ako Lakiho preklady z mojich anglických originálov, teda slovenská verzia nemá dôvod byť nejako privilegovaná. Problém tu asi je, že náš český prekladateľ, možno ešte ten predchádzajúci, to prekladal zo slovenskej predlohy a potom to zabudol prepísať. Dám o tom súčasnému prekladateľovi vedieť aj s kompletným zoznamom textov, ktoré majú zhodu češtiny so slovenčinou, vďaka za nahlásenie tamtých.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser9371

Guest
Za Vaší odváděnou práci Vám má býti blahořečeno a vaše hlavy obkládány vavříny, Petee. :72:
 

DeletedUser5767

Guest
Vďaka za nahlásenie, chyba opravená :klubun:
(moment pred tým, než Hancock zareagoval)
 

DeletedUser

Guest
Měl bych takový malý návrh, který ocení převážně lidi zabývající se prací Vést obchodní kancelář. Z této práce padá Brašna s běžnými produkty. Pomohl by malý scriptík přidaný do TWDB Cloth calk, který by rozbalil zadaný počet těchto brašen. Já osobně jich mám v inventáři 1500+ a k rozbalení je potřeba kliknout 3x. .. Ne že by mi 4500x vadilo kliknout, ale pokaždé jinde a pokaždé to chvíli trvá ..
 

DeletedUser3338

Guest
Ahoj, chystáte se na TW-DB přidat do kalkulátoru i věci, které nemáme v inventáři z té poslední akce. Kalkulátor s těmi novými sadami počítat umí, ale neumí počítat s věcmi, které ještě u sebe nemáme :-)
 

DeletedUser5767

Guest
Vďaka za nahlásenie chyby. Podarilo sa mi ju odstrániť pred tým, než som zistil, čím je spôsobená. Keby si si to pri ďalšej dávke zbytočných setov všimol znova, daj prosím znova vedieť a skúsim to lepšie vyšetriť.
 

DeletedUser5767

Guest
Od teraz by malo byť opravených aj ďalších takmer 400 textov z hry, vďaka za nahlásenie aj odo mňa :).
 
Nahoru