• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Diskuze Mummi

Prosím vás už sa vie že kedy cca bude nový svet spustený? Lebo zatiaľ som nikde nevidel oficiálne potvrdenie alebo nejaký oznam o tom že sa zajtra bude spúšťať nový svet. Ďakujem za info.
 
Áno to som čítal ale od vtedy nevyšlo nič konkrétne, nejaké časové rozpätie od kedy do kedy to môžeme očakávať alebo podobne zatiaľ som to nevidel ani na úvodnej stránke the west ako novinku že by to bolo oficiálne aj ohlásené ľuďom ktorí možno fórum nečítajú.
 
Třetí den nového světa a první hráč dosáhl level 100. Myslím, že něco je nastavené špatně. Halovenského klauna do světa nepustíte, ale G.Cortéze už má několik hráčů a v novém světě jsou i další TOP sady. Rozdíl mezi platícími hráči a hráči za free je už příliš velký, ne že bych si jako free hráč nepřišel na své, ale není to dobré. Na konci eventu bude jedna sada i pro free a přes vánoce se dostaneme k dalším. Jen se chci zeptat, budou letos sněhové koule nebo něco podobného, kde padaly truhly se starými sadami?
 
Ahojte neviem z akého dôvodu sa v shope nenachádza klaunova truhlica na tomto svete. Hlavná vec že na SK svete na Loisane tá truhlica sa nachádza. Malo by to byť na rovnakej úrovni cz aj Sk.
 
Nahoru