• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Diskuze: Plán na rok 2015

Mi se líbí ta "modernizace", teda jestli to nebude nějaké šmečko. No je toho celkem dost na začátek, uvidíme co příjde v dalších obdobích...
 

DeletedUser9350

Guest
Hmmm a co nejdřív opravit ten bordel co je?...
Spánek po bitvě v případě úmrtí, ukončení všech prací v případě smrti při práci a spánek v hotelu, neposunování postavy po mapě, zabržděné načítání peněz po npc duelech a mnoho dalších chyb...
 

DeletedUser9371

Guest
No, pěkné. Hlavně to dodržet. U těch duelů je to zpestření. Uvidíme co bude v praxi. :72:
 
Hmmm a co nejdřív opravit ten bordel co je?...
Spánek po bitvě v případě úmrtí, ukončení všech prací v případě smrti při práci a spánek v hotelu, neposunování postavy po mapě, zabržděné načítání peněz po npc duelech a mnoho dalších chyb...

Oprav se možná nikdy nedočkáme a spolu s novými funkcemi a kdoví čím vším se naplavý další hromada chyb a "bordel" bude ještě větší... Byl bych moc rád, kdybych se pletl.
 
No já se už jen směju, když si to přečtete pořádně, tak přesně vědí, co chtějí rozvrtat, ale už nevědí jak přesně, ale určitě to provedou protože to vyvěsili ven ... těšme se :-)
 

DeletedUser7239

Guest
No já se už jen směju, když si to přečtete pořádně, tak přesně vědí, co chtějí rozvrtat, ale už nevědí jak přesně, ale určitě to provedou protože to vyvěsili ven ... těšme se :-)

Loni vyvěsili, že bude železnice i s medvědem a ještě pořád nic... tak na to bych se moc nespoléhal. No něco možná jo - třeba ty duely, které už prověřovali na betě. Já ale na duely nejsem takže mi nejvíc bude vadit, že mi bude klesat duelová motivace, kterou už tak mám malou. :( S těmi itemy to šmečko je, protože jak bylo napsáno nemusí to vyjít. Nejlepší změny jak pro koho. :P
 

DeletedUser

Guest
Tak som veľmi zvedavý na tú modernizáciu itemov, celkom zaujímavý nápad. Predpokladám, že cena sa bude odvíjať od hodnoty daných itemov, a snáď to nebude predražené a drahšie než nejaká pracovná sada. :D
Čo sa týka nového duelového systému, tak ako bitevníkovi mi tam bude chýbať KO za prácu. Ale myslím, že to taký problém aspoň pre mňa nebude, keď mám veľa HP. Otázne je aký vplyv to bude mať na hráčov s menším HP, či ich to neodradí od bitiev, ale kto chce bitviť a myslí to s bitvami vážne, tak by nemal problém dospať HP či za včasu zaliesť do pevnosti, kde prebehne bitva. No uvidíme ako to celé dopadne. :zásek:
 

DeletedUser17809

Guest
Uvítal bych spíš opravy starých chyb než nové věci :)
Nejzajímavější se mi zdá být modernizace itemů.
 

DeletedUser

Guest
Na tu modernizaci jsem zvědavý.
Že bych ze svého Doolina udělal "SuperDoolina"? :-D

Pokud se to bude týkat jen obyčejných itemů, tak je to imo k ničemu protože se nepoužívají...
A jsem zvědavý na ty bonusy co to bude mít, protože už dnes dělají itemy většinu bodů a rozložení schopek dělá jen cca 40% hodnoty...
 

DeletedUser9371

Guest
Budu optimista, jak jsem už psal. Těším se na změny ve hře i na duelové úpravy a ne na to "přehršle" nesmyslných setů v tombolách, ruletách, cirkusech a spol. Teď se blíží Valentýn (slavím jen MDŽ), tak se snad INNO pochlapí.
Pamatuji naše příspěvky v roce 2009 na vylepšení hry, třeba na imaginární bitvy(souboje, duely, přepadení) ve městech, což je spuštěno dnes ve formě "Rush on Tombstone". Jak to dlouho trvalo ? Šest let ? Tak snad se letos zadaří a neotráví nás to ze hry.
:)
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser18279

Guest
Vyjadřím se jen k jedné věci, a to slavná změna duelového systému. Nikdy jsem duely rád neměl a teď se ta nenávist ještě prohloubila. Pokud mě někdo zdueluje a získá ze mě prachy, xp, atd., dobrá, beru to, ale duely kdy nic nezíská je jen kazit hru druhým.

