• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

MPI dobrodružství

  • Zakladatel vlákna DeletedUser1318
  • Vytvořeno

DeletedUser1318

Guest
Mám dotaz, na české wiki je uvedeno: "Přihlášení hráči z různých světů se skládají do fronty, když dojde k naplnění počtu hráčů (6-8-10), hra může začít."
Na slovenském fóru je uvedeno: "Každú hru môžu momentálne tvoriť hráči z hociktorého svetu na SK serveri, napríklad, hráč z Texasu môže hrať proti hráčom z Arizony, Delawaru... Avšak nemôžete hrať proti hráčom z iných jazykových verzií (pozn. aspoň zatiaľ)."

Opravdu je možné, že MPI dobrodružství neprobíhá jen mezi hráči jednoho světa, jako je to u pevností, ale i mezi jednotlivými světy?

A ještě jeden dotaz, "novější verze by měla umožnit hráčům zakládat vlastní hry, zvát si koho chtějí, utvářet vlastní týmy atd..."
v aktuální verzi tudíž řadí hráče do skupinek systém. existuje nějaká informace o tom v jakém časovém horizontu by mohla být zprovozněna zmíněná "novější" verze?

Myslím si, že pro mnohé může být možnost zůčastnit se bez města a bez rizika jakékoliv újmy sice lákavé, pro mnohé další nemožnost vybrat si spolubojovníky zase odrazující.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser18219

Guest
tate ano, ve všech verzích co jsem viděl - bylo možné hrát s hráči s různých světů (samozřejmě jedné jazykové mutace) a nemáme zprávy, že by to mělo být jinak. Dobrodružství totiž není na každém serveru, ale je na vlastním serveru, kde se hráči z jednotlivých světů připojují.

Co se týče druhé otázky, tak nevíme kdy přijde ono lepší rozhraní. Patrně tam mají nějaké bugy nebo to plánují vyhodit až s nějakým druhým herním módem. Opravdu nevíme. Osobně zastávám názor, že měli počkat ještě třeba 14 dní či jak dlouho a vyhodit to s tím rozšířeným rozhraním, start s tímhle mi přijde pro takovou velkou novinku krapet nedůstojný. Ale co už no :-)
 
Entriku proč se na betě dostává po 50 veteránských bodu a my budem dostavat tak málo ? to protože jsme pomalej svět ?
 

DeletedUser18219

Guest
jak je psáno na začátku zpracovaného článku na WIKI, tak ofiko nám nebyly řečeny počty veteránských bodů - není to tedy 100% číslo. Zpracovali jsme to podle verze, kterou jsme měli k dispozici, tam to bylo takto. Takže je možné, že dojde ke změně, ale to se dozvíme patrně až v pondělí či úterý.
 

DeletedUser18219

Guest
odhadem
- čekání ve frontě (různé)
- max 30s potvrzení
- minuta příprava
- maximálně 35kol po 30s tuším - v případě 5 na 5

takže max cca max 20min +-
 

DeletedUser6213

Guest
Pokud zůstanou odměny jako na betě, tak za dvě vítězné bitvy je 500 veteránských bodů a to je nápoj pro hlupáky 1% zkušeností. Tedy na 148 úrovni postavy 17500 zkušeností. Je to zhruba stejný časový interval jako bitva o malou pevnost kde max. odměna je 4500 zkušeností, navíc s újmou zdraví či i ztráty energie po prohře. Přijde mi to docela nevyvážené.

Ještě bych chtěl poděkovat za práci na West Wiki. Rychlost reakce na změny (úkoly, nové sady, apod.) je skvělá.
 

DeletedUser

Guest
aihhit.png


Veteránských bodů bude méně. I ten nápoj pro hlupáky už zdražili na momentálních 500. Stále probíhají změny a proto je na Wiki uvedeno upozornění ...nevíme však zda se nebude lišit výše odměn, nastavení dovedností atd. Informace zatím berte jako orientační.
 

DeletedUser1318

Guest
11.11.2014, 10:05 a MPI stále nevidím.
Odklad ? ,
... nebo nějaký nápad jak to zprovoznit?
 

DeletedUser18219

Guest
Nebylo zatím oznámeno kdy to hodlají přesně spustit. Nicméně cca do hodiny by se to mělo nahrávat na první server - konečný update. Pak, pokud nebudou problémy, to půjde na všechny ostatní :-)
 

DeletedUser1318

Guest
Někde tu bylo psáno v 10:00,
Tak počkáme, díky za info.
 

Mikosansobi

Člen týmu
Momentálně se nahrává verze na EN server. Pokud vše půjde hladce, budou ihned následovat další jazykové mutace.
 

DeletedUser1318

Guest
Zdá se že to tedy funguje.
Chci se zeptat, nebylo by přesnější pri ztrátě životů místo zemřít upadnout do bezvědomí nebo být knokautován na tři kola?
Stále umírat a být oživován, to mi příjde jako jakási podivná duchařina...

Je nějak limitováno čekání na novou hru?

Nebo jinak, kolik může probíhat bojů souběžně? Stojím ve frontě přes třicet minut a dumám jestli fronta přede mnou je tak dlouhá, nebo jestli se nesešlo těch 6 až 10 hráčů.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
30min? Nemám problém se připojovat do her hned, jak se postavím do fronty. Zkoušel jsi F5?

Ve hře umřeš na tři kola, pak hraješ znova, hra se určitě nedá hrát na vyknokautováni, za prvé by to nebylo vůbec zábavné pro hráče a za druhé by obsazování trvalo v méně hráčích poněkud déle.
 

DeletedUser1318

Guest
30min? Nemám problém se připojovat do her hned, jak se postavím do fronty. Zkoušel jsi F5?
F5?
Nezkoušel to mne nenapadlo, myslel jsem že stoupnu do fronty a počkám :)

Ve hře umřeš na tři kola, pak hraješ znova, hra se určitě nedá hrát na vyknokautováni, za prvé by to nebylo vůbec zábavné pro hráče a za druhé by obsazování trvalo v méně hráčích poněkud déle.
Mně jde především o ten překlad do češtiny.
 

DeletedUser

Guest
Zatím se to dost sekalo i přímo ve hře. Výhoda je, že pokud máš rozehranou hru, je možné se do ní vrátit zpět např. po F5 pokud ještě není u konce.

Překlad češtiny se dělal, ale vyskytly se komplikace a opět se na něm pracuje.
 

DeletedUser

Guest
KO mi zasekne hru a musím refresh.

Pokud jste ve frontě déle než 3 minuty, je lepší vyskočit a naskočit znova, vypadá to jako by při zařazování do bitev fungovala metoda LIFO.
 

DeletedUser

Guest
Pokaždé, když váš tým dosáhne finální hranice bodů ve hře, má každý hráč 20% šanci, že truhlu obdrží.
 
Nahoru