• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Nešťastná Marie Roalstad

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser

Guest
Marie Roalstad

Narodila som sa, keď ôsmy mesiac pohasínal na ranči u dona Juanita. Bol to veľmi dobrý človek, láskavý ku poddaným a spravodlivý voči odsúdeným. Pracoval totiž na miestnom súde. A tým sa to vlastne začalo. Tentoraz súdil istého zlodeja, ktorý sa pokúsil ukradnúť zlato pri prevoze. Všetky dôkazy svedčili proti odsúdenému. Keďže zabil dvoch strážnikov, mal byť obesený na šibenicu. Ale môj otec bol milostivý a dal mu iba doživotie. To bola chyba. Otec totiž nevedel že odsúdený velí najkrvavejšej bande tu v okolí. Tá sa ho prirodzene pokúšala oslobodiť. V tú osudnú noc, banda vylomila mreže na jeho cele a vyslobodila väzňa. Otec to všetko videl, a vybehol zo svojej kancelárie aby ich zastavil. Ďalšia chyba. Banda nemala zľutovanie nad žiadnym životom. Preto pre nich nebol problém zasiahnuť otca priamo do srdca. Jeho výkrik mi dodnes znie v ušiach. Mala som vtedy 12 rokov. Plakala som celé dni. Ale mama ma prehovárala aby som na to zabudla, že ma to ničí, že mi ho to už nevráti... Nenávidela som ju preto. Raz asi po 4 rokoch, keď som mala v pláne ísť položiť otcovi kvety na hrob, mama mi kázala ísť po vodu pre kone. Keď som jej začala odvrávať, tak mi vylepila. Vtedy som ušla. Bolo to posledný raz, čo som mamu videla. Vtedy som to ešte nevedela. Po odchode z ranča som si založila podnik. Bol to len malý klub kde chodilo pár opilcov z okolia, ale na živobytie mi to stačilo. Po niekoľkých rokoch som sa rozhodla, že zájdem na mamin ranč. Tam som zistila, že mama zomrela pred pár týždňami. Od miestnych som sa dozvedela, že pred smrťou veľmi veľa pila a hrala hazardné hry. V testamente mi zanechala obrovské dlhy. Navyše, keď som sa vrátila domov, našla som podnik v plameňoch. Vtedy som myslela len na jedno. Chcela som sa zabiť. Išla som do konkurenčného saloonu a poriadne som sa opila. Tam som stretla mladého kowboja, z ktorým sme si hneď padli do oka. Keď sa dozvedel o mojich problémoch, neváhal a sľúbil mi pomoc. hneď v ten deň zvolal partiu robotníkov a onedlho môj podnik znovu stál. Dokonca ešte krajší ako doteraz. Ale problém bol v tom, že po tom požiari tam nevstúpila ani noha. A týmto vás chcem požiadať o pomoc. Po matkinej smrti mi nezostalo ani na chleba. Prosím vás navštívte bar U STARÉHO BIZÓNA. Je to miesto, kde si každý poriadny chlap príde na svoje. Kocky, poker, pekné dievčatá. Po tom požiari som si dala záležať skutočne na všetkom. Príďte to vyskúšať!! Nezabudnite: U STARÉHO BIZÓNA.
 

DeletedUser

Guest
Salon Marie Roalstad

:loool:
Salon Henryho Walkera​
:loool:


Nudí Tě obyčejný život?Máš už dost každodenní dřiny?Chceš se odreagovat?
:devil:Tak přijď do salonu Henryho Walkera!!!!!
Přijít může kdokoli!!!:devil:


Tento salon nabízí:
-Alkohol:Barman Henry Walker Ti rád nalije tu nejlepší whisky přímo z nedaleké palírny za opravdu nízkou cenu!Velký výběr alkoholu prvotřídní kvality!Soutěže každý den!


-Kouření:Indián Waupee ti nabídne tu nejlepší dýmku,tabák či marihuanu!Určitě na ten prožitek nikdy nezapomeneš!

-Hazard:Hrají se tu ty nejlepší hry:Ruleta,black jack, poker, kostky,karty,soutěže
(viz níže)…)

-Stáje:Kompletní služby pro vašeho koně (čištění,žrádlo,voda,ustájení…)

-Hotel:Pět různých stupňů kvality od komory po luxusní apartmán)

-Nepřetržitý provoz:Celý týden je otevřeno non-stop!

