• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Duelanti

Zdravím všechny příznivce duelů a zkušené duelanty.

Nikde jsem nenašel žádný soupis velice kvalitních duelantů a tak mám pro Vás návrh, co kdyby jsme udělali takovou hráčskou soutěž o nejkvalitnějšího duelanta na českých světech. Nejednalo by se o počet vyhraných duelů, ale spíše o komplexnost daného duelanta, počet získaných zkušeností z duelů, umístění v duelech a doba umístění na předních příčkách, poměry výher a proher a také průměrné zkušenosti za duel.

Pro zaryté duelanty by to byla možnost, jak po dlouhých letech hraní si stojí mezi eltiními duelanty na jiných světech.

Budu rád za každý názor a příspěvek, Merkel.
 
jenže ten turnaj je o duelování na jednom světě, nemůžu vyzvat jiného hráče na jiném světě a pokud už jsem na svém světě rok první, nepotřebuji nějakej turnaj abych věděl jak jsem na tom :D

Takže mě spíš zajímalo jak si vedou ostatní na jiných světech :)
 

DeletedUser

Guest
Tenhle je zkušební, později by nejspíš byl na všech světech.
 
já tě chápu, myslím to ale tak, že nijak nesrovnáš, elitní duelanty na různých světech, dycky můžeš jen srovnat duelanty na jednom světě, čili, turnaj akorát zjistí kdo je dobrej na jednom světě pokud se to chytí, ale o to mi nejde, mě spíš šlo o to, aby každej koho to zajímá chtěl by vědět jak si vede oproti hráčům na jiných světech by jsem napsal, jak je na tom a viděl by že třeba na světě 6 hraje ten a ten a je tak a tak dobrej a na světě jedna jsou třeba mnohem dál a mají mnohem větší levly a nebo naopak :)
 

DeletedUser

Guest
Aha, ty myslíš napříč celým the-west. Tak to ale nebude objektivní, když nemohou duelovat mezi sebou.
 

DeletedUser7836

Guest
Aha, ty myslíš napříč celým the-west. Tak to ale nebude objektivní, když nemohou duelovat mezi sebou.

Merkel to asi myslí tak, aby sa tu na fóre podelili o svoje úspechy a skúsenosti duelanti zo všetkých svetov a potom sa spravil menší rebríček najlepších duelantov podla faktorov ktoré Merkel písal v prvom poste. Alebo sa mýlim ?
 
přesně, tak, p3t4 to vystihl přesně, udělat si takovou vlastní duelantskou síň slávy, kde budou figurovat hráči z různých světů a budou moci mezi sebou soutěžit a získat třeba ocenenění nejlepší český a nebo slovenský duelant na westě :)
 

DeletedUser9990

Guest
Jednoznačně dobrý nápad,jen bych ho dotvořil k absolutní dokonalosti a sice.
Ponechal bych pouze jednu kategorii-
% poměr - výhra/prohra
Napsat tam čistě náhodně nick Osobnost (takový univerzální,nikoho neurazí),téma spěšně uzavřít,dát výsledek natrvalo na úvodní stránku,dejme tomu třeba nenápadně malým písmem pod obrázek nahoře a myslím,že budou všichni lidé spokojeni.
Vivat "The West"!
 

DeletedUser

Guest
Já tam chci být někde taky :D:
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
:D
Soutěž by neměla být % výhra/prohra, ale kolik % tvoří výhry z celkového počtu duelů. Protože tak by tě nejspíše nikdo nepředhonil. Takhle jsem lepší i já :D.
 
Naposledy upraveno moderátorem:
nechci vám kazit radost, ale pravýho duelanta dělá hlavně průměrné zkušenosti za duel, pokud máš za duel 100exp tak je to dost bída, není těžký porážet menší a slabší, to dovede každej, ale tento ukazatel hodně ukáže na to, koho vlastně dueluješ, jako třeba tu na fóru je stránka rekordů, kdo dal jakou ránu atd, to o ničem nevypovídá, vezmu si zbraň s nej poškozením, natovu mačetu, to se schání docela snadno použít nabroušenou zbraň a dávat rány do hlavy, to je těžký? :::))::

Hlavně mi šlo o to, aby se tu sešli esa jednotlivých světů a předvedli ve výsledcích co dokážou, nejde o screeny, pokud to bude vypadat věrohodně, to je každýho svědomí, kdyby si to chtěl přibarvit, tak duelanti ukažte se.

zkusím jsem hodit nějakej vzor

Merkel:
277 092exp
1 místo od minulého sprna bez přerušení (11měsíců přibližně)
zbytek je asi v podpisu
duelovka 304
79% vyhraných duelů
226exp za duel
zbraň: taschunkův tomahawk
odporák

:zásek:
 
Naposledy upraveno:

DeletedUser8458

Guest
Tak ja som Merkelom kamarát a dokonca si tykáme :D Sem tam aj chodíme spolu kosiť nepriateľa :)

Ak bude niaka súťaž rád sa zapojím :)



Momentalne duelujem ako uhýbač. (dosť mi tie štatistiky kazia duely ktore boli keď som bol tank ale čo už narobime :) )
 

DeletedUser9727

Guest
Adobe nezapoměn doplnit, že máš na sobě oblečení pro bezdomovce :DD


Je to dobrej nápad, akorát já bych chtěl poměřit síly přímo v duelu s jinými hráči z jiných světů (bohužel to asi nepujde). To by byla paráda :)
 

DeletedUser9990

Guest
nechci vám kazit radost, ale pravýho duelanta dělá hlavně průměrné zkušenosti za duel, pokud máš za duel 100exp tak je to dost bída

Hlavně mi šlo o to, aby se tu sešli esa jednotlivých světů a předvedli ve výsledcích co dokážou


Takže já podle tebe nejsem "eso es",když jsem měl za minulý duel 1exp?
Mamma Mia,Mamma Mia,život není spravedlivý!

Tak a za to všem řeknu,jak na Vás na odporácíí!

Důležité je zrcátko a moment překvapení.Nepozorovaně se přiblížíme,poté rychle vyrazíme a těsně před odporákem zrcátko vytasíme před jeho obličejem.On vzhledem k tomu,že je odporný odporák (od toho také vzniklo jejich pojmenování) a neví jak vlastně vypadá se zalekne,naprosto se přestává koncentrovat .V tom okamžiku se stává velmi snadným cílem a stačí ho již snadno dorazit.

Tajemství vyzrazeno a ani nemusíme čekat na 1.32!
Sbohem odporácíí. :kobylka:
 

DeletedUser11313

Guest
Myslím,že něcco jako "WEST ARENA" by to řešilo. Pod pojmem aréna si představuju slučovací místo,kam by bylo možno si jít zaduelit z kteréhokoliv světa,mělo by to vlastní statistiku a dění na jednotlivých světech by to neovlivňovalo. A dušičky vytahovačný by měly pokoj.
 

DeletedUser9727

Guest
Osobnost promin, nevím na jakým seš servru, ale já teda odpornej odporák rozhodně nejsem a věřím, že takové esa jako ty jsem už porazil i bez odporu :)) nechci se nějak vytahovat :))

Jak říká Johny pětka něco takového by nebylo špatný, to by se potom porovnaly síly :)
 
Nahoru