• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Osamělá prérie - příběh

DeletedUser

Guest
Vítám Vás u hry, milí westmeni. Dnes začínáme první kolo hry Osamělá prérie. Každé nové kolo do tohoto tématu vložím po týdnu, tudíž v neděli. Pokud by byla účast častější, čekací dobu mohu zkrátit. Pokud někdo do týdne neodpoví, odehraji kolo za něj. Pokud neaktivita tohoto hráče bude trvat delší dobu (tj. třeba jeden měsíc), vyřadím ho ze hry. No a nyní již nebudu otálet a začnu náš příběh :). Kdokoliv by se chtěl přidat, stačí mi pouze poslat soukromou zprávu a já už to zařídím. Stavy konta hráčů budu zmiňovat v inventáři.

Krosna33: Loď, v jejímž podpalubí jsi cestoval, dorazila do přístavu v New Orleans. Když Tě jeden ze zaměstnanců lodi našel mezi zbožím, drsně se na Tebe osopil: "Táhni odsaď ty jeden smradlavej skunku! Jak ses sem dostal?! Vypadni!" V tu chvíli tě chytil za šos a vyzdvihl tě z podlahy, sotva jsi v té rychlosti stihl popadnout batoh, a zaměstnanec tě vláčel ven. Poté tě postrčil z lodi na betonový břeh a plivl na tebe. Poté se otočil a vracel se do podpalubí pro zboží. Zvedl jsi se a porozhlédl jsi se po přístavu. V kapse máš třicet dolarů, které sis v rodné zemi těžce vydělal prací. Zanedlouho jsi uslyšel, jak nějaký muž volá: "Budeme brzy odplouvat! Poslední cestující mohou nastoupit na náš parník plující až do Topeky! Naloďte se s námi! Jízdenka stojí pouhých sedm dolarů!" Ten chlapík stál nedaleko od tebe u parníku. Posádka se už pomalu připravovala na vyplutí. Co chceš dělat?

A) Koupit si jízdenku a doplavit se do Topeky.
B) Nepozorovaně se dostat na loď (malá pravděpodobnost zdaru)
C) Jít se porozhlédnout po New Orleans
D) Vlastní odpověď

Jebedeah: Právě sedíš v saloonu a dojídáš poslední zbytky svého oběda. Zbylo ti třicet dolarů a přemýšlíš zda si něco ještě objednat. Najednou do saloonu vkročí důstojník, podívá se na plakát, rozhlíží se po saloonu, když tě spatří, chvíli si tě prohlíží a poté se znovu podívá na plakát. Sroluje ho a schová si ho do uniformy, položí ruku na kolt a připravuje se k případné střelbě. Pomalu se blíží k tobě a upřeně se na tebe dívá. Co uděláš?

A) Dáš se na útěk
B) Počkáš až důstojník dojde až k tobě
C) Ignoruješ ho a jdeš si ještě něco objednat
D) Vlastní odpověď

Uzykm: Právě jsi vystoupil z vlaku v Topece. Rozhodl ses podívat po nějakém saloonu, kde bys uhasil žízeň pod dlouhé cestě. Netrvá dlouho a spatříš první saloon. Vstoupíš dovnitř a přijdeš k pultu. Poroučíš si pivo a vytáhneš peněženku, která je přímo naducaná dolary. Zaplatíš hospodskému za pivo a zbývá ti ještě 2500 dolarů. Zrovna se rozhlížíš kam si sedneš, když tu najednou na tebe zavolá muž, sedící u stolu přímo za tebou: "Nechcete si přisednout?" Sedí tam ještě se svými dalšími dvěma přáteli a evidentně se tam dobře baví. Co uděláš?

A) Přisedneš si k nim.
B) Odmítneš pozvání a posadíš se k jinému stolu
C) Vyliješ pivo tomu muži na hlavu.
D) Vlastní odpověď

To je prozatím vše, budu se těšit na další pokračování :). Přeji hezký týden :).
 

DeletedUser9371

Guest
Přivítání bylo srdečné, při vylodění se v New Orleans. Natrhli mi šos, když zjistili, že jsem se nalodil jako černý pasažér. Toho "smradlavého skunka" jdu rozdýchat jednou kořalkou. Mám v kapse jen 30 dolarů, takže na vyskakování to není. Zkusím v nějaké "putice" karty, třeba chytnu nějakého "křena". Nevím, ale mariáš asi v Americe nehrají. Uvidíme. :D

Volím odpověď: C) Jít se porozhlédnout po New Orleans.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser2814

Guest
Hned je mi jasné, že je zle. Využívám chvilkové nepozornosti důstojníka, když se ptá jednoho štamgasta na moje jméno a vytrácím se ze salónu.

Volím odpověď A) Dát se na útěk
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser

Guest
Hezky jsi to vymyslel Jebedeahu, ale děj nech prosím Tě příště na mně. V tom je totiž ten smysl, že musíš se svou postavou reagovat na nečekané situace, které vypravěč do hry vnese. Jinak si ovšem Tvé kreativity cením :). A jistě se najde mnoho situací, kdy ji Ty i ostatní budete muset pořádně zapojit :).
 

DeletedUser2814

Guest
Aj, dobře, upravím... už je to nějaká doba, co jsem to naposledy hrál, díky za upozornění :)
 

DeletedUser

Guest
V pořádku, stane se :). Budu Tě udržovat v napětí, co na Tebe vymyslím :D.
 

DeletedUser

Guest
Je neděle a já vkládám nové kolo Osamělé prérie. Během této hry neodpověděl Uzykm, snad tedy odpoví příště.

Krosna33:
Rozhlédl jsi se trochu po okolí, našel jsi hotel s celkem příznivými cenami, kam jsi chtěl zajít večer přespat. Jelikož ale nemáš moc peněz, rozhodl ses, že si vyděláš. Vešel jsi tudíž do hotelu a poptal se na recepci, jestli neshání pomocnou ruku. Recepční se na tebe podíval, jako by se tě štítil a řekl ti, že se zeptá svého šéfa. Zanedlouho se vrátil a za ním šel tlustý, asi padesátiletý muž s černou buřinkou na hlavě a šedým sakem."No fuj, člověče, vy ale vypadáte!" Vykřikl vylekaně vedoucí. "Co to máte proboha na sobě za hadry? A lano jako opasek? No pro boha!" Najednou vedoucí zmizel za dveřmi, ze kterých vyšel, chvíli tam štrachal a poté se znovu objevil, přičemž ti hodil nějaké oblečení a opasek. "Vezměte si tohle, ať se vás tu zákazníci neleknou! Tím kusem hadru co máte na sobě tady budete vytírat podlahu a to lano si někam schovejte. Tohle oblečení co jsem vám dal si na sebe navlečte. Není to nic moc, ale myslím si, že vám to bude stačit. Pak vydrhnete chodbu v prvním i druhém patře. Až budete mít i tohle hotovo, vyjdete tady na dvorek, tam už pro vás nějakou práci mít budou. Dostanete za to nějaké peníze a nocleh v té komoře v prvním patře u schodů zadarmo." Nic víc už neřekl a vešel zase zpátky do zadní místnosti. Sundal si ze sebe své roztrhané triko, nasadil si oblečení, co jsi dostal a lano jsi vyměnil za opasek. Roztrhané triko jsi hodil na zem a lano jsi schoval do batohu. Zanedlouho se vrátil recepční s kýblem plným vody a kartáčem. Předal ti klíče od pokoje, do kterého jsi si odnesl batoh. Poté jsi za sebou zamkl, seběhl schody a pustil se do práce. Po úklidu celého hotelu jsi vyšel na dvorek, jak Ti vedoucí nakázal. Stál tam padesátník v béžovém klobouku a modré košile. Když se tě zeptal kdo jsi, odpověděl jsi a řekl, že ti má zadat práci. Muž ti na to řekl: "Ale já už tu mám dnes všechno hotové. Budu pokračovat až zítra. V tom případě máš padla, hochu. Nezajdeš se mnou do saloonu na pivo?" Jak se rozhodneš?

