• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.245 je naplánovaná na úterý 13. května. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Nazdárek kovbojové a kovbojky, Je nám potěšením oznámit, že The West oslavil neuvěřitelných 17 let! Při příležitosti oslavy tohoto mimořádného milníku jsme připravili známou komunitní událost! Naše každoroční řemeslná událost je zpět. Více informací najdete na herním fóru

Nahlášeno Nefungující Biograf

Dik za reakci ale to neni muj pripad. Me se zobrazi tahle hlaska a tim to konci, dal uz nic
Jupíjajou!!!! Konečně se necítím jako prudič a našel se někdo komu to nejde také ;)
Pravděpodobně ani ty ani já nejsme jediní,když jsem to konzultoval na chatech,pár lidí se ozvalo,že mají také problém,ale tak nějak to neřeší...kdežto mne to velice štve neb za ty léta na TW jsem prostě na jeho využití zvyklý a praskají mi žilky.
Začalo to zlobit začátkem listopadu a bohužel tím prudím support,ale kdykoli se sekne a napíšu ticket tak se rozeběhne a pár dní to šlape...apropo Miko od poslední konzultace zatím šlape :)
Též mi je záhadou,že mi S1 i Indiana celkem šlapou bez problému a na S9 a Hudsonu se mi to seká.Například jdu na server a tam prostě nic nezadám dokud neudělám F5...ale tím celkem ztrácím přehled i komunikaci :(

Ahoj,no když to nešlo tak to nešlo všude...nikoli podle světů ;)
Ale nastal nový problém a to jen na světech S1 + HUDSON - tam se mi při najetí na svět většinou sekne vše a musím F5.
Tedy,nic nejde otevřít,pokud ano pak jen prázdný obrázek a nebo se při zadání začnou protáčet pištole a finito.
F5 to řeší,ale někdy musím i 2x...je to opět záhadou,že na 2 světech a zbytek frčí OK

Teď jsem 15 minut bojoval s funkčností HUDSONU...jako tohle je fakt vopruz když pracuji,převléknu se na přemístění a sekne se to,tu práci bych v případě nefunkčnosti dodělal v jízdě a tak ztratil výhody.

Naposledy upraveno:
Ahoj,ten nešťastný biograf :(
Změnou úkolu s biografem jsme přišli o denní úkol s volným použitím,nepřineslo to nic dobrého a co mi hlavně chybí vědět kdy jej mohu opět použít.
Nešlo by prosím zatlačit na INNO aby bylo zřetelné kdy se bude moci použít?
Na tabuli by byl s ukazetelem času jeko je to u úkolů které mají časový limit?
Objevil by se na zdi hned v nový den a bylo by zřejmé kdy jej lze zase použít a nemusel by člověk nespočetněkrát koukat zda tam je i ne.
Případně rovnou při otevření biografu by tam byl ukazatel času

Na Arizoně i Eldu mi to dělá totéž: kino sice funguje, ale nemůžu si filmy pustit hned po sobě: musí se pár minut čekat. Nelze říct jak dlouho, někdy stačí 2-3 minuty, někdy 15 minut, možná i víc.
Takže to dopadá tak, že denně si pustím 0-1 film: nula proto, že zavedli ten debilní 24h limit, u něhož nikdy nevím, kdy skončí, přesně jak píše Caleb, a jeden proto, že je otravné opakovaně neúspěšně zkoušet pouštět další filmy, a pak na to zapomenu.
Ergo se Innu na ty jeho stupidní reklamy téměř nedívám. Well played.

Zareaguji na příspěvek Bazovec - Velikonoční střelnice
Také by mne zajímalo jak se chová INNO při nahlášení problémů.
Již delší dobu používám kino ob den a to jsem hlídal tak nějak i čas,ale použiju li jej večer druhý den si nechám zdát o úkolu.
Tak pokud s tím něco dělali o čemž pochybuji,tak jen k horší situaci :(

Zareaguji na příspěvek Bazovec - Velikonoční střelnice
Také by mne zajímalo jak se chová INNO při nahlášení problémů.
Již delší dobu používám kino ob den a to jsem hlídal tak nějak i čas,ale použiju li jej večer druhý den si nechám zdát o úkolu.
Tak pokud s tím něco dělali o čemž pochybuji,tak jen k horší situaci :(
Kino se tuším restartuje ve 2 nebo ve 3 ráno.

Ahoj,tak jsem to pár dní sledoval a zde je výsledek.
10.4 - 7.23 přijato / 22 - 23 použito
11.4 - není úkol po celý den
12.4 - 00.01 přijato 00.10 splněno
13.4 - není úkol celý den
14.4 - 0.38 přijato / 8.08 použito
15.4 - úkol není celý den
16.4 - 00.04 přijato / 07.20 splněno
17.4 - není úkol celý den
18.4 - 00.05 splněno
19.4 - není celý den

Fungovávalo to tak,že se s novým dnem objevilautomaticky a šel použít kdykoli po 24 hod.Po upgrade to mělo být že se bude opakovat 24 hod po posledním použití,jak je vidět tak je k dispozici po 48 hod.
Tak kde se stala chyba v DDR???

18.4 - 00.05 splněno
19.4 - není celý den

Fungovávalo to tak,že se s novým dnem objevilautomaticky a šel použít kdykoli po 24 hod.Po upgrade to mělo být že se bude opakovat 24 hod po posledním použití,jak je vidět tak je k dispozici po 48 hod.

Žádná chyba jen další "úžasný zlepšovák"...
Nějak to nechápu, ale v INNU asi ví, co dělají. :D

Denní úkoly
Následující úkoly bude možné splnit pouze každý druhý den. Tato změna je nezbytná k úplnému vyřešení problému s nedosahováním denních cílů.

Hledá se: Ryba
Hledá se: Zuby
Hledá se: Mletá káva
Hledá se: Jehněčí vlna
Nejnovější technologie ve městě

Popř. tady máš odkaz na tu aktualizaci:

18.4 - 00.05 splněno
19.4 - není celý den

Kino – pět videí se obnovuje ve 2 nebo ve 3 ráno, záleží, zda je právě zimní nebo letní čas.
Jinak je ten úkol prostě obden, jak už napsal Bazovec. Popravdě moc nechápu, co je na tom nepochopitelného.

Mno nebudem to dál řešit,ale co si myslím je,že změna při jedné aktualizaci se to týkalo přímo kina a to změnou opakování po 24 hod od použití a nikoli 48 hod.
Nicméně děkuji Bazovec: Nějak to nechápu, ale v INNU asi ví, co dělají. To mne zcela uklidnilo :D