Mikosansobi
Člen týmu
diskuzní vlákno
Pár dní lvlovaní a máš další možnost dostat na den mrtvých vytěžit věci na novém světě a dostat je na ten aktivníže vás to baví každý rok robiť to isté
aby mal kto meniť vôbec. Dobré by bolo si dopredu zajednať.Pár dní lvlovaní a máš další možnost dostat na den mrtvých vytěžit věci na novém světě a dostat je na ten aktivní
Ahoj, script tw-db.info Cloth Calc přestal fungovat s úterním updatem 2.232. Se spuštěním nového světa to nemá nic společného. Opravit ho může pouze vývojář scriptu, popř. někdo zběhlý v programování. Admini TW s tím nemájí co dočinění.Ahojte spustením tohto svetu mi nefunguje TW db info cloath calc. Ako ho sfunkčním. díky
dokelu, ako mám teraz hrať westAhoj, script tw-db.info Cloth Calc přestal fungovat s úterním updatem 2.232. Se spuštěním nového světa to nemá nic společného. Opravit ho může pouze vývojář scriptu, popř. někdo zběhlý v programování. Admini TW s tím nemájí co dočinění.
ja používam papier a pero a tak zisťujem aký set mi dáva najviac schopiekAk to nefunguje aký kalkulátor sa má používať bez neho sa West strašne blbo hrá - štve ma to čo máme robiť?
Jestli používáš Chrome, zkus si v Rozšíření nastavit Režim pro vývojáře. U mě to pomohlo.Ahoj papier nie je ideálne riešenie spôsob pred tým bol oveľa lepší.