• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Diskuze: Svět 7

  • Zakladatel vlákna Deleted User - 31870
  • Vytvořeno
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Deleted User - 31870

Guest
Prostor pro Vaši diskuzi o probíhající dražbě. *V8*
 

DeletedUser2164

Guest
Chci chci chci!
Ale asi nedam. Bych musel mit nekolik set tisic :(
 

Deleted User - 31870

Guest
Třeba to nebude tak žhavé.. Na Betě se prodávala přes 1 000 000 $, když jsem koukala naposledy, ale tak tam není pořádně za co utrácet, na normálních světech po zavedení úspěchů většina minula $ za vzácné věci, takže by se nemusela vyšplhat na tolik. Uvidíme :)
 

DeletedUser9371

Guest
Ó, tak to se mě netýká. Max tak cena do pár tisíc. Obdivuji hráče co udrží USD do desítek tisíců, ale mezi ně nepatřím *V18*

img.php
 

DeletedUser

Guest
myslim ze uplne zbytecna vec.byt to neco cennejsiho tak nereknu,ale toto ....
mno kazdopadne pokud to bude nekdo z blizkych chtit tak ho zalozim :)
 
Naprosto mi uniká smysl takové akce.
Když už se má dražit něco jedinečného, proč to aspoň není zajímavé a užitečné? Co třeba takový "Český opasek"? O ten by byl určitě větší zájem.
 

DeletedUser

Guest
ani chvilku sem nepremyslel ze bych do toho vrazil veskerou hotovost
 

DeletedUser

Guest
Podle mě je to zbytečné ! Kdyby to aspoň něco přidalo a bylo to k užitku ale ono nic !!
 

DeletedUser

Guest
Tak jsem zvědav jaký blázen za ni dá dejme tomu 100K což je docela astronomická částka za něco co ještě "ubírá schopnosti"..
 

DeletedUser14059

Guest
DannyS důležitá otázka je,zda-li zůstane sukýnka pořád dražitelnou? a rád bych vyjádření od supportu,chci to mět jisté,nehodlám za ni utratit na coloradu statisíce a pak zjistit,že není ani dražitelná,ani nic nepřidává a na sobě ju v 90% nebudu moci mít nasazenou (z důvodů,že jsu duelant a ne tranvestita)
díky za to vyjádření se.

edit: chtěl jsem to dát do všeobecné diskuze,více otevřených oken a pak jsem si to už neovědomil..,tak či tak díky za odpověď a doufám,že to "měla by" neznamená,že to zase ví jen vývojářský tým..
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser11133

Guest
Vidim to asi stejne jako vetsina..Ja sam sbiram vzacne veci,uvital bych spis nejajakou vzacnou duelovou zbran ci pasek nebo obleceni ktere pridava schopnosti(ne ubira =))
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru