• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Opakovatelné úkoly

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser

Guest
Prosim Vás moc to nechápu k čemu jsou ty úkoly kromě těch odměn co můžu dostat? akorád mě to rozčiluje v saloonu jak maji všichni nad sebou kvůli nim ty vykřičníky. Děkuji za odpověď.
Ps: dá se jich nějak zbavit?
 

DeletedUser3338

Guest
Taky moc nechápu, proč přidali opakovatelné úkoly do salonu. Stačilo to, když byly ve Waupeeho městě a kdo chtěl, tak si je tam plnil. Jako by to získávání zkušeností nebylo už tak přehnaně rychlé... Pamatuji si, že v roce 2008 trval vzestup na 60 úroveň skoro rok. V součastnosti jsem 60 dosáhnul za rovné 2 měsíce.

K těm úkolům... jediná výhoda (kromě dluhopisů a odměn) je, že za splněných 1000 těchto úkolů dostaneš pštrosa do sbírky.
 

DeletedUser

Guest
hm tak to je super, takže mě tam budou otravovat dál... tak díky :-)
 

DeletedUser

Guest
Ahoj, koukam, že máte všichni problém, že se vám ukazují opakovatelné úkoly... Poradíte mi, jak mohu udělat úkolovou řadu "Vzhůru do nového dobrodružství"? Nikdy se mi nezobrazila, tak jestli to chce nějaké speciální podmínky. Ze všech věcí z toho úkolu do Greenhorn sady mám akorát pončo, šátek, koně a kalhoty. A kdo ví, jestli sem tyhle věci nezískala při práci... Každopádně úkoly, kde získam věci jako opasek, zbraň a boty, se mi neobjevily vůbec. Poraďte, prosím :)
 

DeletedUser3338

Guest
Jinak pro všechny, kterým vadí vykřičníky nad přáteli ze salonu, mám dobrou zprávu.

Jedna z mála věcí, která se na 2.0 povedla je i přidání takového malého lístečku do salonu, který všechny vykřičníky přitáhne na sebe. Kromě toho tam jsou i opakovatelné úkoly z Waupeeho města nebo z Města duchů :)

Nový salon

opt1345370775h.jpg


Opakovatelné úkoly pohromadě


viu1345370883x.jpg
 

DeletedUser9371

Guest
Tohle je pěkné, konečně někdo, kdo jen věčně nenadává. Uvidíme, necháme se překvapit.
Díky za příspěvek. :)
 

DeletedUser4876

Guest
Tak pokud ten ukol přijmeš tak ti vykřičník zmizne
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru