• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.243 je naplánovaná na úterý 15. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

Migrace S9

Ere díky za data, docela mě překvapilo, že eldo i jericho jsou na tom lépe než Klondike (před nešťastnou migrací z dakoty měl klondike už na hranici 200 hráčů) - kolik tak zhruba přibylo hráčů na jericho při všech migračních vlnách? a zůstal z těchto hráčů aktivní? Na K je to samej PvE hráč co bouchá kostel.. to ta migrace vůbec nemusela být..

já bych nejraději migraci a nebo například z duelů udělat minihru tak jako je dobro.. dát možnost se mlátit mezi světy, ale to neočekávám že by mohlo kdy nastat. ale musíme si uvědomit, že hrajeme mrtvou browserovku z nostalgie, kterou se inno snaží podojit co to jde a tak se jim nechce cokoli navíc dělat..

EREWAN

Člen týmu
Díky za doplnění, informace, kterou jsem zapomněl uvést je, že kromě otevřené migrace z Indiany na Ari/Eldo/Jeri/Klo, která mírně zpomalila pokles hráčů, nebo naopak ho dočasně navýšila, tak jsou čísla ovlivněná i definitivním uzavřením Dakoty, kdy aktivní postavy byly "donuceny" k přesunu na tytéž světy.

Na Klondiku je ten nárůst teď brutální, nebýt migrací z jiných světů, Klondike by byl již nejspíš na migraci připravený...

Toto je další problém migrací, kdy "vedlejší pásma" jsou pro samotné cílové světy zřídka kdy výhodné. Hráči, kteří na server přijdou málokdy znamenají nějakou vzpruhu, prakticky obsadí akorát špičku žebříčku, založí si vlastní samostatná města, a hrajou si dál po vlastní ose, až na nějaké vyjímky.

Na tvoji otázku k Jerichu, těžko říct. Jericho už bylo cílový svět pro migrace z Dakoty, Floridy, Hudsonu a nyní Indiany, poslední migrace byly pro nás víceméně irelevantní, akorát nás oddálily od naší vlastní. Účtů se objevilo opravdu hodně, hlavně z těch prvních migrací (Florida), ale postupně se hráči zase postupně začali ztrácet, hádám, že kolikrát se někdo o migraci dozvěděl, přenesl postavu, aby o ni nepřišel, a pak na ní dále nehrál, až se opět deaktivovala.
Někteří, kteří přišli, tak s přenesenou postavou smazali jejich původní postavu. Zároveň pro jakýkoliv svět mimo Arizonu kdokoliv kdo přijde je většinou jen člověk, co na Arizoně už má postavu, většinou i lepší, takže na Jerichu/Klondiku nemá moc důvod hrát, něco z toho byly čistě i účty na sbírání atd.

Pocitově je to furt stejný, žebříček na Jerichu je prakticky zaplavený migranty odjinud. Já jsem z původních obyvatel na pomyslném 2. místě, ale oficiálně jsem 23. JirikCzech, který je full stavět dělník a od začátku světa bouchá 24 hodin denně kostel a ignoruje jakoukoliv herní náplň, tak je na celkovém 9. místě, a i tak je o parník za některýma z Dakoty. V top 50 je nás z původních hráčů asi 6.
Takže počtama to jako pomohlo, otázka jestli mě to vůbec těší, protože jsme někde okolo 250, a na poměry mrtváku máme i relativně vysoké levely.
Herně se nezměnilo vůbec nic.

Tímto bych chtěl požádat za sebe osobně :D Nemigrujte na Jericho, děkuji!

Proto mi nedává smysl možnost migrace z mrtváku na mrtvák.. akorát to odsune nevyhnutelné a ti samí co přišli z dakoty půjdou za půl roku zase dál… já nevyžaduji nutně migrovat na arizonu kde bychom mohli aktivně hrát. Klidně bych arizonu nechal mimo a migroval na nový svět řekněme začínající písmenem Z - Zoufalí a tam poslal Eldo, Indi, Jeri, Klo, Lumm a Memph. aktivitou by to trochu pomohlo, otázka je na jak dlouho (to je ale otázka u celého westu kor když lvlem 250 inno definitivně zazdilo přísun ”nostalgiků navrátilců ke hře” na tradiční světy).

Jsem asi po roce otevřel fórum. Hlásím, že na devítce svoji postavu klidně smažu i bez možnosti obnovení, nejen pouhý offline režim. A můžete si dalšího odškrnout.

EREWAN

Člen týmu
Tady ti nikdo ze Supportu ani nic víc říct nemůže, bylo již zmíněno jaké jsou aktuální "podmínky" pro spuštění migrace, kterou i tak vyhlašuje centrála, která si podmínky může kdykoliv změnit, upravit, zrušit, nedodržovat...
My členové Support týmu nemáme ani žádný kontakt do Německa, se kterým bychom mohli vyjednávat, maximálně poprosit adminku, aby za nás něco vyřídila, co se stane dál už neovlivníme.

Pokud se ti skutečně podaří takto drasticky snížit čísla, šance na migraci se určitě zvýší, ale jak dlouho ti to potrvá, zda se to vůbec dotáhne do konce, a jakou politiku ohledně migrací bude Inno v dané době vést, to už je ve hvězdách

Pokud INNO nepochopí,že stavět další a další světy vede jen k záhubě,pak je jedno kde migrace bude nebo ne.
Když se ohlédnu na ty léta zde strávené,musím vypíchnout že jsem se s TW poprvé setkal v pravěku na samém začátku) a cesta bojovníka mne dovedla na S9...a žena :D
162ver Královna světla
Na Hudson jsem šel opravdu omylem,Indiana mne nadchla atd....ale lidi si nachází v životě jiné záliby,starosti,čas a co více dodat k reálu ;)
Tak za mne jsou kostky vrženy,S9: do jeho konce života a smrti TW;KLONDIKE: rád bych se v krátké době přesunul na S9 :)
Takže vše nej do roku 2025 a mějme se rádi ;)