• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Nemohu se prihlasit

  • Zakladatel vlákna Deleted User - 837892
  • Vytvořeno
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Deleted User - 837892

Guest
Ahojky..
Teď jsem pardon mimo..
Nemůžu se dostat najednou do hry The West.. Špatně heslo neo. Chci si dát Nové heslo.. Ale ukazuje mě to. Že hráč. Turistapaja3255. Nebyl nalezen.. Nebo. Email.. turistapaja323232@gmail.com. prý nesouhlasí... Jestliže to je tou aktualizací nebo co nevím... Nic jsem vůbec nepovedl nikomu nic... Děkuji moc za odpověď.. Jsem aktivní skoro nonstop.. Turistapaja3255..
 

Deleted User - 837892

Guest
Ahojky.. Ale abych jsem to pak nestratil. To by mne dost mrzelo. Nemůžu mít snad 2 účty na 1 přístroji.. Děkuji moc za odpověď a laskavost..
 

Symphie

Člen týmu
Už ti zde bylo napsáno, že si máš dočasně založit účet a řešit to v ticket systému, na fóru ti neporadíme. V takové situaci je povoleno mít dva účty, nově založený účet poté, co se dostaneš na hlavní, dáš smazat.

Přesunuto do správného vlákna.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru