• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Diskuze

Tak já ti sem něco napíšu, když se tak snažíš :-).

Ad blacklist. Jsou lepší a horší hráči, jsou hry kdy to někomu nesedne, nebo i někdo vypadne, kdy se sejdou ale zároveň nesejdou zautomatizované postupy a pod ... 20 sekund je strašně málo, chtít na to abys odehrál každé kolo 100% správně, někdy se hold nezadaří ... Z mého pohledu, by bylo lepší přidat do hry nějaký timeaut na vysvětlení, než vypisování jmen na nějakou nástěnku hamby. Ano, občas mě někdo vytočí do běla, příští hru s ním vesele skipnu, ale na závádění nějakého seznamu (krom jedné balanční podmínky) se fakt podílet nehodlám.
 
Samozřejmě, není to úplně nejšťastnější řešení. Teď jsem to vlákno přidal zejména kvůli poptávce po něm. Já sám jsem si vedl soukromou statistiku hráčů se kterými je nebezpečné hrát a je to hodně proměnlivé. Někdo z ní vypadne, někdo se na ní vrátí a někdo je zase třeba zvýrazněn, abych si na něj doopravdy dal pozor.

Nicméně mi to slouží k tomu, že mám větší přehled v tom, kdo je jak šikovný hráč a nakolik je třeba se před ním mít na pozoru ať už je v kterémkoliv týmu. Často pak nastala situace, kdy byli nespolehliví hráči zastoupeni v obou týmech, takže jsem to s klidem odehrál.

Můžeme tady o tom diskutovat a třeba se dobereme nějakého nepříliš zraňujícího systému vyvěšování jmen. Např. pomocí nastavení pravidel co všechno musí být uvedeno spolu se jménem, protože jak bylo řečeno, každý se může někdy dopustit chyby, která třeba může být fatální, ale také může být zcela ojedinělá.
 
K IGHASově třicítce, nevím proč všichni bez výjimek. Například začínám nový svět a potřebuji tam odehrát dobrodružství kvuli úkolu, ale jinak hraji s postavou nad 130, proč bych měl být považován za nebhodného k hraní? K nízkým levelům to většinou přihodí další k protivníkovi, takže je to vyrovnané(vyrovnanější...)
 
Kdo má již nějaké zkušenosti se hrou, tak se velmi rychle přes úroveň 30 přehoupne a dobrodružství ani pomalu za tu dobu, co ještě není level 30, nestihne zapnout.

Sliboval jsem statistiky, které si nyní vedu více než rok a tak je zde předkládám:

Statistiky zde:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1S8XaFaK4dLOqGRBx7JLmifKhZE-KnCTyaw0ESLmX1SI/edit?usp=sharing

Vysvětlivky:
- barva značí za jaký tým jsem hrál
- první číslo ukazuje, kolik bodů získal můj tým, druhé číslo počet bodů soupeřícího týmu
- je-li v buňce "+" dostal jsem ze hry Truhlu s kořistí.

Statistiky neobsahují více než 1300 záznamů, což je zhruba můj počet her, pouze jsem si tam poznačil, že 12. 11. 2015 jsem dosáhl 1000 her celkem. Tehdy jsem také začal dny přidávat směrem nahoru a nikoliv dolů, jak tomu bylo původně (nebavilo mě kvůli zapisování denně rolovat přes 100 řádků :D).
 
Naposledy upraveno:
>bila: já prostě nechci přemýšlet nad tím, zda dotyčného znám, zda je to ještě rozumě hratelné a pod ... Jinak platí to, co psal HIV, že do 30 lvl si defakto nemáš ani čas to dobrodružství ani zahrát.

>HIV: mě by stačily tři čísla: počet her, počet výher a počet truhel za výhry
 
Tak to jsou přesně čísla, která se z toho dají vytáhnout, ale nějak jsem to zatím neudělal :)
 
Z dokumentu dodaného HIVem...vše přibližně

Počet trezorů 131
Počet her 963
Počet výher 649

Jinak zajímavá tabulka, asi si jí začnu taky psát :)
 
a drop trezorů při takle velkém počtu vychází ... 20% (defakto přesně). Já si něco v jednu chvíli i podobného vedl, ale k tomuhle číslu jsem nedošel :-(.
 

DeletedUser

Guest
po dalsi flustraci v dobrodruzstvi se proste musim zeptat. po roce nebo snad jeste dele co tu dobro je, to stoji stale za stejne houno jako na zacatku.
1. system ktery rozhazuje hrace do teamu je nedostatecny. dela s tim nekdo neco?
2. cerveni maji stale vyhodu v prvnim tahu a vetsinou v nejsilnejsim hraci coz je nefer. dela s tim nekdo neco?
3. mame stale jedinou mapu. mam si myslet, ze na vsichni dlabou? dela s tim nekdo neco?
4. je vubec nejaka nadeje do budoucna, ze s tim nekdo neco udela?
dekuji za odpoved fb
 
Obávám se, že na všechny otázky bude stejná odpověď. Možná si vzpomenete, že před časem tu proběhla poptávka po externím vývojáři - The West prostě nemá u IG takovou prioritu, aby mu přidělilo vlastní lidi. Takže pokud se něčeho dočkáme, budu asi jen mile překvapen.

Jsem v týmu pár dní, takže je možné, že jsem nějakou starší zprávu o vývoji dalších funkcí nebo zlepšení v dobrodružství nezachytil.

Ještě přidám k výčtu neduhů nějaký další - objevují se ve hře v podstatě stále stejní hráči a nebýt toho, že se hraje napříč světy, tak by si člověk na starším světě nemusel zahrát pomalu vůbec.
 

DeletedUser

Guest
bombardovani je k nicemu. x krat jsem psal, ze mi na arizone nejde splnit ukol helloween (a nejsem sam), pokazde mi nekdo odepsal, ze to posila "vejš" a pokazde se stalo houno. uz nekolik let. uz jsem to davno vzdal.
temer kazdy ukol za posledni dobu co pridali (klidne i opakovatelny), mel chybu a nesel napoprve udelat. to neprobiha testing?
kdyz jsem jednou napsal, ze jsem nedostal sanky a mel je dostat nekdo mi odpovedel ve stylu "proc to resis, uz jedny mas" :) samozrejme ze se na ne muzu vykaslat, jsou stejne k nicemu, ale jde o princip. mel dostat, ale nedostal a je naprosto jedno kolik jich uz mam.
takze co dodat... proste na to dlabou a lepsi to asi nebude. radsi nam prihodi novou sadu, to lidi na chvili zabavi a nebudou otravovat nesmysly jako jsou bugy ve hre, nebo nesplnene sliby
 

Pawn

Člen týmu
Ahojte, já bych se rovnou rád optal, zda někdo netušíte na "čem" dobro vlastně běží jako minihra taková? Jakože Flash player klasicky,(moc se mi nezdá právě :-D) nebo něco extra? :-)
 

DeletedUser18628

Guest
Nebolo by už načase robiť s dobdrodružstvami niečo? :) 2 roky jedna mapa, sľúbovaný lov medveďa nikde...a odmeny by sa mohli tiež upraviť, aj rozloženie tímov...napr. napevno zadať úrovne, jeden hráč 1-70 lvl, 71-119, 120-150?
 
Nahoru