Mě přijde že na jiných mutacích si to rozdávali za Děkuju, bez regulaceTo by mně taky zajímalo, bych rád získal třeba i blbej klobouk, ale zde prakticky není šance. Jinak tipuji, že to bude stejně jako u nás viz ten Legátův seznam, kde 3/4 je support a dostali to za odměnu. A pak stačí každej rok puška a jeden kamarád ...
Přiznávám se daroval jsem 2 pušky, protože každá byla na jiném serveru a stejně bych to vylepšit a prodávat nechtěl. Nevím jinak za co to má ten první na Lummi.To by mně taky zajímalo, bych rád získal třeba i blbej klobouk, ale zde prakticky není šance. Jinak tipuji, že to bude stejně jako u nás viz ten Legátův seznam, kde 3/4 je support a dostali to za odměnu. A pak stačí každej rok puška a jeden kamarád ...
Máš právě toho Gringa a ještě Lincolna. A lze se bavit o nějakém balancu, zda tu nemůže být ještě další, dostupnosti a podobně ... obecně, za mne tohle právě jsou věci, které baví hodně lidí a na kterých se určitě nechá zapracovat. Ale už jsme trochu off topicJeště krátká myšlenka? Proč neudělat nějaký set, pro dlouho hrající hráče?