• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Klasický svět k 15. narozeninám

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
west_classic.png



Letos oslavil The West své 15. narozeniny! Při příležitosti oslav tohoto úžasného výročí se chystá speciální událost: Od 08. května do 05.června vám naše legendární online hra nabídne mezinárodní klasický svět, na kterém budou mít hráči možnost znovu prožít úplně první verzi hry The West - včetně původní grafiky, funkcí a pravidel z té doby. Nostalgický pocit je zaručen!



p2.png
p1.png
p3.png



Vezměte si svazek a vydejte se do rozlehlé, nedotčené prérie spolu s osadníky z celého světa. Vraťte se do roku 2008, na počátek The-Westu - a na vlastní kůži zažijte obtíže, kterým museli tehdejší průkopníci čelit. Každý dolar se počítá, ale další banka je daleko a bandité číhají za každým rohem. Každou práci je třeba odemknout pomocí dovedností, žádný kočovný obchodník vám nenabídne potřebné předměty a na městském trhu vám nikdo nepomůže. Probojujte se několika klasickými úkoly, založte a postavte město, vyzvěte ostatní hráče do duelu a využijte prémiové výhody zdarma pro všechny. Připojte se a vyberte si svou cestu v mezinárodním klasickém světě!

A nezapomeňte: Osel symbolizuje bohatství.



donkey.png



Další informace o klasickém světě:

  • Na jaké jazykové mutaci bude tento svět fungovat?
    Na verzi ze dne vydání anglické mutace, tedy z 21. září 2008.
  • Co v tomto světě nebude dostupné?
    Nejsou tu žádné pevnosti, žádné aliance, žádné bitvy o pevnosti, žádné souboje s bandity, žádná řemeslná povolání, žádný poker, žádné charakterové třídy, žádný chat, žádný Union-Pacific-Shop, žádní zadavatelé úkolů na mapě, žádný generátor avatarů, žádná dobrodružství, ... .
  • Co je v tomto světě možné?
    Kromě zakládání a budování měst lze dokončit práci a vyzvat ostatní hráče na duel. V salónu čeká na splnění mnoho klasických úkolových řad. Kromě toho lze používat oblíbené staré avatary, jako je například kartový ostrostřelec.
  • Kolik klasických světů bude k dispozici?
    Pouze jeden, mezinárodní klasický svět.
  • V jakém jazyce tento svět poběží?
    Celý tento svět bude zobrazen v angličtině.
  • Dají se v tomto světě koupit nuggety?
    Ne, nuggety se nedají koupit. Prémiové výhody získáte zdarma.
  • Co se stane s mým účtem po 5. červnu?
    Všechny účty budou po 5. červnu smazány.
  • Kde se mohu na tento svět přihlásit?
    Zde: https://play.the-west.biz/
Vezměte prosím na vědomí, že tento speciální svět má omezenou podporu a není napojen na zákaznickou podporu ani platební systémy společnosti InnoGames. Prémiové nákupy nejsou možné. Mohou se vyskytnout chyby a jiné technické problémy. Hrajete na vlastní nebezpečí!

Uvidíme se v klasické verzi,
Váš tým The West
 
Naposledy upraveno moderátorem:

Mikosansobi

Člen týmu
Milí kovbojové a kovbojky,

Jsme potěšeni vaší přízní a podporou, kterou jste projevili hraním naši mezinárodní verze Classic! Reagujeme na vaše četné žádosti a rozhodli jsme se prodloužit tento server o další měsíc tzn. do 5. července 2023. To znamená, že budete mít další měsíc na to, abyste se ponořili do nadčasové krásy verze Classic.

Upřímně doufáme, že vám toto prodloužení přinese radost a umožní vám vychutnat si nostalgický zážitek o něco déle. Vážíme si vaší neochvějné oddanosti k The West a těšíme se, že s vámi budeme moci pokračovat v této neuvěřitelné cestě.

Uvidíme se ve hře!

Váš tým The West
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru