• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.243 je naplánovaná na úterý 15. dubna. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru

(Ne)duelovatelní hráči

Jak je možné, že některé hráče nemám zobrazené v seznamu duelovatelných hráčů (panel dole → Duely → Hráč), ačkoliv jsou tito hráči v pohodě mou postavou duelovatelní, když si je najdu např. přes žebříček??

Všiml jsem si toho už dávno, ale neřešil jsem...

Taky jsem si toho všiml. Dochází k tomu, když máš nízkou duelovou motivaci, pak ti hra z nějakého důvodu "odfiltruje" hráče s malou duelovou úrovní (i když duel můžeš normálně uskutečnit).

Řekl bych, že pokud hráč měsíc nikoho nevyzve v duelu, není zobrazen v seznamu a musíš ho najít ručně :) 1 z kdysi starých a trapných změn jako většina, ohledně duelů.....

A není to tím, že ho neduelujes, já jsem se na s9 dostal do situace, že jsem nekoukal do "duelů", ale koukal jsem do každého města zvlášť a do salónu.. Najednou jsem mohl místo 5lidi duelovat 12.. Není to tím že jsem je nedueloval, ale přiblížil jsem se, respektive oddálil, duelovku. Tak jestli to není nějaká jejich ochrana.

Řekl bych, že pokud hráč měsíc nikoho nevyzve v duelu, není zobrazen v seznamu a musíš ho najít ručně :) 1 z kdysi starých a trapných změn jako většina, ohledně duelů.....

Největší smysl dává asi odpověď Orgoje. Ta změna, která má asi za cíl ochránit ty co neduelují, by se ale dala dohledat ne? Nevíš v jakém roce se to mohlo odehrát?

Největší smysl dává asi odpověď Orgoje. Ta změna, která má asi za cíl ochránit ty co neduelují, by se ale dala dohledat ne? Nevíš v jakém roce se to mohlo odehrát?
Kdy to proběhlo nevím, ale postupně ty duely zničily....nejdříve začli hýbat s duelovou motivací, aby se přes NPC nedala dát na 0, takže to rozdělili, pak dali dali minimum atd... takže je to nuda a kliknu to jen do úkolu nebo úspěchy

Komora95

Člen týmu
Našel jsem to v archivu a bylo to v aktualizaci 2.28, srpen 2015. :)

A trochu off topic, ve stejné aktualizaci se například zastropovala duelová úroveň na 450, byl přidán do hry zásobník na munici nebo lis na med a taky už nebyla možnost získat 48h KO z umření během práce (stejně tak se změnilo KO z duely ze 48h na 72h).

Dík chlapci, je mi jasný že už je to staré... ale kdo dueluje pod 50 % motivace, aby si toho vůbec všiml :D jedině úchylák nebo ten kdo chce stihnout 5000 duelů za 8 měsíců... :)
Číhnout do wiki mě fakt nenapadlo :D