• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Hlášení chyb a bugů na Dakotě

DeletedUser

Guest
Hlášení chyb a bugů na Dakotě
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser17761

Guest
Dobrý den, přestalo mi fungovat dobrodružství, přidám se do fronty, navolím schopnosti a po uplynutí času mě to vyhodí pryč. Používám prohlížeč Google Chrome. Předem díky za odstranění chyby.

Dakota / Drake70
 

DeletedUser17761

Guest
Dobrý den, plním úkol West Point a vůbec mi nechce naskočit úkol Dopis z Washigtonu. Byl jsem už hodněkrát na práci Ponny Expres a pořád nic. Předem díky za vyřešení problému.

Dakota / Drake70
 
Úkol by se měl pravidelně zobrazovat v opakovatelné verzi v létě. Proč se ukázal teď je dosud neobjasněnou záhadou, která je dost pravděpodobně způsobena bugem, což může vést k nefunkčnosti dílčích úkolů.
 

DeletedUser3338

Guest
Jak to s tou úkolovkou je? Psalo inno nějaké vyjádření proč to zase podělalo? :-D
 
Nahoru