• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

KOČOVNÝ CIRKUS

Podávám touto cestou návrh na zatraktivnění Kočovného cirkusu :)

Dostihové závodiště:nehledě k tomu,že jako jediné neukazuje ostatní odměny,za svůj život jsem při jediné návštěvě neviděl dostihy.Tedy navrhuji změnu na drezuru koní (zvířat) - a do odměn mimo obvyklých šuntů dal z obsáhlé škály jezdeckých zvířat cokoli co je prodejné či vylepšitelné.Je spousta zvířat ze starých časů na které hráči nedosáhnou,ne že by byli nepostradatelné,ale do sbírky by se šikli a rozhodně udělali větší radost než jiné hlouposti ;)

Skořápky:budiž,šejdíři se našli všude,ale k hazardu patří peníze a tak proč nedat i možnost výhry v nugetech ;) Třebas pytlík skleněných kuliček předělat (na to jsou v INNU specialisté) :D na pytlík s nugety ;)

Kolo štěstí:ano souhlas i když co si tak nějak vybavuji do kola štěstí se hážou šipky či se do něj šipky vystřelují tak proč by výhry nemohli obsahovat zbraně ať chladné,krátké či dlouhé.Proč jen ten šejdíř dědek na SALE nabízí předražené věci do sbírek,když by se dali vytočit i z kola štěstí ;)
A neodolatelná kreatura Věštkyně s výrazem zfetovanýho Satana :D zde se jedná o věštění z karet tak proč by v odměnách nemohla být možnost získávání sbírkových karet???

Vůbec by neškodilo přidat střelecké soutěžení a vůbec zatraktivnit cirkus a celou hru ;) Přidávat jen sety v eventech tuto hru jistě nezachrání a všednost a neatraktivnost těchto doplňků včetně zmírajících pevností vede jen k záhubě.
Děkuji za slyšení a přeje hezkou neděli Caleb :)
 

raketak95

Člen týmu
No ta část po otevření je celá kulantně řečeno všelijaká - kde tiery absolutně nereflektují užitečnost itemů a ty hry jsou totálně bezduché (náhodná výhra toho, co zrovna vyberu... atd.) Za mě bych to hodil do koše a začal s reworkem odměn a systému - dovedu si představit něco jako Den mrtvých (v 1 z 5 částí by bylo něco z lepšího tieru - kdybych to nepicknul, dostanu odpad...).

Spíš mám dotaz k odměňování UPD dluhopisama za dodané produkty/stavbu - z Wiki:
2. Nošení produktů - odměna se dělí za jednotlivý produkt, proto za každé procento daného produktu obdržíte 1
UPB.png

(př. pokud je potřeba 1000 bavln a vy přinesete 20, obdržíte 2
UPB.png
)
Tip: Když dáte alespoň jeden produkt, získáte 1
UPB.png
.
Doteď jsem nechtěl plýtvat a sázel tam od každýho 1 ks za 1 UPD. Náhodou jsem se vzbudil ještě, kdy tam toho bylo málo, a nasázel jsem to tam v souladu s tímhle, abych byl dluhopisový magnát... :D Za den se otevřelo a jejda:
cirkus.png

To, co je v citaci se jaksi nekonalo. :D Já už se do polštáře vybrečel a nějak to přežiju - ale z textu bych pochopil, že za 1 % produktu dostanu 1
UPB.png
a ne že za každých rozdělaných 7 % dostanu 1
UPB.png
--> tzn. že když dodám 100 % 1 produktu dostanu 15
UPB.png
... Bylo by to možné nějak upřesnit, aby se optimističtí blázni a matematičtí nerdové nedivili, co je to zase za ... ? :)
 

Pawn

Člen týmu
Cirkus by se mohl upravit alespoň na 1x denně každou "atrakci", s utracenýma nuggetama 2x každá atrakce místo jen 1/2 pokusy za den, ať už je alespoň o trochu větší šance že třeba padne i něco místo jen posilujících vidlí.
 

DeletedUser11928

Guest
a do odměn mimo obvyklých šuntů dal z obsáhlé škály jezdeckých zvířat cokoli co je prodejné či vylepšitelné.Je spousta zvířat ze starých časů na které hráči nedosáhnou,ne že by byli nepostradatelné,ale do sbírky by se šikli a rozhodně udělali větší radost než jiné hlouposti ;)
To jde, kdyz ti pokazdy nepadne Rudolf, proc ne.
Skořápky:budiž,šejdíři se našli všude,ale k hazardu patří peníze a tak proč nedat i možnost výhry v nugetech ;) Třebas pytlík skleněných kuliček předělat (na to jsou v INNU specialisté) :D na pytlík s nugety ;)
To ti nevyjde, kamo. Bo nuggety nepousti jen tak, spis do toho zakomponuj dluhopisy, at je to realny.
Nebýt toho, že je cirkus napojený na celou řadu úspěchů ve hře, bylo by lepší ho vyhodit do koše celý a znovu ho neotevírat...
Vsak jak dlouho ho predelavali.. 2 roky? A stejne to zustalo tak 5 let pozadu.
 
