• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.230 je naplánovaná na úterý 10. září. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Nazdárek kovbojové a kovbojky, Unavení po sklizni? Sklizeň obilí může být náročná práce. Odpočiňte si a pochutnejte si na lahodných německých klobásách, spoustě nápojů a jedinečné atmosféře... Událost Oktoberfest začíná 11. září, 12:00 a trvá do 8. října, 11:59. Více informací najdete na herním fóru

Hromadné použití, prodej, nákup

Ahoj, zmínit to můžeme, ale nevím, jak se k tomu postaví vývojáři. Každopádně podobné možnosti nabízejí některé skripty.

§7) SCRIPTY A POMOCNÉ PROGRAMY

Používání botů nebo skriptů je přísně zakázáno.

Mimo jiné je zákázáno:

• Používání click-botů nebo skriptů, které minimalizují vaše ruční klikání.

@raketak95 : Ocitáš se na tenkém ledě :D

raketak95

Člen týmu
Měl by to umět TWIR.

§7) SCRIPTY A POMOCNÉ PROGRAMY

Používání botů nebo skriptů je přísně zakázáno.

Mimo jiné je zákázáno:

• Používání click-botů nebo skriptů, které minimalizují vaše ruční klikání.

@raketak95 : Ocitáš se na tenkém ledě :D
To asi ano a je na zvážení každého hráče, jak se postaví k dodržování pravidel - nicméně zrovna u TWIRu vzhledem k IFBC 4 vnímám, že je ze strany INNO jako většina dalších skriptů tiše tolerován.

Neslo by zapracovat, aby pri vyrobe sel zadat pocet vyrabeneho vyrobku rucne? to klikani je opruz :)
Na tohle mi funguje pohyb kolečkem a nemusím klikat. Na mobilu velkovýrobu ani nezkouším.
Bohužel je třeba si nějak poradit, protože počítat s tím, že se něco vylepší, je velmi naivní představa.
To už je opravdu lepší používat skripty. Kdysi jsem četl, že je hlavně zakázáno používat skript, který nahradí prémium, což je pochopitelné. Ale zakázat skripty, které hru zpříjemňují... proč?

raketak95

Člen týmu
Jaký je závěr? Týden a nic....
Závěr je takový, že bylo v rámci týdenního reportu předáno na centrálu. Bohužel podrobnosti zpětné vazby na reporty neznám (tudíž ani nevím, jestli nějaká probíhá - ač to zní absurdně).

Někde funguje i podržením +
Ale nevím jestli je to prohlížečem nebo nějakým skriptem...
Skriptem. Bez něj si myslím, že to nelze (aspoň takové mám zkušenosti z přidávání/odebírání schopek, což je relativně podobný proces).