• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.230 je naplánovaná na úterý 10. září. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Nazdárek kovbojové a kovbojky, Unavení po sklizni? Sklizeň obilí může být náročná práce. Odpočiňte si a pochutnejte si na lahodných německých klobásách, spoustě nápojů a jedinečné atmosféře... Událost Oktoberfest začíná 11. září, 12:00 a trvá do 8. října, 11:59. Více informací najdete na herním fóru

Město duchů

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser

Guest
Zdravím mohl by mi někdo ujasnit co mám mít na sobě na poslední krok v této úkolově řadě četl jsem ze aztécké zlato, sombrero a drahou poutnickou košili.. Ale zase jsem slyšel že místo poutnické košile stačí drahý žaket jak je to tentokrát jsem na Eldorádo děkuji :)

Deleted User - 31870

Guest
Tuším, že se neopravoval text v úkolu, když došlo ke změně - kdyžtak jestli mohu poprosit, nahlašte to do sekce Hlášení chyb v textu, z domova se na to pak podívám, aby nebyly potíže do budoucna. Děkuji.

DeletedUser

Guest
Ahoj mám dotaz.Možná to zní divně ale bojuju hned s prvním úkolem: pořád nemůžu najít to město duchů:unknow::unknow:.Připadám si jak "bludný holanďan":zed:.Poradí někdo? Prosím.

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.