:devil::devil:-Ženy:Každý večer se koná vystoupení tanečnic!Mimo jiné je mezi nimi i překrásná MARIE ROALSTAD!Dokonce si s nimi za malý poplatek můžete užít i něco víc!:devil::devil:


Slevy:
Pokud si objednáte čtyři sklenice whisky,pátou dostanete zdarma!
Pokud si necháte na paži vytetovat logo salonu,ke každé třetí děvě dostanete čtvrtou zdarma!
Pokud si koupíte dvě dýmky,můžete se zadarmo vyspat v hotelu!

Soutěžě:
„Pij a stůj“. Každé pondělí se pořádá soutež „Pij a stůj“,hra spočívá v tom,že deset předem přihlášených soutěžících stojí u baru a pijí whisky dokud nespadnou.Vyhrává ten,který vydrží co nejdéle stát.Výhra je taková:Poskokové ho odnesou do hotelu
a může se zadarmo vyspat v hotelu.Všichni ostatní samozřejmě musí zaplatit svoje rundy.

Turnaj v Pokeru. Každý pátek se koná turnaj v pokeru.Startovní vklad je 1000$ a vítěz bere vše + může vést týden zadarmo radostný život v našem salonu na náš účet.

:smoker:
NEVÁHEJ A PŘIJĎ!
:smoker:
 

DeletedUser

Guest
Salón Marie Roalstad - HLEDÁ POMOC!!!

SLAVNÝ SALÓN MARIE ROALSTAD – HLEDÁ POMOC!!!

- Smutný příběh Marie

Marie Roalstad je nádherná mladá žena, která měla velmi těžké dětství, od malička se musela naučit samostatnosti, protože její máma byla zabita při přestřelce v jejich městě, když jí bylo pouhých 5 let. Od té doby vyrůstala pouze se svým otcem, který se od smrti své ženy hrozně změnil a trávil skoro celý den v hospodě s flaškou rumu nebo whisky. Když pak přicházel domů opilý, tak na Marii jen řval a když neudělala něco co chtěl, tak jí i několikrát surově uhodil.
Marie měla těžký život, doma musela všechno dělat sama, neměli moc peněz, protože ty co těžce vydělala poctivou prací, jí skoro všechny sebral otec a pak propil... Z toho co jí zůstalo si pak sotva mohla koupit něco k jídlu, natož na sebe.
Po deseti letech, co musela snášet neustálé nadávky a surové zacházení se rozhodla, že uteče. Neměla kam jít, tak se nějakou dobu jen tak potulovala po blízkých městech a hledala si nějakou trvalejší práci. Asi po měsíci se k ní dostala zpráva, že její otec spáchal sebevraždu. Marie si to ze začátku trochu dávala za vinu, protože si myslela, že se zabil kvůli ní, když od něj utekla a že ji třeba měl přece jen rád, ale když si vzpomněla, jak se k ní celou dobu choval, tak se ho nakonec snažila úplně vymazat z mysli a uzavřít tuto nešťastnou kapitolu jejího života.
Jedné obzvlášť temné noci, když se toulala po náměstí města, do kterého právě přišla, se na ní konečně usmálo štěstí, potkala milou starší elegantní dámu, která se velmi divila, co taková mladá dívka dělá sama uprostřed noci venku, pozvala jí k sobě domů a když si vyslechla vše, co si Marie musela prožít, tak jí hned nabídla ubytování a práci ve svém malém útulném salónku, kde by roznášela pití a mohla se konečně i trochu bavit. Po chvíli měla starší žena s Marií velmi přátelský vztah, skoro jako matka s dcerou. Proto jí po třech letech prosperující salónek ve kterém to vždy žilo předala a pojmenovala podle ní. Starší dáma už na vedení salónku neměla tolik síly, takže se rozhodla v klidu prožít další roky v malém domku, který byl blízko salónku a když měla chuť, tak se tam zašla podívat.
Ale nedávno bohužel zemřela, protože už jí bylo přes 80 let. Marie z toho byla velmi smutná a ještě dlouho oplakávala její smrt. Od té doby se salónku už tak dobře nevede, ale Marie to chce změnit.
Proto mě pověřila, jestli bych nemohla udělat něco, co by jí pomohlo. Snad Vás ze začátku smutný příběh Marie Roalstad zaujal a nechcete aby se opakoval, takže společně s Marií doufáme, že máte dobré srdce a pomůžete nám dát salónek do ještě lepšího stavu než byl kdysi!!!


37580479.jpg


NAVŠTIVTE DŘÍVE VELMI SLAVNÝ SALÓNEK MARIE ROALSTAD A PŘILOŽTE RUKU K DÍLU!!!

Každá pomoc bude uvítána!!!

Pomozte Marii opravit malý salónek a dát ho do nového ještě krásnějšího stavu a uvidíte, že se Vám tato krásná, milá, štědrá, no prostě úžasná žena, která si toho hodně prožila a kterou když poznáte, tak si jí určitě zamilujete vřele odmění!!! Pro každého, kdo se jakýmkoliv způsobem zapojí do pomoci všechno pití zdarma!!!

V tomto salónu naleznete vše, co hledáte! :)

- dobré pití po náročném dni
- špičkové ubytování
- ženský
- zábavu u různých her, jako je třeba poker, při kterém si můžete přijít k dobrým penězům
- vždy se tu pro Vás najde práce, za kterou získáte štědrou odměnu!!!

Pokud nevíš co dělat a chceš udělat dobrý skutek, tak navštiv salónek Marie Roalstad a přispěj k jeho budoucí slávě, rozhodně se nebudeš nudit a litovat!!!

A protože jste dočetli článek až sem, tak všem, kteří se nám rozhodnete pomoct předem děkujeme a těšíme se na Vás!!!

Magical, Marie Roalstad ;)
 

DeletedUser

Guest
Převzato z Guns n´Roses herald
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Buď pozdravena Marie Roalstad, zdravím a setkávám se s touto ženou na předem domluvené schůzce.
Je přesně devět hodin večer. Sedáme ke stolu v lehce ponurém a hlavně úplně prázdném Salónu.
Marie na nic nečeká a hned začíná: "Potřebuji od Tebe pomoc a zaplatím za ni dobře!"
Tázavě a zároveň prosebně zvedá obočí. (V duchu si pokládám otázku, proč tak spěchá,vždyť tu žádného štamgasta nemá,
aspoň kafe kdyby mi nabídnula.)
Po chvíli přemýšlení jí dávám znamení a pravou rukou pokynu aby pokračovala.
Ona celá zoufalá a nešťastná to ze sebe horlivě chrlí: "Nepáchne sem ani noha, tržby nulové, nemám už pomalu
ani na nejnutnější opravy a já nevím proč tak najednou, vždycky to tu tak žilo ... chlapi, ženský,
whisky, hazard...a podívej se dnes !
Prosím,napiš inzerát...poutač...popiš třeba můj celý příběh do detailů a dej ho do největších zdejších novin."
Souhlasíš?..
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Takto proběhly první okamžiky mého setkání s touto ženou,které se konalo 24.11. tohoto roku.
Její nabídka mne v prvním okamžiku zarazila, proto jsem kývnula na barmana a nechala si nalít do hrnku kafe.
Marie mne upřeně pozorovala a v jejích očích byla vidět nevyřčená otázka..."Pomůže mi?...Odmítne?"
První doušek kafe jsem si vychtnávala trochu déle než mám ve zvyku a přitom mi letěly hlavou myšlenky týkající
se této ženy.Po prvním doušku jsem se upřeně zadívala do jejích očí a pomalu jsem řekla.."Dobrá...pomůžu ti".
Její obličej se uvolnil a oči se rozjasnily novou nadějí.
"Marie,řekni mi něco o sobě,abych měla představu...."
Po těchto mých slovech Marie spustila a nebyla k zastavení.Doufám,že jsem nic nezapoměla a nepochopila jinak,
než jak to Marie prožila...
Zde je příběh Marie,který předkládám čtenářům listu "Guns n'Roses Herald" tak,jak mi jej Marie vyprávěla.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Moje rodina žila dost daleko od těchto končin...12 dnú cesty dostavníkem na sever a potom ještě dva dny na koni,
protože ranč mých rodičú se nacházel mimo běžné cesty dostavníkú.Na ranči nás žilo osm....moji rodiče,já a dva mladší
bratři a ještě tři pomocníci.Na ranči se chovali především koně,které otec dodával hlavně armádě a
občas se u nás zastavili i jiní zájemci o dobré jezdecké koně.
A že jsem u těch koní...v podstatě oni,ti koně byli dúvodem veškerého zla,které moji rodinu potkalo.
Armáda,onoho roku na jaře,tvrdě potlačila indiánskou vzpouru v blízké rezervaci a veškeré koně indiánům pobila.
Indiáni poté přepadli náš ranč...přišli si pro nové koně.To odpoledne jsem byla s jedním bratrem na dříví v
lese 4 hodiny od domova.Druhý,nejmladší bratr byl doma a staral se o malou zahrádku,kde matka pěstovala zeleninu.
Malá skupina indiánú nejprve zapálila naše všechna stavení na ranči.Lidé z ranče,kteří byli u koní,se po zpozorování
požáru vydali k ranči a hlavní část indiánú se vrhla na naše koně a odháněli je pryč.Matka s nejmladším bratrem
se snažili hasit alespoň obytnou část,aby se zachránilo to nejdůležitější.
Promiň,ale na tyto chvíle nerada vzpomínám a proto to tolik nerozvedu.Konečný výsledek byl ten,
že z budov nic nezbylo a matka byla nepěkně popálena.Otec poslal pro mne a mého bratra jednoho pomocníka.
Když jsme se vrátili,tak jsme na vůz s kterým jsme jeli pro dřevo,naložili popálenou matku a s jedním pomocníkem
nás otec poslal do města vzdáleného jeden den cesty.
Léčení matky trvalo čtyři týdny,než byla dostatečně silná aby vydržela cestu zpět,na náš bývalý ranč.
Po té době jsme se vydali na cestu k našemu bývalému ranči.Za celou dobu matčina léčení jsme neměli žádné zprávy
o dění na našem ranči.Po příjezdu na ranč nás čekala další osudová rána...na ranči nebylo ani živáčka,
pouze čtyři hroby nedaleko spáleniště nám napověděly....Zůstala však otázka "Kdo přežil a pohřbil ty čtyři,
kteří zde mají hroby? "
Po zjištění že náš ranč je nepoužitelný,jsme se s matkou vrátili do města a snažili si najít nějaké bydlení.
Já jsem si našla práci jako pomocnice v baru,kde jsem dělala všechny možné práce.Od úklidu baru až po vaření v kuchyni.
V té době mi bylo sedmnáct let a bratři měli patnáct a čtrnáct let.Následující rok jsme zde přežívali jak se dalo.
Bratři se snažili dělat jakoukoliv práci,ale městačko bylo malé a příležitostí též málo.Po roce od požáru
na našem ranči se matčino zdraví zhoršilo a začátkem léta zemřela.Už při matčině pohřbu se bratři rozhodli,
že se pokusí najít práci v jiném městě nebo někde na ranči a odešli z městečka.O té doby jsem ani jednoho neviděla.
Sama jsem ve městě vydržela do dalšího jara,kdy jsem se rozhodla odejít a hledt štěstí v jiném městě.
Celé čtyři roky jsem chodila od města k městu a hledala město,které by se mi opravdu líbilo a kde bych si mohla
zařídit Saloon s barem.Za dobu mých pobytú ve různých městech mne to vždy táhlo do Saloonú kde jsem dělala tanečnici,
případně obsluhovala zákazníky.Tam se také nejsnadněji daly sehnat novinky ze všech končin Západu.Stále jsem doufala
že se mi podaří najít nějaké stopy mých bratrú,které jsem už tolik rokú neviděla.Nakonec jsem si zde,v tomto městě
pořídila tento Saloon a doufám,že se ke mě přikloní štěstí a setkám se s některým z bratrú.
Tímto končí Mariina zpověď.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Dovětek: Marie uvítá jakékoliv zprávy o svých bratrech.Starší se jmenuje Akey a mladší Matt.Alespoň takto byli
pokřtěni.Je možné,že si nechávají říkat jinak.Pokud budete procházet městem,kde je najitelkou Saloonu
blonďatá Marie Roalstad,tak se tam zastavte....třeba jí pomůžete v jejím hledání bratrú.Děkuji všem,
kteří tak učiní a nebudou lhostejní k jejímu trápení.Pokud pro ni nebudete mít příznivé zprávy,
zlobit se nebude.A pití v jejím baru ?....ochutnejte a posuďte sami !....chcete dámskou společnost ?
...U Marie Roalstad je vše,po čem vaše tělo i duše touží ! Návštěvou jejího Saloonu s barem nemůžete
nic zkazit...ANI VAŠI CHUŤ DO ŽIVOTA NA WESTU!

© 2007 - 2008 by Prd/The West...Guns n´Roses herald
 

DeletedUser

Guest
Navstit Marie Roalstad Salon

Caw nevies čo robit ?
Nevies ako zarobiť peniaze ?
Nevies ako za malo ziskat oblečenie , topánky a ine?

Tak navštív SALÓN MARIE ROALSTAD
:Marie je tanečnice a servírka v salonu Henryho Walkera. Má velice sebevědomé vystupování a má očividně hlavní slovo mezi tanečnicemi.


Červene ponco len :
Zapotřebí:Plakát 3/3
Šunka 1/1
Bavlna 2/2
Obilí 2/2


A pritom si este zarobíte :
Odměna :

+ 25 Zkušenosti
+ 20 Zkušenosti
+ 30 Zkušenosti
+ 20 Zkušenosti



Mozete u nej este ziskat : Zlaty Sokol
Zelezny Kriz
Zlutu Kostkovanu Košeli
3 dnový Větší příjem

Dalej si mozete v Salone popijat whisky zo Šerifom Johnom Fitzburnom:Asi tak čtyřicátník sedí naproti tobě. Podle zlaté hvězdy na hrudi je patrné, že je to místní šerif.

Ten muž se ti představil jako John Fitzburn. Podle jeho dechu je znát, že ta sklenice Whiskey kterou drží v ruce, není dnes ta první. Přesto tě bere docela dobře na vědomí a mluví s tebou srozumitelně.


Potom sa mozete porospravat s Barmanom Henrym Walkerom
Za barem stojí Henry Walker, barman a majitel salónu. Je to mírně korpulentní muž, bude mu něco okolo padesátky.

Poznáš, že má po těle spoustu jizev. Hlavně na jeho rukou je poznat, že má za sebou spoustu dobrodružství. Henry Walker má přátelský obličej a uklidňující hlas..

A nakoniec sa mozete porozprávať a zafajčiť si s Waupee (White Hawkom)

Jde lehce poznat, že Waupee je původní obyvatel. Je velice neobvyklé, vidět indiána v salonu. Na rozdíl od jiných indiánů nekouří dýmku jako rituál, nýbrž z požitku.

Waupee se nepokouší navázat kontakt k jiným hostům salonu, působí bez zájmu. Důvod proč tu sedí, bude velké přátelství s Henry Walkerem.


:smoking king:Tyto ludia ti mozu v Zivote the-west velmi pomoct tak preco nevyskusat tento typ .
Prosim ta prid do baru a presvedc sa na vlastne oci.:smoking king:


PS:Ked prides mas jednu whiskey :ehm:a dymku :smoker: zadara !
PSS:Tak nezabudni prid !
 

DeletedUser

Guest
Salón v Cobblestone:)

Hej ty, jo ty co právě tohle čteš - nikam nechoď čti prosím tě dál!

Nudí tě život?
Máš špatnou náladu?
Zdá se ti že se ti nic nedaří?
Prostě jednoduše, něco je blbě a chceš se pobavit? Tak čti dál:)


Za bankou ve městě Cobblestone je takový zapadlý salón, navedou tě značky! Je tam smutná kočka jménem Marie, která se chce pobavit, najít opravdové přátele a __ no prostě užít si jako ty!

Tak neváhej a přijď, čeká se na tebe! Marie už se těší:)



(Je to prosté takže nic od toho neočekávám aspoň sem se zapojil do soutěže..)
 

DeletedUser

Guest
pokus?

_/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/
Nemáte co dělat v ponurých chladných večerech a chybí Vám pracovní body?
Salon Marie Roalstad je tu pro Vás!
Nedaří se vám připojit a klávesa F5 nefunguje?
Salon Marie Roalstad vám pomůže!
Chtete něco sníst, vypít případně si zakouřit s indiánem?
I TO NABÍZÍ SALON MARIE ROALSTAD!

Otevíráme denně NON-STOP
Dárek: Každý 10000. návštěvník obdrží láhev whisky!
_/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/
 

DeletedUser

Guest
:loool::loool::loool::loool::loool::loool::loool:Prostě přijdte k Marii Roelstad nebo jak se to píše:loool::loool::loool:
 

DeletedUser

Guest
mariern1.jpg

Poté co jsem v noci tyto plakáty vylepil na sloupy, unaven, padnul jsem do postele. Ráno mě probudili hlasy. Šel jsem se tedy podívat co se děje. Nadšená Marie Roalstad mi běží naproti. „Nevím, co jsi udělal, ale děkuji ti." Tehdy jsem se do ní bezhlavě zamiloval. Ano, políbila mě. A skutečně, v salonu se nedalo hnout.

A tak dlouho a dlouho štamgasti čekali, kdy bezchybná Marie udělá chybu. Vidina 1000 dolarů u některých způsobila upnutí veškeré jejich energie na získání této odměny. Přestali pracovat. Stali se z nich hospodští povaleči. Postupem času se na odměnu zapomnělo. Ti co o ní věděli, později umřeli na problémy spojené s alkoholem nebo je někdo zabil v duelu, jelikož mu dlužili peníze. Nikomu však neřekli, proč tam skutečně sedí, neboť nechtěli připustit, aby jim odměnu někdo vyfoukl. Ti lidé, kteří o tom nevěděli, tam chodili jen z toho důvodu, že tam bylo vždy plno.

PS.: Co si budeme nalhávat. Asi si to Marie takhle nepředstavovala. Hlavně, že to pomohlo.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Salón Marie Roalstad

Proč být doma sám,když tady v Salónu příjemné prostředí mám.

Marie se usměje a dobrou whisky ti naleje.

I když peníze budou v háji,budeš se mít jako v ráji. :-)

Plníme tvé přání na počkání!!!!!!!!!
 

DeletedUser2595

Guest
Zenes se se svym konem sirou prerii Nove zeme a rad by sis oddychnul od zapachu salonu, pojedl projednou neco jineho nez kravsky steak nebo jen okusil jiny napoj nez silnou whisky, u niz vzdy riskujes oslepnuti??

Neboj se vyzkouset novou stredovekou krcmu U Marie!!

Tvuj jazycek zde muze az k extazi dovest peceny kanec, nadivany bazant ci vyborne pripravena zverina =)
A cim to splachnout?? Cim jinym, nez cisi kvalitni medoviny ci korbelem silneho piva vyrabeneho dle receptu Tvych predku ze Stareho kontinentu.

Neboj se experimentovat a zavitej k Marii!
 

DeletedUser

Guest
Reklama

:cool1:

Myslíte si o sobě že ste cool ? Přijďte se podívat do Salonu Marie Roalstad !!!!! z vlastní zkušenosti vím že ohnivá voda není nikde silnější :D :devil: Když se tam nepodíváš nepřiznáš to ! Přijdeš jako dědeček o berlích a odejdeš jako MLADÍK. Salon dělá všechny služby (pití nedonášet palírna k dipozici) Holky z naší školky tam na vás čekají ..... A ten kdo by neměl zájem jsou tam i jiní ;-) ten kdo přijde první dostane 1000 dolarů a ten kdo přijde druhý TEN to může sebrat tomu prvnímu :D Vy si řeknete pouhých tisíc dolarů .......... Ale kdo vám dneska nabídne zlato ? JENOM MARIE ROALSTAD vyléčí všechny NEDUHY má na to skvělé odbornice HOLKY z naší školky !!!!! První místo je ZDARMA
 

DeletedUser

Guest
inzerát do Washington post

Whiskey, ženy, zpěv!

Jsi znaven po náročném dni?
Cítíš se sám?
Nebo jen hledáš možnost si povyrazit z kopýtka?

silné pití, vzrušující poker, krásné ženy
=
zábava až do rána

To vše a víc na Tebe čeká pouze ve vyhlášeném

salónu Marie Roalstad
BUĎ VÍTÁN!
 

DeletedUser

Guest
Skvělý bar u Marie Roalstad

Odvážní dobrodruzi,
na svých toulkách po různých koutech krajiny The West jsem narazil na zajímavý bar, kterému šéfuje sličná Marie. Ačkoli má bar svá nejlepší léta již zcela jistě za sebou, totéž se naštěstí nedá říci o jeho majitelce a několika věrných štamgastech Bílém Jestřábovi, Jeníkovi a Jindrovi. Užijete si s nimi hromadu legrace, vyslechnete neuvěřitelné příběhy nad sklenkou té nejlepší pálenky a můžete být rovněž svědky nebo i přímými účastníky těch nejdivočejších přestřelek, jaké kdy divoký West viděl.
Štamgasti často také potřebují pomoci se svými specifickými problémy, takže sami můžete vstoupit do legend prožitými dobrodružstvími. Jednou jsme si takhle pochutnávali na T-bone-steaku, když mě Jestřáb požádal o věnování vlastního vlasu jako poslední ingredience do speciálního lektvaru.
Řekli byste si, že jde o zcela triviální úlohu. Posuďte však sami, co vše to znamenalo.
Nejprve jsem musel sehnat lektvar na růst vlasů, neboť již strašně dlouho mi žádné vlasy nerostou. Po dvou měsících se dostavil velmi skromný úspěch. Opatrně jsem náznak chmýří vytrhl pinzetou a snažil jsem se mu ho podat. Vlas pořád sjížděl na zem, až jsem se bál, že ho již nenajdu a budu ztracen. Potom mne napadlo monitor položit, nicméně jsem zase neviděl , co se právě děje.
Jenomže Jestřáb si ho stále nechtěl vzít. Proto jsem narýžoval trochu zlata, koupil si notebook a skalp do něj zavřel.
Konečně se to podařilo.
Svět je plný velkých dobrodružství, ale nejneuvěřitelnější příběhy zažijete, navštívíte-li Marii.

........ Tady měl být můj podpis, vykreslil jsem ho pečlivě propiskou, ale pořád se smýval, tak jsem použil popisovač na CD, no a teď ho mám všude. I na ploše.
 

DeletedUser

Guest
Jak to tehdy vlastně bylo...

Vážení obyvatelé The westu,
nedávno jsem se dozvěděl, že Marie má vážné problémy se svým salónem. Její osud mi není lhostejný nejen proto, že jsme přátelé, ale také proto, že se mě po mém příjezdu na západ z Německa ujala a v začátcích mi velice pomohla. Bylo jí jedno, že jsem byl pro všechny ostatní ten greenhorn z Německa. Ona se prostě zachovala jako opravdový přítel. A tak jsem se rozhodl pomoci jí, jak nejlépe umím. Napsal jsem tedy do nejvěhlasnějších novin (všichni je známe, takže jejich jméno ani nemusím psát) člának o tom, jak to tehdy s Marií vlastně bylo. Myslím, že hodně z vás to už četlo, ale jsou tu jistě i tací kaubojové, kteří noviny nečtou, nobe jim toto vydání uniklo. Pro vás je zde kopie mého článku:

Podivné machinace na radnici
Před týdnem byl v našem městě zvolen nový starosta Jack Kolowski, původním jménem Jacek Kolowski. Jeho předchůdce, všemi oblíbený Henry Walker, byl však z funkce odvolán za velmi podivných okolností. Nechápu, jak mohla městská rada rozhodnout na základě nepodložené pomluvy. Henry Walker byl totiž obviněn, že spolu se svou společnicí v obchodech a starou přítelkyní Marií Roalstad, okrádali hosty v jejich salónu, a že v podkroví pořádali zakázané pokerové turnaje. Hlavním svědkem byl zdejší ochlasta, známý především pod svojí přezdívkou whiskey John. Co tedy vedlo městskou radu k takovému rozhodnutí? I přes počáteční neúspěchy v pátrání jsem se nevzdal a naléhal dále. Nakonec se mi podařilo získat exkluzivní zpověď jednoho nejmenovaného radního. Sešli jsme se v Údolí kojotů a byl pěkně vystrašený. Řekl mi, že Kolowski drží radním nůž na krku. Vyhrožuje jim ukradením jejich majetku a dokonce smrtí. Kolowski prý není sám. Je s ním celá banda těch nejhorších vyvrhelů, kteří se neštítí ani těch nejhorších zločinů. Nakonec mi ještě řekl doslova toto: „Toho ochlastu Johna si také najal on“

