• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Není chyba LUMIMIMI

DeletedUser19806

Guest
Každý člen týmu má vždy svou volbu hlasovat, tak jako každý hráč, který se ankety účastnil.
V rámci týmu jsou vždy všichni oslovení, aby hlasovali. I kdyby celý tým hlasoval pro Louisianu, je to zcela jejich volba a hlasy byly platné. A pokud vím, Miko tam třeba hraje. 8-)
NA TIETO LZI SOM UZ MOC STARY. Pokial viem, tak som pocul, ze Wyatt Earp uz hlasoval pre nieco ine na zaciatku a potom ten hlas zmenil. Dalej vsetci 3 (co sotva napisete prispevok 1x za par dni) tak ste hlasovali pre to iste v priebehu 1 dna = neverim ze toto nebolo z vasej strany dohodnute. A to ze da Miko lvl 13 prvy den spustenia servera co asi trva 15-20 min hrania a potom sla zalozit mesto a uz sa neprihlasila neznamena ze to aktivne hraje :D
 

Mikosansobi

Člen týmu
To, že se tam neposouvám rychlostí Fitipaldiho neznamená, že tam nejsem. Kontroluji texty a sleduji, zda vše funguje. A občas si i něco přečtu v salónu.
PS: už jsem na 14 lvl. ;):whistle:
 

z3l1

Člen týmu
Na to se neptám, to je mi už celkem jasný.. ZAJÍMÁ MĚ PROČ NEBUDE. Když vezmu situaci z Klondajku, kde Wyatt banoval několik set účtů, tak na LUMMI to bude naprostá paráda když to nikdo nebude řešit.. Zřejmě tak dosáhneme "nejvyšší populace na CZ westu"
To ze tam nebude na chatu žádný modrásek neznamená ze se nebude koukat na multi ucty. Ohledně bodu za zprávy na chatu tak když to nahlasite tak to budou těšit také.
 
To ze tam nebude na chatu žádný modrásek neznamená ze se nebude koukat na multi ucty. Ohledně bodu za zprávy na chatu tak když to nahlasite tak to budou těšit také.

Jsem rád, jestli se někdo kouká, ale co kdyby tyto hráče někdo i banoval? Kdyby všichni nováčci co tam jsou hráli, tak by west měl fakt těch 17 milionů hráčů kterýma se chlubil..
 
Nahoru