• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Osamělá prérie

DeletedUser

Guest
Jistě, že můžeš, pošli mi zprávou životopis a jméno Tvé postavy. :)
 

DeletedUser18290

Guest
Ahoj, rád bych se přidal, pokud je ještě možnost.

Pochopil jsem, že bych ti měl napsat životopis. Má být ale postava úplný nováček nebo už může být trochu zkušenější? :)

Děkuji, ACS
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser2814

Guest
Možná, že už v dalším pokračování budeš. Jako takové... vánoční překvápko :D. Ať už tak, či jinak, vydrž. Ono zakomponovat do příběhu zčista jasna nějakou novou postavu asi není tak jednoduché, jak se na první pohled může někomu zdát.

Mimochodem... Nechci do toho nějak výrazně kecat, nebo tak něco, ale nebylo by na škodu tady založit téma na životopisy, ať víme o každém z nás, co mu jde a co mu nejde. Když už se podle nich máme chovat tak ať alespoň víme, co od koho očekávat. (například já si beru všude samou pušku atd. ale podle životopisu nerad střílím do lidí, jenomže jako vojákovi mi už instinkt radí touhle cestu :D)
 

DeletedUser

Guest
Ježiši, promiň, přehlédl jsem, že jsi sem psal :(. Ano, pošli mě životopis zprávou, zkušenost Tvé postavy nechám na Tobě :).
 
Nahoru