PROTO KAŽDÝ, KDO ZA NĚCO STOJÍTE A PĚNÍ VÁM KREV V ŽILÁCH Z TOHO CO SE TEĎ OKOLO NÁS DĚJE, PŘIJĎTE VE ČTVRTEK 9.6 DO SALÓNU HENRYHO WALKERA A MARIE ROALSTAD. SPOLEČNĚ DOKÁŽEME VE MĚSTĚ OPĚT NASTOLIT POŘÁDEK.
 

DeletedUser

Guest
!! POZOR !!

Chcete si zahrat poker ?? Prohlednout si krásne ženy ?? Popíjet tu nejlepši whiskey a kouřit nejlepší doutníky ??:smoking king:

TAK NEZAPOMEŇTE NAVŠTIVIT SALÓN MARIE ROALSTAD !!

Marie je velmi krásná a strašně moc ji záleží na svém salónu.Jestli k ní nebudou chodit zákazníci tak zkrachuje a TO URČITĚ NECHCEM !

Tak nebuď líný a zastav se na něco dobrého do salónu !! Uvidíš že si pochutnáš a také neodejdeš z prázdnou a možná potkáš nové přátelé !! TAK SE NAZAPOMEŇ ZASTAVIT !! Určitě nic nepokazíš a možná uděláš dobrý skutek !! :cool2:

Whiskey.label2.jpg
 

DeletedUser

Guest
Marie Roalstad

Marie Roalstad,když byla malá holka,chtěla být tanečnice a servírka.Když jí bylo 10 let tak měla velmi dospělé Vystupování.Vždy když jí řekla matka ať tancuje tak tancovala a moc se jí to líbilo.Její matka byla taky tanečnice.
V 15 letech se učila servírkou ale tancovala pořád.Původně byla Marie z Sunderlandu.
Její matka měla hodně peněz a proto se obě dvě přestěhovali do Texasu.Marie začala pracovat pro Henryho Walkera.
Vždy byli spokojeni a tržby byli vysoké.
Když šla do práce viděla jet funebráka na koni který
převážel zraněného kovboje.Každý v té době věděl že to znamená smůlu.
Marie tedy šla do práce.
Bylo tak brzy že ani Henry Walker tam nebyl.
Zatím než Henry Walker připravila program pro tanečnice.
Obvykle chodil Henry do práce v 9:00 ale dnes vůbec nepřišel.Marii se to zdálo ňáké divné.Potom se podívala na tržby a zhrozila se!Nula samá nula.
A tak vymyslela plán.Ráno se v salóně budou podávat bohaté snídaně.
Poté najmula kuchaře , který bude každý den připravovat menu na oběd i večeři.Už zbývalo jen vymyslet program,který by nalákal spoustu lidí.
Dostala skvělý nápad.Po obědech
se budou konat v salóně různé turnaje.
Například v šipkách,ve stolním fotbale nebo kulečníku.
Po večerních menu budou v salóně pravidelné taneční zábavy, kde budou vystupovat tanečnice a lidé si mohou vyhrát v tombole spoustu hezkých věcí.Marie věří , že se tímto tržby zvednou a lidé se jen pohrnou a Henry se vrátí a vše dopadne dobře.
 

DeletedUser

Guest
Hej ty tam nedělej že to nevidíš.A pojt blíž!!!

Nudí tě život?
Nevíš co bys na totom světě dělal?
Tak nezdrácej hlavu!!!


Naštiv salon Marie Roalstad

Co ti salon nabízí?

1-Hlavní Tanečnice Marie Roalstad

2-Alkohol nejlepší Whisky

3-Hazard

4-Ukoly

5-Zabavu
______________________________________________________________

Tak nevahejte a přijdte!!!!

Těšíme se na vás!!!

Deně otevřeno NON STOP!!!!






 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru