• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Diskuze o stránkách TW-DB

DeletedUser

Guest
I tak jsi vydržel o dva roky déle než 90 procent hráčů. Myslím, že na počtů vstupů na tw-db ten úbytek musí být neskutečně znát.
 

DeletedUser5767

Guest
[SPOIL]
TLev8Wp.png
[/SPOIL]
Je to poznať, aj keď časom ešte asi stále rastie percento hráčov, ktorí TW-DB používajú, takže ten pokles nie je až tak drastický.
 

DeletedUser8423

Guest
Byl jsem nucen pár dní fungovat bez scriptu a až jsem nevěřil kolik věcí, které mám za nedílnou součást hry a které podstatně uživatelsky zpříjemňují hraní, má na svědomí script. Uvědomil jsem si tak, jak tw-db tvůrce nedoceňuji. Patří Vám opravdu velké díky.
 

DeletedUser17809

Guest
Děkuji za objasnění :)
Budu tedy víc používat kalkulátor ve hře a ne ten webový.
 
Po importu do tw-db mi ta stránka zobrazuje některé dokončené úlohy jako nedokončené.

Dělá vám to taky?

Aha, tak už jsem si přečetl, že za to může hra. Když se podívám do knihy dokončených úloh, tak ani tam je nemám jako dokončené, ačkoliv jsem je dokončil.
 
Naposledy upraveno:
Neumí s tím počítat kalkulátor do té doby, než je to v inventáři. Resp. tento nástroj spojený s tržištěm není spojen s kalkulátorem, který vybírá oblečení na práci a proto to nefunguje. Ale když máš v batohu vylepšený kus, kalkulátor ti řekne, že si ho máš vzít na sebe...
 

DeletedUser17809

Guest
Pavliku, kdybys zabrousil do historie tématu, zjistíš, že na tohle jsem se už ptal. Cloth calc ve hře funguje i s vylepšenými věcmi, webový zatím ne.
 

DeletedUser12378

Guest
ano taky to tak mam .. pry je to tim ze je moc predmetu v inventari...ale nevim jestli je to ten duvod..
 
Hlavně je to způsobeno tím, že při snaze otevřít v knize úloh záložku "Dokončeno" vyskakuje fatal eror. Ovšem nedělá mi to na všech světech, někde mi to "jen" shodí script a pak se to načte. Je to tedy reakce importvacího scriptu na chybu ve hře. O té chybě se ví, je nahlášená a to je bohužel vše, co s tím můžeme dělat.
 
potvrzuji slova HIVa o dokončených úkolech - to je ten hlavní problém který mám jen na svém hlavním světě. řešil jsem to už kdysi se supportem, bohužel oprava asi v nedohlednu.
 
Nefunguje mi na některých světech připínání produktů v batohu (a to jak v Opeře tak i v Chrome). Jak to spravit? Děkuju za pomoc.

Mám jich pár připnutých a najednou další připínat nemůžu, i když plno nemám.
 
Které produkty tě zlobí? Že bych to zkusil taky, jestli to hapruje jen tobě nebo to bude plošný výpadek...
 
Všechny právě. Nejde připnout ani oblečení ani produkt.

Vyřešil jsem to kompletním promazáním cache a cookies přes CCleaner. Ale uvítal bych jednodušší metodu. Takhle musím vše nastavovat. A navíc teď mám script v angličtině a nevzpomenu si jak to předělat do češtiny..
 
No pokud ti to po vyčištění šlape, tak jednodušší metoda není, poněvadž byla chyba u tebe :). Ono není od věci jednou za čas počítač trochu pročistit. Jak nastavit češtinu mě nenapadá - já jí tam mám, ale žádný přepínání jsem nenašel.
 
Nahoru