mlč plečkoMluv za sebe a né za hráče the West...
mlč plečko, kde máš svýho zastánce bobra?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!radsi mluv jenom ve sprse a ne verejne... ani kdyz budes mluvit jenom za sebe
DĚKUJI JSEM RÁD ŽE SIS NA GÉNIUSE VZPOMĚL!!!!!! JÁ TEDA NEMÁM VŮBEC NIC SPOLEČNÉHO S GÉNIUSEM ANI JEHO ÚČTY JENOM MU TO VYŘÍDÍM, ALE VŠICHNI CO JSTE GÉNISUOVI OPOMONOVALI JEŠTĚ BUDETE LITOVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A SAMOZEJMĚ NA GÉNIUS STÁLE NARAZÍTE NA JERICHU KDO MÁ ZÁJEM SE PŘIDAT KE GÉNIUS,Rád bych jménem The West komunity pogratuloval našemu příteli a spoluhráči, panu prof. Emperor Donaldu Trumpovi k vítězství ve volbách. O vašich kvalitách nemám sebemenších pochyb, tudíž ať se daří v pozici!
Zobrazit přílohu uživatele 5458
na génia, s géniom, géniovi, atď., atď.mlč plečko
mlč plečko, kde máš svýho zastánce bobra?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DĚKUJI JSEM RÁD ŽE SIS NA GÉNIUSE VZPOMĚL!!!!!! JÁ TEDA NEMÁM VŮBEC NIC SPOLEČNÉHO S GÉNIUSEM ANI JEHO ÚČTY JENOM MU TO VYŘÍDÍM, ALE VŠICHNI CO JSTE GÉNISUOVI OPOMONOVALI JEŠTĚ BUDETE LITOVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A SAMOZEJMĚ NA GÉNIUS STÁLE NARAZÍTE NA JERICHU KDO MÁ ZÁJEM SE PŘIDAT KE GÉNIUS,
OPOVAŽTE SE TO TADY SMAZAT NEBO BUDE NA NĚKOLIK MĚSÍCŮ NA FÓRU PEKLO JAKO V PŘED LETY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A MYSLÍM TO VÁŽNĚ. SNAD SI VZPOMÍNÁTE!!!! JENOM NA VÁS UŽ NEMÁM ČAS, ALE KDYBY JO TAK SI TEN ČAS ZASE UDĚLÁM.
VÁŠ GÉNIUS