Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.231 je naplánovaná na úterý 1. října. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
Nazdárek kovbojové a kovbojky,
Unavení po sklizni? Sklizeň obilí může být náročná práce. Odpočiňte si a pochutnejte si na lahodných německých klobásách, spoustě nápojů a jedinečné atmosféře...
Událost Oktoberfest začíná 11. září, 12:00 a trvá do 8. října, 11:59. Více informací najdete na herním fóru
Používáš zastaralou verzi prohlížeče. Nemusí správně zobrazovat tyto či jiné webové stránky. Aktualizuj si svůj prohlížeč nebo použij alternativní prohlížeč.
Tak asi za 3000 UPD jsem nakoupil karty v Shopu(50UPD/kus), získal míč a červenou a zelenou pastelku ( modrou jsem naštěstí měl, bo z karet nepadla) a můžu plnit úkolovou řadu. Toto se moc nepovedlo.
Tak asi za 3000 UPD jsem nakoupil karty v Shopu(50UPD/kus), získal míč a červenou a zelenou pastelku ( modrou jsem naštěstí měl, bo z karet nepadla) a můžu plnit úkolovou řadu. Toto se moc nepovedlo.
Karty s pastelkami určitě dropovat nebudou (pokud něco, tak budou nějaké nové s novými úkolovými předměty), ale mnohem jednodušší je napsat někomu, jestli mu ty věci nezbyly, než takhle nesmyslně utrácet papírky. Mám od všech 5 a míčů asi 10.
Hraju na Klondike, poptával jsem a podařilo se mi koupit Černý fotbalový míč. Víc nic, tužku jsem získal v úkolu a modrou pastelku jsem měl. Nákup karet za UPD byla jediná možnost jak v úkolu pokračovat.