• Nazdárek kovbojové a kovbojky, Rok je téměř u konce - a jako každý rok - je čas na přípravu vánočních svátků. Využijte šance si odpočinout, dostat se do sváteční nálady a nahlédnout do Santova pytle. Připravili jsme si pro vás tradiční událost "Honba za dárky" a zimní výprodej. Více informací najdete na herním fóru

James Graphic Corner

DeletedUser

Guest
ta baterka je fajn, asi bych měl taky začít dělat tutorialy...

DeletedUser

Guest
Ja som zacal najprv s video tutmi tam sa clovek nauci zorientovat sa vtom programe potom uz staci iba textove a tych je aj ovela viac ... (ja som to tak robil a aj robim)

DeletedUser

Guest
Když už teda projekt GameMaker skončil, tak už mohu svoje díla uveřejnit:
Banka:
[SPOIL]
3Dbanka.png
[/SPOIL]

Hotel:
[SPOIL]
3Dhotel.png
[/SPOIL]

Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Ono je to ještě doupravovaný v GIMPU.....a navíc, on sketchup nedělá moc hezký obrázky (rozostřené řáry) a na jiný program nmám čas.....

DeletedUser

Guest
Ono je to ještě doupravovaný v GIMPU.....a navíc, on sketchup nedělá moc hezký obrázky (rozostřené řáry) a na jiný program nmám čas.....

jáj to si v sketchupe robil :D no ok, ale podla mna dost velky chyba je kmiesat 3d s 2d ale ked chces tak mozes aj takto :)

DeletedUser

Guest
jáj to si v sketchupe robil :D no ok, ale podla mna dost velky chyba je kmiesat 3d s 2d ale ked chces tak mozes aj takto :)

naturelorde: michat 3d s 2d je uplne normalni...rika se tomu postprodukce a pouziva ji skoro kazdy, kdo se v tom pohybuje..

jamesi-m: sketchup dokaze divy, ale kdyz si nad tim vysedis cas...a ses trpelivej...a kdyz to skombinujes s dobrym renderovacim softwarem, napriklad bunkspeed hypershot nebo brazil nebo V-ray....neco na ukazku:

[SPOIL]
SketchUp-in-Bunkspeed-Shot.jpg
[/SPOIL]

DeletedUser

Guest
Opět jsem se sem vrátil, tak se chci trocha pochlubit svými výrobky:

Vytvořil jsem si nový podpis a avatar, viz můj podpis a avatar :D

Jinak třeba toto je celé moje práce (grafika i kód).

Co na to říkáte? :D :)

DeletedUser

Guest
Díky moc, po dlouhé době jsem se vrátil ke hře a tak jsem se snažil si opět pohrát a nabažit nové grafiky :)