Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
2/ žádná směrnice Innogames neurčuje povinnost pro členy týmu, učastnit se aktivně ve hře.
povinnost to rozhodně není, ale neměli by CHTÍT? Z logiky věci - nějaká hra mě baví, hraji ji ve volném čase, chci být prospěšný komunitě, případně dozvědět se víc "ze zákulisí". Pokud mě hra nezajímá, nebaví mě, nehraji ji, nerozumím tomu, proč bych se angažoval ve věcech se hrou spojených...
nemám osobně špatnou zkušenost se supportem a nechci kritizovat, jen mám trochu problém najít v tom nějakou racionálnost
Tomu rozumím, nicméně kolik ze zmíněných skutečně nějaký z těch let klikali, aby se na ně vztahoval tento argument?Po třeba 10 letech už každej nemá tu vůli klikat rok co rok od znova.
Stejná setrvačnost se ale dá aplikovat na hru samotnou, navíc tě nic nedrží, můžeš svůj čas investovat efektivněji, navíc jsi odměňován herní měnou, kterou následně jako nehráč ani neuplatníš...Angažování se ve věcech s hrou spojených z jistých setrvačných důvodů taky chápu.
dobry anti-ban claim, to si dam do podpisuedit: tímhle nikoho nevyzývám, aby se na to vykašlal, nebo nevolám po nějaké změně, jen říkám, jak bych se na to v takové pozici díval já
ma moj obdiv, aspon podporuje pocet hracov hhhh lolMusim se s vami o neco podelit. Lummi.
Zobrazit přílohu uživatele 3325