Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nazdárek kovbojové a kovbojky,
Rok je téměř u konce - a jako každý rok - je čas na přípravu vánočních svátků. Využijte šance si odpočinout, dostat se do sváteční nálady a nahlédnout do Santova pytle. Připravili jsme si pro vás tradiční událost "Honba za dárky" a zimní výprodej.
Více informací najdete na herním fóru
Používáš zastaralou verzi prohlížeče. Nemusí správně zobrazovat tyto či jiné webové stránky. Aktualizuj si svůj prohlížeč nebo použij alternativní prohlížeč.
Nemohli bychom to zahrát přes hry.cz? (http://www.hry.cz/poker-texas-hold-em)
Darling, ty by si hru založila a pak nám třem poslala odkaz do hry. My se pak připojíme a zahrajeme. Myslím, že by to šlo.
V popisu je, že je to pro dva hráče.. Dívala jsem se po netu už před půl rokem, jestli by to nešlo dohrát někde jinde - problém je ten, že u klasických her bez peněz je to omezené na počet hráčů a na portály, kde se hraje o peníze, vás tahat nebudu.. Bude lepší, když to necháme takto..
no, takze zadne odmeny nebudou? pri prihlaseni na postavu mi vyskakuje to oznamovaci okno o chystanych koledovackach, updatu a bylo tam i cosik o tom ze budou nejake vyhry rozdeleny, pokud jsem to spravne pochopil? ....