Nuda,tupost a celkem zbytečnost...nejsmutnější vložka do hry :)
Jedinou výhodou je splnění 2 úkolů při stavbě a pár dní si odkliknout bez zážitku 2 volby které z 99% vám jen okáží kolik zbytečností máte :D
Nudáááá a jo ještě jedno + to má...když se vám otevře 5 kabátů či jiný šunt :)
 
Děkuji rakeťákovi za ilustrativní obrázek, který názorně ukazuje, jakou šanci má asi člověk přicházející k PC až odpoledne po příchodu ze zaměstnání nebo ze školy, aby mohl nasypat do cirkusu nějaký produkty. Aby to bylo všem už konečně jasné, jeho obrázek sem kopíruji.

1599823295265.png



No a teď, když si všichni obrázek doufám pořádně prohlédli, pojďme si dát několik kontrolních otázek:

1. Za předpokladu, že jeden hráč je schopen zaplnit podstatnou část položek ze 7,8-65%, s jakou pravděpodobností má stejnou šanci hráč, který po něm přijde až jako desátý?
2. Za předpokladu, že na serveru hraje +/- aktivně 100 lidí, jakou šanci má hráč, který přijde až jako stý?
3. Za předpokladu, že jde o staré světy, kde má každý aktivně hrající hráč bágl přeplněný tunou krávovin, které nelze uplatnit jinak než v cirkuse, jaký význam ve skutečnosti má tyto produkty ve hře držet? Při řešení prosím berte v úvahu odpovědi na otázky 1 a 2.

Poslední otázka je prémiová, za dvojnásobný počet bodů:
4. To si z nás děláte srandu?

-------------------
Na závěr malá nápověda pro ty pomalejší:
Opakovaným biologickým pokusem sám na sobě jsem ověřil, že pokud otevřu hru mezi 6:00 a 6:30, zvládám ještě dosypat posledních 3-5 položek, většinou těch nejatraktivnějších, které lze uplatnit i v řemesle či jinde. Pokud přijdu krátce po 7:00, musím mít sakra štěstí, aby tam zbylo místo aspoň na kafe nebo zuby.

P. S. O tom, jaká slast je pak vyhrát pak posilující kříž nebo jarmareční vestu, už byla řeč. Nebudu se tedy opakovat, ale klidně si mě k tomu připočtěte.
 
Hezké otázky :-) Za mě byl výrazně lepší stav před "updatem", kdy tam člověk v sedm ráno v pohodě nasypal cca 20x1 produkt, dostal 20 dluháčů a jel dom ... Současný stav, kdy cirkus je pouze pro maximálně prvních pár připravených lidí hluboko v noci je prostě výsměch.
 

DeletedUser11928

Guest
Jaké by byly tedy návrhy předmětů do kočovného cirkusu?
Matove caje, guarany, kavy, mydlinkove vody, premka, obalky s upd (klidne udelat 1,3,5,10,20), ene truhly, motivacni truhly, casti obleceni z up shopu (dnes stejne nevyuzitelne a za tu cenu je to nesmyslna koupe),....

To co tam je ted je nesmysl, veci co davaji +pb nevyuzijou ani male levely, klikam to z nechuti a jen z povinnosti.
 
Do vzácných/velmi vzácných se mohou přidat raritní sběratelské předměty, jako např. Kráječ vánočky
1600175728040.png
a nebo cokoliv dalšího z extra předmětů, přičemž tam samozřejmě nebudou výherní zbraně z tombol. Ale i tak toho je dost a razantně by to zvedlo oblíbenost cirkusu. Do posledních dvou kategorií se stejně člověk dostane zhruba jednou za tři cirkusy, když zodpovědně kliká každý den co je cirkus k dispozici.

První dvě kategorie bych pak řešil spotřebním zbožím. Můžou to být jednodenní prémia (medaile), ale pak samozřejmě i veškeré kapky života, kávy atd. na energii nebo motivaci, stejně jako další spotřební věci z shopu. A rozhodně tam může být víc nápojů na expy. A neopovrhoval bych ani tím, dostat nezabalený dluhopis - podobně jako občas náhodně z práce.
 
