• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Doprava na místo srazu

Deleted User - 31870

Guest
Tady můžete diskutovat o dopravě, domlouvat si společnou cestu. Doporučujeme přečíst si možnosti slev u Českých drah, pokud nechcete jet autem.
 
Kdo je z Ostravy a chtěl by jet vlakem, tak se ozvěte.

Ty slevy vážně mají cosi do sebe. Nedávno jsme jeli v pěti do Plzně, zpaáteční listek nás stál každého 280, to už je celkem dost rozdíl, než kdyby jel jeden člověk sám.

Ve vlaku se předseznámíme, dáme nějakém ohnivé vody a jiné roztoče. Nejlépe vyjet snad v pátek večer, ať je více času a odjíždět v neděli...
 

Deleted User - 31870

Guest
Pokud tam plánujete přenocovat, tak si hlavně zamluvte včas ubytování, aby na vás zbylo místo.. ;)
Eventuelně se porozhlédnout po okolí, pokud nechcete nocovat přímo tam.
 

DeletedUser

Guest
je někdo tak ochotný že by si zajel do Jablonce n Nisou? nebo do Liberce??
ještě teda nevím jestli mě mamka pustí..
 

DeletedUser

Guest
@McBracey

Pokud vše vyjde jak má, tak bych s Tebou tím vlakem rád jel. Už se těším na nášup nuggetek za nejdéle registrovaného člena fóra.:radní:
 

DeletedUser

Guest
to McBracey a Maurícius

Ja a Zu.f6 ideme z Ostravy autom, len este ukecavam kolegu z prace (a mozno uz v tej dobe bude mat aj micku), takze jedno volne krizove miesto by malo byt tak ci tak, keby sa Vas nahodou tolko nedohodlo na ten vlak, pripadne niekomu padol plan, tak sa kludne ozvite nejak pred odjazdom, ja nemam problem s tym niekoho nabrat, ale bohuzial tie volne miesta 1-3 momentalne nie som schopny garantovat presne.

A k tomu ist uz v patek, nie zly napad, mozte sa mi ozvat, ako to chcete riesit s ubytkom, ze by sme sa aj na tom pripadne dohodli a nieco rezervovali ;)

// Tak mam 2 volne miesta z Ostravy, ak niekto chce, dajte vediet
 
Naposledy upraveno moderátorem:
Nahoru