Ano.Ahoj všem,
blíží se pomalu dny, kdy se v posledních letech spouštěl pravidelně nový server. Rád bych se zeptal, zda to můžeme očekávat i letos?
Díky!
Benderias
Lidi už jsou nedočkaví, těší se na příležitost založit si zase další zbytečnou zanedbanou nedoexpenou postavtento
clen west timu kedysi odhovaral ludi hrat nove svety
keby toto vidi INNO ma padaka.
Získávání bodů je lehké naklikáme 4 práce 1000XP+ a pak jen hotel a zase a máme level 250 do roka dvouale ved hej on sa rehoce, nad expenim, kedze jeho naj kamos je --- najvacsi uzivatel klikerov

Pennsylvánie pravděpodobně. Jedinej USA stát, který začíná na P.Jakpak se asi ten nový svět bude jmenovat, nějaká slova na P mě napadají ...![]()
Pod to se ti podepíšíNechci nový svět, raději migraci. Díky
Já raději ani to ani to mám moc práce farmit XP z H prací už mám skoro level 75Nechci nový svět, raději migraci. Díky
Tak to povieme my, ktorých Inno neplatí - nechceme nové svety. Hrajte tam, kde už máte veci, nesypte peniaze stále zas a zas, ak ste nespokojní s tým, ako to vyzerá na vašom svete, skúste S1, S9, Ari alebo Nashville, verím, že na každom z nich nájdete fajn komunitu, ktorá vás príjme, pokiaľ máte IQ vyššie ako 62.tento atlet je uz silaclen west timu kedysi odhovaral ludi hrat nove svety
keby toto vidi INNO ma padaka.
ale ved hej on sa rehoce, nad expenim, kedze jeho naj kamos je --- najvacsi uzivatel klikerov![]()
Ten avatar to říká kde má žaludek, střeva, jícen, srdce a další orgány (hlavně kůži) Kde má 206 kostí a nos, uši, prsty...Ja nemám a aj tak ma prijali, takže tú IQ podmienku neberte vážne a smelo do toho!