Problém není co, tam chybí ale co tam přebývá, ty posilující krumpáče apod. nebo jarmareční sada jsou neskutečné nesmysly, místo nich tam poslat věci na energii, nebo hp (popř. posilovákydo bitev/dobro) a nechat ty jednodenní prémka by bylo super.
Jinak to co je tu dále navrhováno už tam z části je, jen s těmi banálníma receptama, různejma mojama apod. musí pak člověk k Agnusovi. I obálky s UPD tam jsou.
Za mě by stačilo, vyškrtnout z cirkusu ty věci na pb, co nemohu naházet angusovi, společně s kusy z jarmarečný sady a pak sesumírovat správně k sobě věci v jednotlivých karegoriích.
Např. 1. prémka, posílení 25%, 50% energie, hp, popř. nějaká ten banální návod, co směním u anguse za 23upd (nebo rovnou místo něj ten zelený dopis s upd.) atd.
Pokud něco vymyslet navíc, co tam teď nepadá, tak spíš pro 3, a 4, kategorii, protože z oblečení apod. v 1, a 2, se stane brzy zase fraška.
1, a 2, kategorie by měla být jen spotřební smysluplné zboží. A pokud to někomu z INNA trhá žíly, že by tam měl dát něco za 25% energie/hp místo těch blbin, kterých se pak nemohu zbavit, ať tam daj prázdný políčko a přidaj úkol angusovi, že když nasbíráš nějaký počet, těch prázdnejch políček, tak za to něco dostaneš,-)
 

raketak95

Člen týmu
Nevim, podle mě to chce kompletní rework - cirkus v téhle podobě má dost shnilé základy... :( U stavby se asi shodneme, že je důležité se zbavit začátku ve 3 ráno a nějak upravit i vkládání a odměny za předměty - myslím, že i za předpokladu, že tam 1 člověk narve úplně všechno, je 300 UPD (20 x 15) dost málo. Stavbu bych nechal fixně 24/48 hodin, přičemž odměna za produkt by mohla být navázaná na drop rate při zlatých krumpáčích - př. za 1 ks produktu dostanu 1 UPD, na 2. dluhopis musím dodat dalších x (kde to x je drop za base drop za hodinu se zlatýma krumpáčema), kdyžtak bych to někde zastropoval, aby to nebyla nějaká sociálka - ale rozhodně ne současný systém benefitující lidi s poruchou spánku... :D

Ve druhé fázi je toho blbě fakt hodně - blbuvzdorné hry, odměny, % různých tierů... Všeříkající je, že člověk nemá sebemenší motivaci dávat 25 UPD za další hru, protože, jak v krátkodobém, tak dlouhodobém měřítku brutálně prodělává. Zlatý tier (který padne teoreticky jednou za 5 let) obsahuje s prominutím začouzený vykopávky, který jsou většině lidem ještě víc k ničemu než ty cepy, krumpáče apod na PB...

Nevím, proč ve zlatým tieru nejsou zabalené balíčky se sadama z nedávno skončených akcí (třeba poslední 2 roky) - stejně ta šance, že někomu padnou je mizivá... Schválně komu tady z cirkusu něco zlatého padlo? :D Mně by to z profesního hlediska docela zajímalo. :)

Do modrýho bych dal věci typu energetické, motivační truhly, lékárničky, 600+ receptů, možná ty prehistorický věci, co jsou teď zlatý. Do zbytku bych rozházel spotřební zboží na energii, motivaci, zdraví, univerzální PB, rychlost, pár dopisů s UPD - jak tu zmiňovali kolegové a finito bambino.
 
Schválně komu tady z cirkusu něco zlatého padlo? :D Mně by to z profesního hlediska docela zajímalo. :)

Mně nepadlo a nepadne, protože pokud jsem do toho teď cvičně vrazil 50 UPD a padl mi šek na 3.700 dolarů (hmmm....) a pak posilující hoblík (opakuji: POSILUJÍCÍ HOBLÍK), nemám sebemenší chuť to zkoušet dál.
Já bych zase rád potkal někoho, kdo by byl v cirkusu ochoten točit za nuggety. Takovýho člověka si neumím představit.
 
Já, jakožto sběratel točím cirkus, pokud mám dost UPD a v nabídce jsou obě sběratelské karty + kuchařka, ale zatím mám 6 z 10 karet a hodně mě to frustruje, protože pár tisíc UPD už jsem v cirkuse propálil
 
Nahoru