• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Nákup věcí v obchodu

  • Zakladatel vlákna DeletedUser3338
  • Vytvořeno

DeletedUser3338

Guest
Existuje script na hromadný nákup věcí v obchodu? Jestli ano, tak jestli je povolený. Díky :-)
 

DeletedUser16057

Guest
Hodil by se, aby jsme nemuseli strašně mockrát kliknout na nějaký item, který chceme hodit na 4-5. úroveň. :) Jelikož +5. zatím není. :)
 
5. level je necelých 500 kliknutí, to je ještě celkem v pohodě. Horší je to na 10. levelu :D, Tam už je atakována hranice 120 tisíc kliknutí při běžném nákupu :D :D.
 

DeletedUser7239

Guest
5. level je necelých 500 kliknutí, to je ještě celkem v pohodě. Horší je to na 10. levelu :D, Tam už je atakována hranice 120 tisíc kliknutí při běžném nákupu :D :D.

Na betě se "zlepšuje" tlačítkem "-" a "+", že si můžete nastavit kolik toho chcete vyrobit v řemesle. Ale stejně jako u práce je to zbytečné, protože stejně se musí kliknout stejným počtem, aby se nastavil konečný počet. Nejlepší v tomhle případě je vytvořit rámeček, kde by se zadalo rovnou číslo, kolik toho kdo potřebuje. :)
 
Tak pokud se ten nastavený počet neruší po jednom kliknutí, tak je to lepší... 10x klikneš, aby jsi nakupoval po 10 kusech a následně 10x nakoupíš, čímž dostaneš 100 kusů za 20 kliknutí :klubun:
 

DeletedUser7239

Guest
toto tlačítko je i na českých světech, ale v tomto případě nejde o zlepšování, ale o ten prvotní nákup věcí které pak chceš vylepšit.

Nemyslel jsem tyhle tlačítka na vylepšování. Ale u řemesel (tady to zatím ještě není). :indián:
 
v tom případě se omlouvám, četl jsem v rychlosti a přehlédl že mluvíš o řemesle.
nicméně díky za upozornění, na betě moc řemeslo nedělám, takže jsem si ani nevšiml :)
 
Nahoru