• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Hon na dýně 2021

"Od 7. prosince 12:00 do 17. prosince 12:00 budete moci při troše štěstí najít 100 dýní při plnění prací na mapě. Každá dýně obsahuje malý dárek, který vám může usnadnit den, nebo některé dýně obsahují další dýni, kterou budete potřebovat k dokončení letošní linie úkolů. Mějte tedy oči otevřené!"

Ahoj,budu velice slušný :D Již žádné vulgarity :D
Desetidenní akce na klikání..oč tu běží??? To opravdu jsou ve výrobně jen znudění ajťáci s přístupem "hele dáme něco na The West???"..."kašli na to jdem na pivo,pak jim tam něco plácnem"
Takováto akce by byla zajímavá pokud po těch 10 dní najdu za hodinovku alespoň jednu dýni,tedy 10x10 hodin je 100.Pak bych to viděl jako zajímavou akci.
Ale tohle bohapusté klikání mne již přestalo bavit a je mi fuk zda úkolovku splním či ne,popravdě to vede jen k tomu,že je to pak fuk každému,hráčům,supportu i výrobně :(
Již jsem psal,že od INNO hraji ještě jednu hru,je to nebe a dudy,jak ve hře tak na foru.
Právě probíhá zimní event trvající 29 dní!!!
Denně dostaneš odměnu v podobě (30) klíčů za které si pak losuješ ceny,klíče jsou získatelné ještě z úkolové řady a sběrem v prostoru kde se náhodně objevují...ceny POUŽITELNÉ!!!
Je to škoda,že tak fajnová hra jako TW poklesla na ubohou klikačku a nudu jak na hře tak na foru :(
Přesto Vám všem přeji hezké prožití svátků vánočních a dobrý nový rok 2022 :)
 
Vracím se tady k dýním, ale týká se to všech akcí, kde je pokračování úkolové řady podmíněno nálezem předmětu během časově omezené akce. Viz zde:

Od 7. prosince 12:00 do 17. prosince 12:00 budete moci při troše štěstí najít 100 dýní při plnění prací na mapě. Každá dýně obsahuje malý dárek, který vám může usnadnit den, nebo některé dýně obsahují další dýni, kterou budete potřebovat k dokončení letošní linie úkolů. Mějte tedy oči otevřené!

Nedává smysl v takových případech utnout možnost plnění úkolové řady ve stejný den, kdy končí možnost nálezu předmětu potřebného do splnění úkolů. Pokud totiž najdu potřebný předmět až poslední den akce, nemám absolutně šanci úkolovou řadu dokončit.
Neberu námitku, že si to mám včas naklikat. Co to znamená včas? Předměty padají od-do, tvůrce hry tedy počítá s legitimní variantou, že mi potřebný předmět padne přesně jednu sekundu před vypršením limitu.
Dejme tomu, že jsem prozíravý a nenechám to na poslední chvíli a nechám si nějakou rezervu. Jenže jak vím, jak velká ta rezerva má být? Kolik questů bude ta úkolovka obsahovat? Bude stačit je odkliknout, nebo tam bude dalších 10 questů včetně 5x12 hodin průzkumu a full spaní k tomu? Kolik dalších časově ohraničených itemů ještě bude potřeba najít? Mám tedy pro jistotu všechno vyklikat hned první den jak magor jen proto, abych se pak třeba dozvěděl, že následuje konečný krok řady v podobě jednoho odkliknutí výměny krocaní nohy za něco?
Časové ohraničení plnění řady v této podobě je neférová past a jediný způsob, jak takovou úkolovku splnit, je sehnat si nápovědu, která mi prozradí, co mě čeká, podle toho si to naplánovat a pak jen odškrtat splněné questy jak podle nákupního seznamu do Glóbusu. Kde je ale potom ta hra?

Ano, hlásím se k tomu, že mě na Eldu dýňová úkolovka takto vypekla. Takže očekávám, že vznikne nějaká možnost tuto řadu dokončit bez toho, aniž by mi bylo znemožněno zúčastnit se příští rok nového ročníku dýňové akce.
 
Já se hlásím, jestli by někdo z týmu neměl zájem o dobrou brazils... eh, co to plácám... jestli by někdo z týmu neměl zájem reagovat na můj podnět o časovém ohraničení úkolů podmíněných random nálezem itemu.
 

Symphie

Člen týmu
Nemyslím si, že by v tom byl až takový problém, ale sto lidí, sto názorů. O každé dané události jsou hráči předem informováni, dokonce ti, kteří mají zájem mohou událost vyzkoušet předem na beta serveru, kde je to přibližně cca 2-3 týdny předem, než u nás. Většinou událost trvá další 2 týdny, to je celkově cca +- 5 týdnů. To je dost času na to, naplánovat si a rozvrhnout čas tak, aby to stihl každý a nenechával to na poslední chvíli. Na beta serveru si hráč může předem zjistit, jak moc náročná úkolová řada bude a kolik úkolů obsahuje. U nás se kluci z wiki snaží, aby úkolová řada byla dostupná na wiki vždy co nejdříve po jejím spuštění. Kdyby úkolová řada trvala déle, než je možné úkolové předměty získat, najdou se zase ti, kteří si budou stěžovat, k čemu to vlastně běží, když nemohou potřebné předměty najít. Nicméně samozřejmě podnět do centrály můžeme poslat, ale jak se říká, štěstí přeje připraveným.
 
Jinými slovy pro bezproblémové splnění je potřeba si to buď nacvičit na betě, nebo si předem rozvrhnout čas na úkolovou řadu, o které sice nevím, jak dlouhá je, ale lze podvádět tím, že si najdu návod na wiki.
Hlásím, že rozumím. Co se mě týče, můžete to tady zavřít.
 
Nahoru