[report=472311342ddffd5c11]Duel: JamesLevi vs. Cipulka[/report]

[report=472523069d2aba9c15]Duel: JamesLevi vs. Cipulka[/report]

[report=47266024bef7ea1293]Duel: JamesLevi vs. Cipulka[/report]

[report=472721933d79498d2f]Duel: JamesLevi vs. Cipulka[/report]

Jedná se o Dakotu.

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale dotyčný to v hlavě má trochu porouchané.
 
Škoda se nelíbí nikomu, ale na druhou stranu nechápu že ještě hráči nějak nepřijali to že si na nich někdo smlsne. Na mně chodí kdejaký gaďor kolikrát za den a co má být? Tak to vracím zase na těch slabších soukmenovcích, anebo když je to nějaký jezevec tak trpím. A pokud to chci změnit, tak je třeba přenastavit schopnosti a pořídit výbavu.
 

DeletedUser11313

Guest
Novej duelovej systém tendle problém vůbec nevyřeší (zero motivation dueller), spíš zhorší. Je to vidět na betě - jednak si takovej pseudoduealant vybírá hlavně oběti, ze kterejch ani v připadě vítězství téměř nic nezíská, druhak si občas vyskočí na nějakého top duelanta a na něm poztrácí hafo duelantskejch expů, sníží si duelovku a jsme zas tam, kde jsme byli.
Holt leštiče ega ani INNO nepředělá.
Jak říkám, kojoti vyjou, ale karavana jede dál.
 

DeletedUser9350

Guest
Pokud zruší to KO z práce, tak do půl roku je zpět :D. Protože to tu bude vyspamované neduelantů.
 
Ať se na mě nikdo nezlobí, ale dotyčný to v hlavě má trochu porouchané.

Vidíš, a to, že někdo probrečel až na fórum, to se přece nedá s penězni a exp měřit, ne ? To že pro tebe jsou ve hře důležité určité prvky, ještě neznamená, že to tak mají ostatní a naopak jiní, hrají kůli něčemu, co ty ani neregistuješ, tak zkus být toleratní :-)

Pokud zruší to KO z práce, tak do půl roku je zpět :D. Protože to tu bude vyspamované neduelantů.

Ale místo 48h KO z práce, bude 72 h KO z duelů .. první je sice výrazně lehčí, druhé zas delší, nicméně ve výsledku je to +- obdobné, takže bych nějaké velké vlny díky tomu nečekal. Daleko více to (podle mě) rozčeří vody v nízkých duelovkách, protože to jsou to expy zadarmo a ony ta duel. úroveň stejně časem zas klesne.
 

DeletedUser1318

Guest
Když to krátce shrnu:
Vylepšení duelového systému: nedueluji, takže pro mne žádná změna k lepšímu.

Modernizace itemů: další podivná loterie, další spousta nových itemů.

Vylepšení Shopu: kosmetická úprava stávajícího - žádný vývoj - zklamání.

Vylepšení Dobrodružství: absence slibovaného, přidání dalších itemů, zpětné vytváření (podle některých "zbytečného") tutoriálu.

Hráči aktivují nehrající hráče:
Přeloženo do češtiny: když jste řvali, že odchází lidi, neposlouchali jsme, vymysleli jsme spoustu hovadin a nikdo nový nepřišel. Teď by se nám hodili ti, co jsme je před časem odepsali.

Co chcete těm odpadlíkům nabídnout?
Přestaňte se zabývat nesmyslnýma podružnostma, opravte stávající chyby a prohrabte se v koši, kam jste naházeli návrhy hráčů. Tam je řešení, jak někoho vrátit do hry a ne malovat nové obrázky.
Sichrovat se dopředu, že z toho téměř nic, slíbeného na celý rok, možná ne všechno stihnete, to je trapnost vyvolávající trpký úsměv.
 

DeletedUser9350

Guest
Takový zásadní dotaz.

---------------------- Bude v tomto roce nahrán nějaký update bez chyb? -----------------------



Asi ne :D
Po restartu serveru...
Arbeitsbericht: Plánovat rezervaci
Dnes v 13:10 hodin
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser9350

Guest
On West má stále potenciál, ale to by museli začít dělat pro hráče a ne pro managera, který tu hru vidí z rychlíku a jen diriguje co chce on a ne co chtějí hráči.

Bitvy se nenaplní - fajn tak se s tím musí něco udělat - získat nějakou tu věc co půjde získat jen tam a nikde jinde a nešla by dražit, ale pouze darovat, třeba k narozeninám, na vánoce apod.. Stačí jen chtít něco dělat.

Tenhle valentýn vás nenutí nic kupovat za nugety. Pokud člověk trochu myslí a jen tupě nekliká, ty upd si na ten větší pytel našetří. Rozhodně je mě sympatičtější něco jako ruleta, než klikání na jitrnice a duely v tombole.
 
Nahoru