• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.245 je naplánovaná na úterý 13. května. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Nazdárek kovbojové a kovbojky, Je nám potěšením oznámit, že The West oslavil neuvěřitelných 17 let! Při příležitosti oslavy tohoto mimořádného milníku jsme připravili známou komunitní událost! Naše každoroční řemeslná událost je zpět. Více informací najdete na herním fóru

GRATULACE EMPEROR DONALD TRUMP

Rád bych jménem The West komunity pogratuloval našemu příteli a spoluhráči, panu prof. Emperor Donaldu Trumpovi k vítězství ve volbách. O vašich kvalitách nemám sebemenších pochyb, tudíž ať se daří v pozici!

trump.png

Naposledy upraveno:
Mluv za sebe a né za hráče the West...
mlč plečko

radsi mluv jenom ve sprse a ne verejne... ani kdyz budes mluvit jenom za sebe
mlč plečko, kde máš svýho zastánce bobra?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rád bych jménem The West komunity pogratuloval našemu příteli a spoluhráči, panu prof. Emperor Donaldu Trumpovi k vítězství ve volbách. O vašich kvalitách nemám sebemenších pochyb, tudíž ať se daří v pozici!

Zobrazit přílohu uživatele 5458
DĚKUJI JSEM RÁD ŽE SIS NA GÉNIUSE VZPOMĚL!!!!!! JÁ TEDA NEMÁM VŮBEC NIC SPOLEČNÉHO S GÉNIUSEM ANI JEHO ÚČTY JENOM MU TO VYŘÍDÍM, ALE VŠICHNI CO JSTE GÉNISUOVI OPOMONOVALI JEŠTĚ BUDETE LITOVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A SAMOZEJMĚ NA GÉNIUS STÁLE NARAZÍTE NA JERICHU KDO MÁ ZÁJEM SE PŘIDAT KE GÉNIUS,

OPOVAŽTE SE TO TADY SMAZAT NEBO BUDE NA NĚKOLIK MĚSÍCŮ NA FÓRU PEKLO JAKO V PŘED LETY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A MYSLÍM TO VÁŽNĚ. SNAD SI VZPOMÍNÁTE!!!! JENOM NA VÁS UŽ NEMÁM ČAS, ALE KDYBY JO TAK SI TEN ČAS ZASE UDĚLÁM.

VÁŠ GÉNIUS

mlč plečko

mlč plečko, kde máš svýho zastánce bobra?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DĚKUJI JSEM RÁD ŽE SIS NA GÉNIUSE VZPOMĚL!!!!!! JÁ TEDA NEMÁM VŮBEC NIC SPOLEČNÉHO S GÉNIUSEM ANI JEHO ÚČTY JENOM MU TO VYŘÍDÍM, ALE VŠICHNI CO JSTE GÉNISUOVI OPOMONOVALI JEŠTĚ BUDETE LITOVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A SAMOZEJMĚ NA GÉNIUS STÁLE NARAZÍTE NA JERICHU KDO MÁ ZÁJEM SE PŘIDAT KE GÉNIUS,

OPOVAŽTE SE TO TADY SMAZAT NEBO BUDE NA NĚKOLIK MĚSÍCŮ NA FÓRU PEKLO JAKO V PŘED LETY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A MYSLÍM TO VÁŽNĚ. SNAD SI VZPOMÍNÁTE!!!! JENOM NA VÁS UŽ NEMÁM ČAS, ALE KDYBY JO TAK SI TEN ČAS ZASE UDĚLÁM.

VÁŠ GÉNIUS
na génia, s géniom, géniovi, atď., atď.

Aspoň vieme... že naozaj s géniom nemáš nič spoločné :D