A) Půjdeš s ním do saloonu.
B) Raději se půjdeš poptat na recepci, jestli nemáš ještě něco udělat.
C) Půjdeš si lehnout na pokoj.
D) Vlastní odpověď

Získané oblečení:
[SPOIL]
cotton_grey.png

clothes_green.png
[/SPOIL]

Jebedeah:
Důstojník zpozoroval tvůj útěk oknem a rychle se vydal za tebou. Uslyšel jsi první výstřely. Zaběhl jsi za roh kostela. Najednou tě zastavil nějaký starý muž s doutníkem v puse a řekl ti: "Vylez si na vůz a schovej se do rakve." Co uděláš?

A) Poslechneš ho
B) Budeš utíkat dál
C) Ukradneš vůz s rakvemi
D) Vlastní odpověď

Uzykm:
Přisedl sis k oběma mužům. Objednali jste si pivo. "To víte, my tu dnes slavíme velký úspěchy! Našli jsme mapu k zlatu! Na to si připijeme ne? Uděláme obrovskou slavnost!" Co uděláš?

A) Budeš nadšeně souhlasit a budeš slavit s nimi
B) Pokusíš se zjistit, kde to zlato je
C) Dopiješ pivo a odejdeš
D) Vlastní odpověď
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser2814

Guest
Ač se mi nabídka zdánlivého cizince moc nelíbí, jiné logické východisko nevidím. Rychle se rozhlédnu, zda se nedá ještě někudy jinudy utéct a po chvilce uvažování vlézám do rakve a zavírám za sebou víko. Stále lepší dělat mrtvého "jenom jako" než ho dělat doopravdy. Snad mě neudá...

Volím možnost A) Poslechnout cizince
 

DeletedUser16557

Guest
Zprvu jsem si říkal že muži moc rozumu nepobrali,když mi o pokladu řekli.Pak jsem ale začal mít podezření,že mne muži chtějí odlákat do prérie a tam mě okrást.Nicméně já bych zlato chtěl.. Proto se pokusím zjistit,kde to zlato je

Volím B)Pokusíš se zjistit kde to zlato je
 

DeletedUser9371

Guest
Nějak mě ta "rachota" zmohla, takže ochotně, dobrovolně, bez nátlaku, při plném vědomí a svědomí volím salon. :D

Volím A) Půjdeš s ním do saloonu.
 

DeletedUser

Guest
Jistě, pošli mi soukromou zprávou životopis Tvé postavy, včetně jména, příjmení, povolání, toho jak se dostala na Západ atd. :)
 

DeletedUser

Guest
Zdravím všechny příznivce Osamělé prérie :). Dnes přicházím s novým herním kolem, ve kterém se k nám přidává administrátorka Mikosansobi, dále projevili zájem Bila a Hancock, zatím mně však ještě neposlali životopis svých postav, tudíž pokud mi ho pošlou během příštího týdne, zapojím je do příští hry :). No a teď k příběhu samotnému.

Krosna33: S tím mužem jsi se v saloonu skvěle pobavil. Představil se ti jako Henry Jackson. Když jste se chystali k odchodu, přišel k vám hostinský a řekl, že máte zaplatit 45 $. Ta částka tě naprosto zděsila, až se ti orosilo čelo. Henry však z kapsy vytáhl požadovanou částku a předal ji hospodskému. Ten poděkoval a odešel za pult. Řekl jsi svému příteli, že mu ty peníze vrátíš, jen si je musíš vydělat, že sám nemáš z čeho žít. On ti pouze řekl: "Nic nechci. Zval jsem tě přece ne? Jaképak vracení? To ať tě ani nenapadne!" Alespoň jsi tedy slušně poděkoval a vrátili jste se s Henrym do hotelu. Rozloučili jste se a oba jste šli na své pokoje. Vešel jsi do malé těsné komůrky a ani chvíli si neváhal a vlezl jsi do postele. Během několika okamžiků jsi tvrdě usnul. Najednou tě v noci probudil závan kouře. Vyšel jsi na chodbu a všiml sis že hoří! Henry vylétl ze svého pokoje jako kulový blesk a zařval na tebe: "Vypadni ven, já jdu hasit!" Co budeš dělat?

