nevím jestli jsem to správně pochopil, přijde někdo čerstvý a ten začne vítězit, no za ten necelej rok co jsem první v duelech se tam vystřídalo mnoho vyzyvatelů, ale žádnej, kterej by nakonec zvrátil vítězství pouze ve svůj prospěch, tak máš pravdu, je hezký získat ze stejně velkýho hráče levlově, ale většího duelově hodně zkušeností, ale pokud jste oba na stejném levlu, tak jakej to má význam? nepředběhneš ho v žebříčku a když tak to potrvá strašně dlouho, nevím nějak se mi příčí představa duelovat hráče jen kůli poměru vyhraných a prohraných, to duely ztrácejí efektivitu, když za dobrou práci dostaneš za 24 energie nějakých 150-180 expů a ze dvou duelů po 30exp je to 60 expů, tak je to podle mě vyhozená energie do luftu a víc expů to nebude, kdyby bylo tak na 2500 duelů musíš mít duelovku tak 350, takže je to naprosto neefektivní a zbytečné duelovat malé hráče, pak se akorát chlubit, že vyhraju 98% duelů, ale za tím by mělo být napsáno velkým písmem, že těch 98% je nad neduelanty a hráči, kteří se duelům absolutně nevěnují, tudíž by se to dalo srovnat, jako když si vezmu mercedes a budu soutěžit s trabantama, trabanat mě nikdy nepředjede, pokud nemám poruchu a chtěl bych vidět kdo by na takovej závod přišel a kdo by takovýho řidiče chtěl do stáje, ale když bude soutěžit mercedes, bavorák, audi, alfa romeo a další tak na to se přijde podívat každej, uvidí tam souboj borců, který nedaj druhýmu ani centimetr silnice a ukáže se na cílový rovince první jen jeden a bude to ten, který byl nejšikovnější a nejrychlejší a to je potom soutěž, snad tento příklad konečně otevře oči i těm hráčům, co tu bojují za poměr vyhraných a prohraných :klubun: