• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.247 je naplánovaná na středu 11. května. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Nazdárek fanoušci fotbalu! Zdá se, že léto je tady. Co takhle být více aktivní? Je čas trávit čas venku, například cvičením! Jaký je váš oblíbený sport? Rozhlédněte se a podívejte se, které sporty jsou oblíbené na Divokém západě! Více informací najdete na herním fóru

Gringo magor

Na 100% někdo z jiných jazykových serverů. U nás vím, pravděpodobně všechny co mají zbraně Gringa. Dva človíčci od nás (CZ) je májí na 1ce.

Zbraně: Erewan (J), Legate (J), Z3l1 (1)(J), HIV- (S1), Samotář Jarda (Ari), Ange (K), Raketak (I), Pawn (Ari), nicooo (S1), Komora95 (1) (I),

Jízdy: Legate (J), Sheggy (S1).

Zkus napsat na EN forum nebo PL forum.

Naposledy upraveno:
Založ si postavu na maďarském serveru 14.

TW - Calc, West Forts

MvfOIaX.png

zajimalo by me, jak se mu povedlo nasbirat tolik gringáčů. Ten prvni z lummi ma taky zbrane, a jeste u nekoho jsem to videl

To by mně taky zajímalo, bych rád získal třeba i blbej klobouk, ale zde prakticky není šance. Jinak tipuji, že to bude stejně jako u nás viz ten Legátův seznam, kde 3/4 je support a dostali to za odměnu. A pak stačí každej rok puška a jeden kamarád ...

To by mně taky zajímalo, bych rád získal třeba i blbej klobouk, ale zde prakticky není šance. Jinak tipuji, že to bude stejně jako u nás viz ten Legátův seznam, kde 3/4 je support a dostali to za odměnu. A pak stačí každej rok puška a jeden kamarád ...
Mě přijde že na jiných mutacích si to rozdávali za Děkuju, bez regulace

Přiznávám se daroval jsem 2 pušky, protože každá byla na jiném serveru a stejně bych to vylepšit a prodávat nechtěl. Nevím jinak za co to má ten první na Lummi.

Je možný, že jsou to větší servery, tak mají větší odměny pro hráče. Ale sehnat jich 9, nebude sranda.

Každopádně jsem pro víc Gringo věcí. Za dva roky výjde zas premiová sada co to dorovná a nebude to ani tak dobrý třeba krom 2.4 poškození na pušce např.

Ještě krátká myšlenka? Proč neudělat nějaký set, pro dlouho hrající hráče?

Ještě krátká myšlenka? Proč neudělat nějaký set, pro dlouho hrající hráče?
Máš právě toho Gringa a ještě Lincolna. A lze se bavit o nějakém balancu, zda tu nemůže být ještě další, dostupnosti a podobně ... obecně, za mne tohle právě jsou věci, které baví hodně lidí a na kterých se určitě nechá zapracovat. Ale už jsme trochu off topic :D

Jsem taky jeden z těch, který neměli to štěstí se zúčastnit akcí o gringa :( už 3 roky vyhlížím soutěž o cokoliv z gringa a to nechci ani zbraně, či jízdu takže ani nepotřebuji soutěž vyhrát :D

@Legate nechceš být můj kamarád na S9? :D :D