• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Konec světa 4 - Indiáni se stěhují za potravou

  • Zakladatel vlákna Deleted User - 31870
  • Vytvořeno
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Deleted User - 31870

Guest
Konec světa 4: 22.1. 2013
Indiáni se stěhují za potravou

(akce pro jednotlivce)
Tiše, tiše, vůdce kmenu se chystá promluvit.. Rodino i naši přátelé, dostali jsme se do obtížné situace - řeka Okaware vyschla, nemáme čím zalévat rostliny, ani co pít. Dobytek umírá žízní, úroda uschla a za pár měsíců přijde tuhá zima. Pokud máme přežít, musíme migrovat do jiné oblasti, kde postavíme novou osadu, zasejeme a nakrmíme dobytek.

Vyslal jsem své syny, aby našli vhodné lokality, kde se můžeme usadit. Večer mi přivezli zprávy - objevili hned několik míst, která by pro nás byla vhodná. Nechci vás však nutit, abyste migrovali všichni na jedno místo, sami si vyberte, kde si přejete dále žít, zde je nabídka:

  • Svět 1
  • Svět 9
  • Arizona
  • Buffalo
Ráno moudřejší večera, nyní se rozejděme a nechme si vše projít hlavou. Za úsvitu odjíždím s manželkou a syny, pokud se ke mně někdo přidáte. Dobrou noc!
Podmínky účasti:
  • mít na světě účet (platí i pro hráče, kteří migrovali od 15. prosince)
  • splnění níže uvedených úkolů
  • vytvoření tématu na fóru vztahující se k nicku do 18. ledna[/LIST]

    ÚKOL Č. 1
    Přemigruj ze světa 4 na jiný svět.
    Výběr světů je vypsán výše, abyste mohli přemigrovat, nesmíte mít na světě, kam si přejete migrovat, žádný účet v posledních 90 dnech. Kde již účty máte, nemůžete migrovat - můžete si vybrat jiný svět.

    ÚKOL Č. 2
    Konečně na místě, zdejší krajina vypadá úrodně - nicméně je potřeba se porozhlédnout po okolních zdrojích potraviny a vhodném místě pro tábořiště, kde budeme chráněni před přírodními silami i nepřáteli..
    Zřiď si na fóru v přidělené sekci své téma s názvem svého nicku, kam pošli ke kontrole reporty z 10 hodin práce Jít na průzkum. Práce odpracuj až na světě, kam přemigruješ - přišel bys o reporty. Nezapomeň reporty nastavit tak, aby bylo možné je překontrolovat - tj. na
    world.png
    .

    ÚKOL Č. 3
    Výborně, zatímco jste hledali po okolí možné zdroje potravy a úkryt, postavil jsem náš totem. Nyní je na čase, abychom vzdali úctu našim předkům a pomodlili se za jídlo, které nám příroda dala.
    Pomodli se a report pošli ke kontrole do svého tématu, nezapomeň nastavit na
    world.png
    .

    Během modlitby vyskočí na Sue, jedinou dceru náčelníka, z křoví ukrytý bandita s nožem v ruce a dožaduje se, aby šla s ním pryč. Bandité byli zvyklí, že se indiáni nebránili, protože nechtěli narušit soulad s přírodou krveprolitím. Nyní však náčelník vydal příkaz, aby banditu chytili a potrestali pro příklad ostatním, kteří by se opovážili vztáhnout ruku na jeho dceru.
    Proveď 1 duel v časovém rozmezí 18:00 h - 23:59 h, report nastav na
    world.png
    a zašli ke kontrole do svého tématu.

    ÚKOL Č. 4
    Večer, když seděl kmen pospolu u ohniště, vytáhl stařešina svoji knihu, kterou psal pomocí krve zvířat na vydělané kožešiny. Již dávno toužil po tom mít zaznamenané veškeré důležité události svého kmene, aby mohl předávat znalosti a zkušenosti svým potomkům. Nyní nastal čas, aby dopsali další část příběhu..
    Napiš minimálně 10 vět o své postavě, 20 vět o vesnici a světu, ze kterého pocházíš, do svého tématu na fóru.

    ÚKOL Č. 5
    Po několika týdnech úmorné práce a vydatných deštích je konečně čas sklizně - indiáni se vydávají do polí sklidit úrodu a pochytat dobytek, který se toulá volně po okolí. Mladší členové kmenu dostali za úkol jít najít několik nových per, kterými by mohl stařešina zapisovat své poznatky, staré (jeho oblíbené) se mu bohužel zničilo.
    Získej jakkoliv 10 kusů nějakých potravin (vyber si z dostupných produktů, co se dá jíst) a 5 kusů havraních per - reporty nastav na
    world.png
    a přidej je do svého tématu.



    Vítejte u našeho prvního shromáždění - dnes je čas, abychom zasvětili mladíky do tajemství kmene a oficiálně z nich udělali muže. Čeká je zápas, kdo z nich vyhraje, získá dárek a 200 nuggetů, které pojede vyměnit do blízkého města s usedlíky. Potřebujeme nakoupit na zimu nějaké látky a prodat naše výrobky. Ty, můj synu, získáváš odměnu automaticky - odvedl jsi dobrou práci a jsem na tebe hrdý..
    Odměna:
    200
    NuggetsS.png

    xmas_present_high.png



    O několik dní později...
    Stařešina obdržel zprávu, že bylo jejich původní tábořiště přepadeno bandity a všichni, kteří na místě zůstali, jsou mrtvi. Nyní jsou bandité v okolí a číhají na snadnou kořist. Náčelníkův syn je na cestě za obchodem, dokáže se jim ubránit a přizpůsobit se novým situacím? Nyní je vše na něm...
    Vysvětlení: Kdo svoji postavu nepřesune do 22. ledna, bude mu smazána spolu se světem.

    Vyhrazujeme si právo na zrušení či změny této akce.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

Deleted User - 31870

Guest
(akce pro skupiny)

Obavy se šířily rychlostí blesku i do okolí, delikventi vystrčili hlavu z úkrytu a rozhodli se, že obsadí vyhlazenou oblast, přes kterou vedly dříve důležité obchodní cesty. Jednou za čas, když jim pravděpodobně došly zásoby jídla, se vydali přepadnout nejbližší města. Obyvatelé hledají ochranu v modlitbách a u šerifa, který se snaží s bandou odvážných pochytat bandity.. Místní kmen indiánů se rozhodl v rámci ochrany své rodiny zapojit také - všichni chlapi se zapojili povinně do pátrání.

Podmínky účasti:
  • mít na světě účet (mohou se účastnit i hráči, kteří migrovali od 15. prosince)
  • členové skupiny musí být na stejném světě po migraci, město není nutné
  • splnění níže uvedených úkolů
  • vytvoření tématu vedoucím skupinky na fóru vztahující se ke skupince do 18. ledna

ÚKOL Č. 1
Přemigrovat se svou postavou na jiný svět.

ÚKOL Č. 2
Domluvit se se skupinkou hráčů z původního světa a vytvořit si skupinu (min. 10 hráčů, max. 50 hráčů). Skupina nemusí být spolu ve městě, ale musí se nacházet na stejném světě. Ve skupině si zvolte vedoucího, ten založí v příslušné sekci téma s názvem vaší skupiny.

ÚKOL Č. 3
Každý z členů skupiny sepíše min. 10 vět o své postavě a zážitcích z původního města (světa). V jednom příspěvku je vloží za ostatní vedoucí skupiny (na způsobu předání textů vedoucímu se domluvte ve skupině).

ÚKOL Č. 4
Celá skupina se domluví a sejde na hromadě pořádané bohoslužbě - tolerujeme 1 hodinu rozptylu od zvoleného času (tj. +/- 1 h). Reporty z modlení si nastavte na
world.png
a vedoucí skupiny je vloží v jednom příspěvku ke kontrole.



Vaše modlitby byly vyslyšeny, ze vzdálené země dorazil k vám na obranu pistolník Wyat Earp, aby si poradil s bandity. Jednoho po druhém vodí k šerifovi, jenž se o ně dle zásluh stará ve vězení. Protože jste se aktivně zapojili, rozhodl se bohatý pistolník, že se vám za pomoc odmění - každý účastník po úspěšné pomoci obdrží:
fb_chest_steel.png

Jako bonus se rozhodl, že jednu nejrychlejší skupinku odmění tímto dárkem:
premiumchest.png


Právě sis rozbaloval dárek, když ti do klína vypadl lísteček - "Děkuji ti hráči, že jsi se zúčastnil naší akce, bandité by již neměli dělat potíže. Ať se ti zde daří, jednou se jistě zase potkáme,.." Jako podpis slouží prostřelené opálené kolo od kulky, jak jinak.. A díky spoluprací s obyvateli z města za kopcem byl uzavřen mír, indiáni zde mohli začít žít v poklidu...


Vyhrazujeme si právo na zrušení či změny této akce.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser7904

Guest
Zrušenie sveta 4 predĺžené do 22.1.2013


Transfer charakteru odporúčame zadať 20.1., ak zadáte presun neskôr riskujete, že postava sa nemusí včas presunúť a zmaže sa. :klubun:

Predlžujeme aj dátum na zapísanie sa do akcie do 18.1.
 

Deleted User - 31870

Guest
Vážení hráči,

pokud nemáte možnost migrovat na jiný svět z důvodu postav, které na světech máte, můžete napsat ticket na support a požádat o zrušení původní postavy, poté bude postava z tohoto světa převedena na Vámi zvolený svět.

Pro tento převod neplatí 90 denní čekací lhůta, jako je tomu u klasické migrace mezi herními světy.
 

Deleted User - 31870

Guest
Vážení hráči,

splňte si, prosíme, podmínky do 15. února, abychom mohli provést závěrečnou kontrolu a rozposlat odměny. Děkujeme za pochopení.



Přehled hráčů, kteří se zapojili a mají migraci v pořádku:

SVĚT 4 -> NA SVĚT 1

Yury


SVĚT 4 -> NA SVĚT 9

sekacik
souks
džamba
pasa.vk
Robull
Mr.Proper
doktore
littleM
Kan-el-kar
veronika2411
FinRuin
Principal Builder
Irad
Lela
Assic
bzn
Loopino
wongal
smradoch jack
Tom 609
mrozkos
yeni
Ellie Carter
J.B.Hickok
zuky72
Spyk
Pospich
Killdenk
Depardie
Elsanta
Keyser
Sekacik
Vochechule
Narcissus
Loopimo
Johny Fontane
pýpa
Doc. Holliday


SVĚT 4 -> NA ARIZONA

Sheggy
doba.ledova
Fousatej Kopr
luc
Danes.72
Plotny
9859pa


SVĚT 4 -> NA BUFFALO

jiří5


Nenalezené nicky:


Nenalezené záznamy o migraci:
Sir Bibišon
 

Deleted User - 31870

Guest
Možnost splnit podmínky se prodlužuje do 20. února. Jak vidíte, již jsou připravovány pomalu seznamy, podle nichž budou poté přidělovány odměny.

Takže neváhejte - čím dřív, tím lépe.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru