• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Dotaz k akci

  • Zakladatel vlákna DeletedUser10306
  • Vytvořeno
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser10306

Guest
Ahoj, mám dotaz, k akci, může být ten požadovaný duel, duel s NPC ? Myslím u toho ukolu č.3. Díky za odpověd.

Dakado
 

DeletedUser

Guest
Zdravím,
neuvažujete o snížení minimálního počtu hráčů ve skupinách? Z trojky nás nemigrovalo zas tak moc a dát dohromady 10 lidí, kteří migrovali na stejný svět je skoro nemožné... Díky za reakci. L
 

Deleted User - 31870

Guest
Ahoj,

nemůžeme napsat kladnou odpověď - podmínky v tomto ohledu upravovat neuvažujeme. Nicméně máte možnost si prostřednictvím fóra dát žádost a zkusit dohledat další hráče k sobě. Cílem těchto skupinek bylo navázat kontakty mezi zbývajícími hráči a usnadnit jim rozjezd v novém prostředí jiného světa.
 

DeletedUser10306

Guest
A ještě mám dotaz, co mám dělat když mám všechny podmínky splněny ?
 

Deleted User - 31870

Guest
Ověření splnění první podmínky bude probíhat ještě jednou (pomocí kolegů na supportu), budu posílat větší počet nicků ke kontrole (po sadách). A odměny bude asi také lepší poslat pak všem najednou - když někomu něco nedojde, bude snadnější dohledat, kde se stala chybka.

Pokud bylo tvé téma přesunuto do podsekce Splněno, máš všechny ostatní podmínky již splněny a počkáš si jen na mnou vyslání požadavku k závěrečné kontrole. Až budeme posílat odměny, tak to pak oznámíme nějak hromadně, abyste věděli, kdy si to hlídat a kam případně poslat reklamaci..
 

DeletedUser10306

Guest
Já nevím, ale mám už 5 hodin všechny požadavky, ale do sekce Splněno se nic nepřesunulo.
 

Deleted User - 31870

Guest
:) To je v pohodě, kontroly přiděluje Péťa (fagott), aby byly prováděny všemi moderátory (ne že jeden bude kontrolovat vše). Chvilku to trvá, ale určitě tam taky brzy budeš..
 

DeletedUser11005

Guest
Zdravím

Bohužel jsem dnes zjistil že Duel s NPC neplatí...mám tu tedy duel,který byl s hráčem ovšem po termínu a taky to bylo tak že on vyzval mne..když to sem připíchnu ( do své sekce ) bude to platit?
 

DeletedUser7904

Guest
Nie nebude, pri tom duely nemusíš byť vyzývateľ, ale duel musí prebehnúť v určenom čase od 18:00 h - 23:59 h :klubun:
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru