pokial sa vam toto nechce citat tak s skratke:Neberte to prosím zle, ale diskuze se už posunula mimo původní téma.
Rozumím Vaší nespokojenosti s fungováním supportu a s tím, jak jsou řešeny jednotlivé tikety. Informaci jsem předal výše, ale další postup už z mé pozice ovlivnit nemohu. Stejně jako v každé jiné práci – podřízený nemůže určovat nadřízenému, co má nebo nemá dělat.
Diskuze o tom, co kdo kdy udělal nebo neudělal, už bohužel nikam nevede.
Co se týče situace s fejky – i když nejsem člen supportu, mohu nabídnout pomoc v tom, že tyto akce přesunu na termín, který bude pro postiženou stranu přijatelný. Můžete mě kontaktovat přes fórum nebo na příslušném světě přes Telegram – obvykle se tam objevím alespoň jednou denně.
K otázce týmu – pokud někomu vadí, že například Erewan neřeší podvody, je potřeba si uvědomit, že to není součástí jeho kompetencí. Stejně tak ani já nebo další členové týmu nemáme možnost rozhodovat o trestech. Můžeme pouze interně upozornit, že se něco děje (což se v případě konkrétních hráčů na novějších světech i dělo). Samotné rozhodnutí o tom, zda a jak se problém bude řešit, je na administrátorce nebo centrále. Stejně tak otázka, kdo v týmu zůstane či nezůstane, je výhradně v kompetenci nadřízených, nikoli naše nebo hráčů.
Z pohledu běžného hráče lze nespokojenost vyjádřit kromě tiketu, na jejichž nefunkčnost tu upozorňujete, jen ukončením hraní či investic do hry – bohužel jiné přímé nástroje v rámci systému nejsou.
Navíc, pokud po mně chcete dodržovat pravidla, musím Vás upozornit na:
§ 9 Support - herní podpora
• Je zakázáno na fóru zveřejňovat komunikaci se supportem - herní podporou.
• Je zakázáno kritizovat práci či postupy The West týmu. V případě nespokojenosti vůči členovi týmu žádejte delegaci tiketu na někoho z vedení hry, v případě nespokojenosti s prací moderátorů žádejte delegaci tiketu k hlavnímu moderátorovi fóra.
což porušuje samotná existence tohoto diskuzního vlákna.
Pokial sa vam nepaci riesenie niecoho podla vasich predstav alebo zle riesenie podla vas, nic tu nepiste a taktiez mate zakazane kritizovat bohov ( vyhrazka paragrafom ako nemozte nic povedat ). A ak sa vam nepaci tak proste neinvestujte do hry. Oni si riesia problemy ako oni chcu a ako sa rozhodnu podla seba.
Raketak mam ta rad ale kedysi mi dal Linteo permu zato ze som povedal hracom nech neplatia ked sa im hra nelubi. Sranda ze si toto mozes dovolit ako clen timu tu napisat. Na nemeckom fore by toto nepreslo. Samozrejme toto nie je nebodaj kritika, naopak to je moje fandenie.
a fakt neviem ako si ma hrac uvedomit ze Erewan neriesi autokliker na lumine.
My si mame z prsta vycucat co su jeho pravomoci alebo co?Stoji pri jeho mene suporter a zvysok ma nema co zaujimat ( hraca co dal do hry west cez 15 tisic eur) a zistovat si a dopytavat co aky svet on ma na starosti. Toto nemyslis vazne raketak. Alebo teda rozpiste presne co robi ktory suporter aby sme nebodaj v buducnosti niekomu neuskodili.
Naposledy upraveno:

keď už si mal tu potrebu písať že vyklikáš 150-300 prác tak potreboval by si urobiť cca 2 240 prác denne po dobu 5 rokov aby si sa dostal k tvojmu číslu