• Nově připravovaná aktualizace 2.207 je naplánována na úterý 26. září 2023. Upozorňujeme, že může dojít ke změně data i obsahu aktualizace. Více informací najdete na herním fóru
  • Nazdárek kovbojové a kovbojky, Unavení po sklizni? Sklizeň obilí může být náročná práce. Odpočiňte si a pochutnejte si na lahodných německých klobásách, spoustě nápojů a jedinečné atmosféře... Událost Oktoberfest začíná 14. září, 12:00 a trvá do 10. října, 11:59. Více informací najdete na herním fóru

duely

potřeboval bych pomoci s taktikou v duelech.

mám 150 atributů a 400 schopností (zaokrouhleno) a howdah pistol.

přemýšlím nad dvěmi variantami.

A) 100 atributů ve zručnosti (stačí mi 100 střelba?) + 150 schopností v přesce + 200 schopností v úhybu (je to zaokrouhlováno) těch 50 atributů bych dal do charismy abych měl nějakou taktiku a výstupko

B) 150 atributů do zručnosti a jet pouze zručnost, přeska, úhyb

já osobně bych raději variantu A) ale nevím, jestli stačí 100 střelby.

díky

Edai

DeletedUser

Guest
zaleží, co máš za soupeře:-)
Každý build nakonec musíš trochu upravit podle cílů, na které jdeš:-)

no spíš by mě zajmalo jestli mi stačí na normální duelanty (ne odporáky) 100 střelby...

DeletedUser9733

Guest
Je celkem těžké poradit nějakou taktiku, každý hráč má nějaké výhody a nevýhody na duely, někdo jede na uhýbání a přesnost, někdo na reflexy a houževnatost. Chce to opravdu prozkoušet na několika duelech a poté zkusit své schopnosti, ve kterých zjistíš slabinu vylepšit :)

to se ti fakt řekne :)

já nejedu na 10 světech a nepoužil jsem ani jeden nugget.. a jen přehoz 10 schopností pro mě znamá na to 2 týdny vydělávat....

DeletedUser9733

Guest
Já vím, je to drahé upravit postavu na duely, sám jsem některé schopnosti měnil a vyšlo to na víc jak 50 000 (použil jsem i nugety na vyšší příjem, aby se dolary více sypaly). Ale na světě, kde jsem chtěl být duelantem od začátku jsem schopnosti rozděloval od začátku tak, jak jsem potřeboval a je to v pohodě :) Osobně třeba vůbec nejedu na uhýbání, ale radši na odpor, páč uhýbání je schopnost jen na duel a k práci je nepoužitelná, zato odporové schonosti reflexy a houževnatost se hodí i na práci. Samozřejmě že ne na každého protivníka ten odpor funguje, někteří mají vysokou střelbu/úder a odpor pak moc nepomůže. Opravdu to chce prostě vyzkoušet a uvidíš, s čím to půjde nejlíp a v mezičasech dělat práce za nejvíc dolarů, ať je na případnou změnu schopností :) Nebo je tu pak možnost v UPS koupit za dluhopisy/nugety lektvar na změnu schopností