• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Jak na duelanta?

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser11313

Guest
No,na betě jsem pár takovejch taky potkal.Tak jsem si z jednoho udělala farmu a on po tejdnu zrušil účet. Pak jsem si začal farmit druhýho ...
Takže jde jen o to vědět, jak na to!
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser13789

Guest
No,na betě jsem pár takovejch taky potkal.Tak jsem si z jednoho udělala farmu a po tejdnu zrušil účet. Pak jsem si začal farmit druhýho ...
Takže jde jen o to vědět, jak na to!

Jde o to, jestli má ten hráč opravdu tak dobrý build a nulovou motivaci, nebo jenom chodí na opravdu hodně slabé hráče.
Samozřejmě v podstatě nelze vytvořit neporazitelný build, ale existují buildy, které se opravdu jenom špatně porážejí. Řekl bych, že přinejlepším se můžeš dostat do takové pozice, že se s ním budeš přetahovat o každý duel. Slovo farma mi tady přijde dost odvážné, pokud se jedná o opravdu dobrého hráče s nulovou motivací.
 

DeletedUser9990

Guest
Ahoj Johny,
nevím jak zde,ale např. v jiných hrách se slovo "farma" snad používalo/používá (nevím,jinou hru než tuto už nehraji) pro soupeře,ze kterého dlouhodobě něco dokáži mít/získat.V jiných hrách suroviny,zde peníze a hlavně exp.
Když je takový "pseudo duelant" např. lvl okolo 30-40-50 s 0%motivace v nejlepším oblečení a má ještě nakoupeny schopnosti (předpokládám,že něco málo o duelech možná ví),tak si nedokáži moc dobře představit ho nějakým rozumným způsobem farmit,dlouhodobě už vůbec ne.Musel bych se mu jedině přizpůsobit a také srazit duelovku na 0%,to bych s ním mohl poté samozřejmě dlouhodobě duelovat,znepříjeňovat mu také hru,ale tím bych popřel význam slova "farma" v online hrách jak ho chápu já.
Samozřejmě je možné i s nepatrně vyšším lvl na takové hráče zaútočit,kdy na ně ještě člověk lvl dosáhne (i s vysokou motivací),ale v tu chvíli nemohu normálně duelovat ostatní,ani býti duelován,jinak budu hned zase mimi jeho dosah.
Jestli dotyčný smazal účet po týdnu Tvého duelování,tak je to fajn,ale to asi nebyl případ hráčů s nakoupenýma schopnostma.
 

DeletedUser11313

Guest
Tak na tydle hráče bejvá dost často odměna a nebejvá nízká. Většinou jsou taky dost ješitný a když maj v ruce zlatej colt, nebo taky meč tisíce pravd, to už tu taky bylo :-) a dostanou to polštářem nebo trubkou, tak to s nima dělá divy. A jak tu už bylo mnohokrát řečeno, na každej build existuje protibuild. Samozřejmě pokud jde o těžkýho nugeťáka, tak se musí počítat s tím, že okamžitě přeexpí.
Pokud se někdo chce dostat z jeho dosahu,stačí chvíli duelovat, zvednout si přiměřeně duelovku a je pokoj.
 
Termín farma jev tomhle případku asi mimo. Protože,pokud mi někdo pravidelně 2-3x po sobě nakope řiť,tak mi ji nakope i podesátý,ale maximálně si potom pohoní svoje ego,sebere pár expů a může pokračovat jinam,anobrž u sebe budu mít max 50-100 babek a ty v klidu oželím.
Nevyloučím možnost,že na mě někdo vypíše odměnu,kolega mě sejme,potom si to prohodí,ale moje babky jsou pořád v mojí kešeni.
No a když se někdo šprajcuje,je to jeho problém.
Proto i tohle stavělo West na špici v hrách.Tptiž,že co jsem měl,bylo a snad pořád je moje.Ta hra mě neposlala po (příkl) dvou letech hraní kamsi na kraj mapy,protože jsem nebyl schopnej se bránit silnějšímu,nebo silnejším.
Tam se farmilo,tady mě max.jednou za 48 hodin někdo nakope,ale při dnešních možnostech mám různý posilovače,proto můžu třeba za 5 minut fungovat vesele dál,ani nepotřebuju pospinkat v hotýlku.Jedinej problém je v tom,že mě to pošle domů třeba z druhý strany mapy.
 

DeletedUser9990

Guest
A jak tu už bylo mnohokrát řečeno, na každej build existuje protibuild.

To samozřejmě platí pro 99,9% víceméně normálně hrajících hráčů v tom není sporu.
Pokud se však najde jedinec na prémiovém světě,kterému "hrábne",narve do hry několik desítek tisíc (v tomto případě Kč) do nákupu schopností, k tomu má na sobě nějakou hezkou novou sadu ,bude svou duelovku držet hodně nízko okolo 50lvl s 0% motivací a ví ještě něco o duelech,tak s ním nehne ani "pár volů" :-)
Tam prostě neexistuje protibuild.Leda,že by se našel druhý,kterému "hrábne"! :-)

Jinak s tou trubkou jsi mě docela rozesmál.
 

DeletedUser11313

Guest
Bohužel ten luxusní duel s trubkou proti betatesterovi s mečem tisíce pravd už nemám, odvál ho update (ani jednou se hoch netrefil). Ale příklad toho, jak může dopadnout nugeťáckej duelant, jedoucí nulovou motivaci, nalákanej na postavu korzující v nenápadném oblečku, je tady
http://www.pictureup.cz/verejne/479317-musagete
Jde o A l a m o g o r d o. A on takovejdle hráč, když nemůže 2 dny duelovat, tak není rozhodně nadšenej !
Udělej mu to opakovaně a uvidíš, co to s nim udělá.
 

DeletedUser9990

Guest
To mi trochu připomnělo dobu,kdy jsem se ještě proháněl po prériích S9.V tom čase ještě nebyla žádná vyznamenání za protivníky v bezvědomí.Má záliba byla v té době právě posílat protivníky spinkat na 48hod,trochu jsem je také proto škádlil počtem KO napsaných ve svém profilu.Ach ta "Nostalgie" S9,snad ještě městečko stojí. :-)Vzpomínám si jak mi jeden hráč (nick už si opravdu po těch letech nepamatuji) poslal telegram a tam se trochu vysmíval počtu KO soupeřů,že to prý není možné a následně během několika minut mě vyzval.Skončil samozřejmě na 2dny v útulném hotelu.
Pointa celého je v tom,že druhý den mi tento hráč napsal omluvný telegram,že to prý včéra nepsal on,ale jeho bratr a že se za jeho chování omlouvá.Taková typická výmluva malých dětí.:-)
Bývalo více hráčů,bývala větší zábava!
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser16543

Guest
požádej kamáráda duelanta, aby ti řekl jeho schopnosti (duelantský bonus) a podle toho se zařid.. naštuduj jeho obměny úhybů a míření a nebo si vraž všechno do taktiky a uhybů a počkej si na něj :)
 
Mám skromný dotaz. Když dueluji ostatní hráče a cestuji za něma třeba 20 minut, tak platí jejich oblečení a zbraně od té doby kdy za nima vycestuju nebo až přijde samotný desetiminutový duel?

Mohou se do té doby přezbrojit a převléknout?

Děkuju za odpověď
 
pokud máš zadaný duel, převlékat se nemůžeš.

naopak druhá strana může měnit oblečení libovolně (neví že jí dueluješ) a řekl bych že to generuje výsledek až při skončení duelu - tedy po těch 10 minutách co duel probíhá.
 

DeletedUser

Guest
Mám skromný dotaz. Když dueluji ostatní hráče a cestuji za něma třeba 20 minut, tak platí jejich oblečení a zbraně od té doby kdy za nima vycestuju nebo až přijde samotný desetiminutový duel?

Mohou se do té doby přezbrojit a převléknout?

Děkuju za odpověď
Už se ti někdy stalo, že ti hra napsala "Nemůžeš se převléknout, protože je na tebe zadaný duel" ? ..

Vyzyvatel se nemůže převlékat, vyzvaný (který většinou ani netuší) se může převlékat jak je mu libo a dokonce i odcestovat.. A atributy platí ty, které má v době duelu. (poslední setina vteřiny z 10minutovky) ... :-)
 

DeletedUser14443

Guest
Ne oni se můžou kdykoli převléknout. Oni nemůžou tušit, že je dueluješ.
 
pokud máš zadaný duel a dotyčný není v hotelu (je třeba u jiné práce) duel stejně proběhne. pouze pokud je v hotelu, napíše ti to že spí :)
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru