já bych se chtěl zeptat jak můžu zrušit účet na fóru , nějak to nemůžu dohledat děkuji
já bych se chtěl zeptat jak můžu zrušit účet na fóru , nějak to nemůžu dohledat děkuji
vsetci si ho zrusime a bude tu iba symphie a mikosansobi
No jelikož to mají být otázky a odpovědi tak já odpovídám ze si ho nezruším a myslím ze to ani nejde nebo jsem tu možnost nenalezl.Polovina týmu si už účet zrušila, tak spíš čekám, že ta druhá část je bude následovat a konečně zde zavládne klid a mír.
hráči nejsou nuceni hrát na světech s nízkým počtem hráčů. Je to jejich volba.
Účet jde zrušit v momentě, kdy mažeš i svůj herní účet a vybereš někde možnost smazat veškeré uložené údaje o účtu. Proto se taky dělala ta opičárna s opětovným propojením účtu tady na fóru a ve hře, kvůli čemuž byly tisíce účtů smazány.já bych se chtěl zeptat jak můžu zrušit účet na fóru , nějak to nemůžu dohledat děkuji
hmm děkuji trochu jsem doufal ,že to smáznu jen tadyÚčet jde zrušit v momentě, kdy mažeš i svůj herní účet a vybereš někde možnost smazat veškeré uložené údaje o účtu. Proto se taky dělala ta opičárna s opětovným propojením účtu tady na fóru a ve hře, kvůli čemuž byly tisíce účtů smazány.
Účet jde zrušit v momentě, kdy mažeš i svůj herní účet a vybereš někde možnost smazat veškeré uložené údaje o účtu. Proto se taky dělala ta opičárna s opětovným propojením účtu tady na fóru a ve hře, kvůli čemuž byly tisíce účtů smazány.
Pokud jsi téma četla (asi jo, když jsi ho byla schopna přesunout - správně zařadit), byl by takový problém odpovědět?Přesunuto.
tak jsi měl pravdu zrušit to jde jen společně s herním účtem
Pokud jsi téma četla (asi jo, když jsi ho byla schopna přesunout - správně zařadit), byl by takový problém odpovědět?
Jako upřímně odpověď na tu otázku je fakt jednoduchá. Na fóru to očividně nejde (nikdo z hráčů to za týden nezjistil) to znamená, že to jde řešit jen přes support, pokud vůbec. Pokud jsi moderátor fóra (a už docela dlouhou dobu) tak snad víš, jestli z pozice moderátora je možné účet zrušit, nebo jestli to nejde vůbec.
Úplně by stačilo napsat "Není to možné" nebo "Kontaktuj support ticketem".
Takhle tě všichni vidíme jen jako "ta co čte fórum místo Miko" případně "ta co zamyká a přesouvá vlákna".