• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Dražitelnost truhel

Koncept:
Truhly s celými sadami se nedají prodávat na trhu a je potřeba truhlu nejdříve rozbalit a pak prodat po jednotlivých částech.

Důvod:
Precedens již byl zaveden a např. truhly z akce Dny mrtvých 2018 se dají dávat na trh jako celek. Velmi příjemně to usnadňuje manipulaci.

Detaily:
Nic složitého, pouze změna dražitelnosti.

Rovnováha:
Na rovnováhu nebude mít změna žádný vliv, je to jen miniaturní změna, která není na nic vázána a nic dalšího neovlivňuje.

Podvádění:
Když se dá něco prodat po menších částech, možnost dražitelnosti v jednom balení podvádění nijak neovlivní.

Závěr:
Došlo by ke sjednocení a uživatelsky by se jednalo o značné zpříjemnění s vydáním jen malého množství energie, aby si dotyčný člověk vyhledal jednotlivé položky a přidal u nich možnost dražitelnosti. Pokud by byl někdo hodně líný, stačilo by další truhly do budoucna přidávat jako dražitelné hned od začátku.
 
Naposledy upraveno:
Super myšlienka, ktorá by mala byť samozrejmosťou!
počas čítania ma napadla ďalšia myšlienka, a to - heslo na dražbu/kúpu

Možno by sa dalo medzi podmienky dražby dalo pridať okienko povedzme na číselný kód ,ktorý bude podmienkou pri kúpe predmetu z trhu?
Zamedzilo by sa tým krádežiam cenných itemov, ktoré často zmiznú z trhu rekordne rýchlo a zároveň konfliktov medzi hráčmi. Viem, že je to meh, ale možno to centrálu osloví a hráčom by to len zjednodušilo hru :-)
 
Amzo, myslím, že v případě krádeží z trhu je číselný kód blbost.. stačilo by, kdyby hráči dávali věci za 100k a pak si peníze vrátili (a nebo si dávali na městský/ali trh).. a zloděj by na to buď neměl a nebo by tento předmět ani neviděl..

Jinak s prodejem truhel plně souhlasím - byl bych i pro stanovení ceny truhly na součet ceny jednotlivých itemů.. především při současném eventu (dárkách) bych to docela ocenil, jelikož prodávat 5 sad aztéka je časově náročné a chvílema jsem si říkal jestli to nemám nechal ležet v batohu když je za to jen 40k..

Další docela využitelná věc by mohlo být seřazení trhu "od nejnovějšího" (poslední přidaná položka) - momentálně se dá řadit podle zbývajících dnů, ale ne všichni dávají věci na trh na 7 dní..

Shrnutí: Věcí, co by INNO mohlo zlepšit a opravit, aby měli hráči lepší a jednodušší gameplay a hráli aktivněji a bylo jich více, je HROMADA. Bohužel 2 externí programátoři nechtějí zasahovat do kódu hry, tudíž se dočkáme nových sad a to je vše. A ten supertajný megaprojekt, o kterém říkala frída nebo jak se jmenuje, to asi bylo přidání cortiny, změna bonusů na věžích a změna počtu útočníků, čímž MEGA rozbili bitvy..
 
Nahoru