A) Poslechneš svého přítele
B) Neposlechneš ho a pomůžeš mu hasit
C) Snažíš se vzbudit zbytek hotelu a pomůžeš lidem dostat se bezpečně ven
D) Vlastní odpověď

Jebedeah: Vlezl jsi do rakve a ten muž ji přiklopil víkem. Slyšel jsi běžet důstojníka a poté se zastavil a ptá se muže, který tě schoval: "Kudy běžel ten prevít, který přede mnou utíkal?!" "O čem to mluvíte důstojníku?" Zeptal se ho stařík. "Ty se tu ze mě budeš tropit šašky, ty dědku?!" Vykřikl důstojník. "To bych se nedovolil!" Odvětil mu stařík. Důstojník vytáhl ve zlosti plakát s tvou kresbou a ukázal ho staříkovi. "Tohohle prevíta jsi tu neviděl?" "V tom ti nemohu sloužit chlapče." Odpověděl stařík. "Že se tu s tebou ty šašku vůbec vybavuju!" Zařval zlostně důstojník a rozeběhl se tě hledat dál. Po chvíli se stařík ozval: "Už můžeš vylízt." Odkopl si víko rakve a poděkoval starému muži za záchranu. Chtěl si se dále vydat svou cestou, když tě ale najednou stařík zastavil. "No počkej! Kam jdeš? Ty ses asi zbláznil člověče?! Tady se těch vojáků teď potlouká celý hejno! Navíc jsem slyšel o nějakých lovcích odměn. A každý z nich má plakát s tím tvým roztomilým kukučem. Lehni si zpátky do tý rakve, já ti tam nechám malou škvíru, aby ti tam šel vzduch. Zavezu tě za jednou mojí známou. Převleče tě za funebráka tak, že tě nikdo nepozná. Nedělala by to poprví. Většinou za to chce prachy, jenže vidím na tobě že moc majetný nejsi a jsi mi celkem sympatickej, tak jí zkusím přemluvit aby tě vyšňořila zadarmo. Pak se mnou pojedeš jako můj pomocník do města, kde dělám funebráka, tady jsem jenom náhodou, stavil jsem se sem za jedním mým přítelem. Tak co, souhlasíš, nebo tě mám nechat na pospas těm panáčkujícím figurkám?"

A) Pojedeš se staříkem a necháš se převléknout za funebráka
B) Odmítneš staříkovu nabídku a půjdeš si po svých
C) Staříkovu nabídku odmítneš a půjdeš si dát do saloonu whisky
D) Vlastní odpověď

Uzykm: "To víš že jo! To by tě tak zajímalo kde to zlato je!" Zařval na tebe ten starší z dvojice, očividně i dominantní. Ten druhý zavolal na hostinského: "Dáme si nějaké dražší víno, koukni se do sklepa co tam máš, chceme to nejlepší!" Hospodský se šel podívat do sklepa a ten starší na tebe zařval: "Zlato je schované na tajném místě, ale o tom se ty nedozvíš!" Najednou jsi ucítil jak tě někdo praštil pažbou přes hlavu a skácel ses v bezvědomí k zemi. Další ráno ses probudil v pokoji. Ihned jsi začal hledat batoh. Naštěstí byl vedle postele. Rychle ses do něj podíval, jestli ti něco nezmizelo. V batohu bylo vše co má být, jen peněženka už nebyla tak naducaná jako předtím. Podíval jsi se do ní a zjistil, že ti v ní zbylo jen třicet dolarů! Poté jsi se vydal z pokoje po schodech dolů a tam tě pozdravil hostinský: "Dobré ráno. Už se chystáte na cestu?" Odpověděl jsi že ano. Hostinský dále pokračoval: "Dobře, tak to vám vystavím účet. Za ubytování a za zábavu vašich přátel to celkem dělá 1300$." Naprosto jsi se zděsil při tom co jsi slyšel. Začal jsi panikařit. V hlavě ti problesklo několik nápadů co dělat. Jak se tedy rozhodneš?

A) Dáš se rychle na útěk
B) Řekneš hostinskému pravdu a nabídneš se, že si to u něj odpracuješ
C) Řekneš hostinskému pravdu a utečeš
D) Vlastní odpověď

Mikosansobi: Vyšla jsi právě ze saloonu, kde jsi prohrála v pokeru většinu svých úsporů. Zbylo ti jen třicet dolarů. Přemýšlela jsi jak si rychle vydělat peníze. Poohlédla ses a spatřila jsi na stěně saloonu plakát s hledanou osobou. Byla na ní vypsaná odměna 2500 $. Co chceš dělat?

A) Strhnout plakát ze stěny a hledat tu osobu
B) Poohlédnout se po jiné práci
C) Vrátit se do saloonu a pokusit se vyhrát nějaké peníze v pokeru
D) Vlastní odpověď
 

Mikosansobi

Člen týmu
Mikosansobi: Vyšla jsi právě ze saloonu, kde jsi prohrála v pokeru většinu svých úsporů. Zbylo ti jen třicet dolarů. Přemýšlela jsi jak si rychle vydělat peníze. Poohlédla ses a spatřila jsi na stěně saloonu plakát s hledanou osobou. Byla na ní vypsaná odměna 2500 $. Co chceš dělat?

A) Strhnout plakát ze stěny a hledat tu osobu
 

DeletedUser9371

Guest
Tak tady není vůbec co řešit. :)

Volím: C) Snažíš se vzbudit zbytek hotelu a pomůžeš lidem dostat se bezpečně ven.

I když bych volil pak i odpověď B, po vzburcování hotelu a mastil bych hasit, než dorazí hasiči, kteří se zdrželi, protože do noci hasili žízeň. :D
 

DeletedUser2814

Guest
Co jiného mi zbývá? Po tomto incidentu mě tu již stejně budou všichni znát, tady se drby šíří rychle a odměna na mojí hlavu je už tak dost vysoká. Když už mi tenhle "dědula" pomohl jednou, snad mu můžu věřit. Koneckonců, bude lepší mít na sobě něco méně provokativního, než vestu z vojenské uniformy, a možná i zadarmo!

Volím možnost A) Jet se staříkem
 

DeletedUser

Guest
Zdravím Vás všechny, kteří se aktivně účastníte hry Osamělá prérie. :) Omlouvám se Vám, že jsem včera nezveřejnil pokračování, bohužel jsem byl ale zaneprázdněn nečekanými osobními problémy, tudíž pokračování vkládám až dnes. Minule neodpověděl Uzykm, dnes se k nám přidávají Gringo2 a Hancock.

Krosna33: Běžel jsi honem po schodech, bušil zběsile na pokoje a vyřvával: "Hotel hoří, všichni pryč!!!" Lidé v panice utíkali z pokojů a běželi v hustých tlačenicích po úzkém schodišti. Když jsi všechny vzbudil, seběhl jsi v rychlosti dolů a běžel jsi ke studně. Popadl jsi kýbl, nabral do něj vodu a uháněl jsi hasit. Najednou se za Tebou přiřítil Henry a zavolal na tebe: "Dělej, pojď mi pomoct! Začíná hořet i první patro!" Urychleně jsi běžel s kýblem plným vody do prvního patra, kde jste začali s Henrym hasit. Když jste hasili jeden z pokojů, slyšel jsi křupnutí, podíval se ke stropu a viděl jsi, že na Henryho padá trám! Okamžitě jsi jednal a odstrčil jsi svého přítele stranou. Dopadli jste oba na zem. Najednou jsi ucítil prudkou bolest, když ti dopadl rozžhavený trám na stehna. Zařval jsi bolestí. Henry z tebe ale ten trám skopl, přičemž si popálil kotník. Dveře zachvátili plameny a vy jste měli zablokovanou cestu. Sundal jsi batoh, vytáhl jsi lano, pořádně jej upevnil a řekl jsi Henrymu ať sešplhá jako první. Ač chvíli protestoval, nakonec tě uposlechl. Sešplhali jste oba dolů a pořádně si oddechli. Henry se ti podíval na stehna a řekl: "Proboha, vždyť to máš celý propálený skoro až na maso! Máš v batohu obvaz? Nebo nějaký kus hadru?" Mlčky jsi přikývl a Henry urychleně otevřel batoh. Vzal lahev s vodou a vymyl ti s ní rány. Poté ti zranění na obou stehnech převázal obvazem. Za chvíli přijeli hasiči a také jeden místní ranhojič. Henry tě k němu zavedl. Dali pod tebe deku z tvého batohu, ranhojič vzal silnou dezinfekci a nalil ti ji na rány. Pocítil jsi obrovskou bolest. Bylo to daleko horší než vymývání rány vodou. Poté ti nohu obvázal několika kusy látky, kterou finálně upevnil novým čistým obvazem. "Zítra se za mnou stavte u mě doma, dám vám mast na popáleniny. Jmenuji se John Harrison, můj dům je nedaleko odtud, každý mě v této části města zná, stačí se na mě jen zeptat, jistě mě najdete. Zatím byste měl ležet na lůžku, nenamáhejte se příliš." Když ranhojič domluvil, odešel ošetřovat jiné zraněné. Napil ses posledního zbytku vody z láhve, abys alespoň trochu zahnal žízeň a poté jsi ji odhodil. Další den ti Henry došel pro mast na popáleniny. Chtěl jsi mu ji zaplatit, ale on to odmítal. Léčil jsi se několik týdnů, po celou tu dobu se o tebe Henry staral. Byl jsi ubytovaný v jiném městském hotelu, kde jsi měl zajištěn pobyt zdarma od vlastníka vyhořelého hotelu. Henry chodil opravovat každý den hotel, zatímco tobě naordinoval přes den ležet. Donesl ti nějakou knihu a foukací harmoniku, takže jsi se nenudil. Po doléčení jsi se vrátil do hotelu požádat o bolestné. Šéf však na tebe jen řval: "Co si myslíš, ty lotře Evropská? Že ti budu dávat peníze?! Buď rád vůbec za ten hotel, ubožáku!" "Já jsem tady pro ten váš zatracenej hotel riskoval život! Zasloužím si odškodné!" Hájil ses. "Jděte k čertu!" Stál si stále za svým vedoucí hotelu. Dohadoval ses s ním dobrou čtvrt hodinu, když tam najednou vtrhl Henry. "Poslouchám to tu za dveřma už hodnou chvíli! Okamžitě mu navalte ty peníze, jinak si mě nepřejte! Mého přítele nebudete takto okrádat! Riskoval pro tenhle pajzl život, tak si těch pár stovek zaslouží!" "A co mi uděláš ty drzoune, když mu je nedám?!" "Tak tě pověsím z okna hlavou dolů a budu třískat do toho tvýho vyžranýho panděra dokaď mu ty prachy nedáš, ty vepři!" Seřval vedoucího Henry. Podíval se na něj dost přísně a bylo vidět že to myslí vážně. Po chvíli tedy nakonec vytáhl vedoucí hotelu peníze, předal ti je se zjevnou nechutí a řekl: "Tady máte pět stovek, víc ode mě nedostanete, i kdybyste se na hlavu oba stavěli!" "A máme ještě jednu novinku. Odcházíme, už tu pro takovýho prevíta, jako jste vy, nebudeme dělat!" Rozkřikl se na něj zlostně Henry. Co uděláš?

A) Otočíš se a beze slova odejdeš s Henrym
B) Vrazíš jednu vedoucímu a odejdeš s Henrym
C) Budeš dál pracovat v hotelu
D) Vlastní odpověď

Získané atributy: +4 houževnatost, +3 zdraví, +3 vytrvalost

Stav konta: +500$

Jebedeah: Lehl sis zpátky do rakve, stařík na ní nasadil víko a nechal ti tam malou škvíru na vzduch. Asi po půl hodině kodrcání se stařík ozval: "Můžeš vylézt!" Sundal jsi víko z rakve a ocitl ses u dřevěné chalupy. Stařík zabušil na její dveře a zvolal: "Eli, seš doma?! Votevři ty stará vráno, vedu ti zákazníka!" V tu chvíli se ozval hluboký ženský hlas: "Co chceš zas ty starej plešatej kozle?!" "Otevři, mám tu zákazníka pro tebe!" Chvíli bylo ticho a najednou se otevřeli dveře. "Nazdar, Same! Koho to sem vedeš? A má čím zaplatit?" "Prosím tě, je chudej jako kostelní myš! Ale je to celkem sympaťák a vidím na něm že má dobrý srdce. Dezertoval od vojáků. To ti není líto tak mladýho nadějnýho junáka? Přestroj ho za funebráka, povím mu u toho něco o zdejším kraji a na co si tu má dát pozor. Navíc, při těch mejch bolavejch zádech potřebuju už pomocníka." "No, líbíš se mi, ale zadarmo to stejnak nebude! Co umíš?" "Vyřezávat věci ze dřeva." "Bezvadný! Zrovna bych potřebovala nový příbory! A taky prkýnko na krájení a dýmku! Občas si ráda zabafám, ale ta moje už je taková popraskaná, spálená a na rozpadnutí. Tak, když mi tohle vyřežeš, dostaneš převlek. Bereš?"

A) Na obchod přistoupíš
B) Na obchod nepřistoupíš
C) Necháš si to projít hlavou
D) Vlastní odpověď

Získané atributy: +2 skrývat se

Uzykm: "Já tušil, že tě okradli. No nic, jsem rád že se k tomu stavíš alespoň zodpovědně a se ctí! Jdi tady dozadu do kuchyně, kuchař je tenhle týden nemocný, budeš za něj vařit a umývat nádobí. Dále tu taky po směně vytřeš podlahu. Nechám tě bydlet tady nahoře v takový komůrce. A teď alou do práce!" Celý den jsi pilně dřel a pracoval. Po práci tě hostinský náležitě pochválil. Poté tě zavedl do komůrky, kde jsi měl přenocovat. Nebylo moc prostorná, ale spát se tam dalo pohodlně. Srovnal sis tam věci, šel si dát do saloonu jednu sklenku whiskey a poté jsi šel spát. Další den jsi šel po schodech a spatřil jsi dva pistolníky, jak míří na hostinského zbraněmi. Co uděláš?

A) Pomůžeš jim
B) Vrátíš se neslyšně zpět do komůrky
C) Zastřelíš je
D) Vlastní odpověď

Získané atributy: +1 zručnost

Stav konta: -5$

Mikosansobi: Celý den jsi pátrala po hledaném dezertérovi, sháněla informace, nikdo ho tu však neviděl. Večer, když jsi šla do saloonu, jsi si všimla podivné osoby, která šla směrem k poště. Neviděla jsi přesně, co má na sobě, jelikož se již stmívalo, tvar klobouku a postava toho neznámého ti však připomínaly hledaného dezertéra z plakátu. Co uděláš?

A) Budeš ho sledovat
B) Vyzveš ho k souboji
C) Necháš to být
D) Vlastní odpověď

Gringo2: Vystoupil jsi z vlaku v nějakém menším městečku v poušti. Byl zrovna soumrak a přemýšlel jsi co dělat.

A) Jít do saloonu
B) Najít si ubytování
C)Dál stát a přemýšlet
D) Vlastní odpověď

Hancock: Právě jsi na stopě hledaného muže, který dezertoval z armády. Dorazili jsi do malého městečka, už se pomalu stmívalo. Co uděláš?

A) Ubytuješ se
B) Jdeš se opít do saloonu
C) Jedeš dál po stopách hledaného muže
D) Vlastní odpověď

Inventáře aktualizuji až zítra, jelikož je pozdě a musím se věnovat také někomu jinému. Avšak již zítra budou přidány inventáře všech nových hráčů a budou aktualizovány inventáře hráčů stávajících. Přeji Vám všem hezký zbytek večera, westmeni, westmenky a westmenčata :).
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser9371

Guest
Zajímavé pokračování příběhu. Vzhledem k tomu, že bych si takové jednání líbit nenechal, volím :

B) Vrazíš jednu vedoucímu a odejdeš s Henrym ( a ne jednu ránu, rovnou na čelo). :D
 
Nahoru