• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.220 je naplánovaná na úterý 16. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Jak stavet dobrodruha?

DeletedUser

Guest
Ahoj vsichni,

Po dlouhe dobe jsem zacal zase hrat a hrozne se v tom tapu. Chtel bych hrat dobrodruha a zatim jsem lvl 19 a nemam rozdelene zadne schopnosti jeste. Na co se mam zamerit, abych mohl udelat co nejvic ukolu a mit i dobre prace?

Dekuji moc,

Tayde
 
1. čím vím máš pracovních bodů , tím víc máš peněz a občas i zkušeností. Resp, více PB ti může otevřít lepší práce.
2. v úloze W. děček si otevřeš možnost přehazování bodů, takže se neboj je někam dát
3. hra je už poměrně balancovaná, v principu pokud pojedeš ze začátku jen práce a úkoly, tak ty schopnosti defakto nemůžeš rozhodit špatně. Samozdřejmě některé jednostranné buildy můžou mít nějakým způsobem navrch, nicméně se zase hůře mění :-)
4. okoukni sady co máš (aspoň částečně), zkus je doplnit a zkus ty práce kam dávaj hodně PB (mastičkář ne mastičkáře, indián na medvědy, mexičan na ropu a pod ..)
5. zkus tuhle stránku a script na ní http://tw-db.info/ resp. si na si ní najdi práci, co bys chtěl dělat na 30, 50 (70,90 )lvl a podle toho ty body investuj
 

DeletedUser

Guest
Buildy už nejsou podstatné, rozhodující je jakou tombolu - herní akci zrovna chytneš. Do 40 levelu lze vyexpit za 3 - 4 dny, když klikáš, celkem jedno jaké práce. A z akce získáš nějaký ten základní set, takže ty z prací ani moc nemusíš, i když některé se ze začátku můžou hodit. Jako dobrodruh na úkolech dost cestuješ, tak dávat dohromady mexičana nebo indiána.

A se schopkama se budeš muset rozhodnout, pevnosti, duely, práce - mix. Taky se dá chodit na dobro, a třeba i z trezoru padne nějaká výbava (já ale na trezory štěstí neměl).
 
Nahoru