DeletedUser9890
Guest
...
Tohle je pro svět 2?
Tohle je pro svět 2?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Od jedné osoby ne, vytvořil bys na s2 mulťáka![]()
Tohle je pro svět 2?
tak mě napadlo že po odehraném 1 kole by se zde na foru mohla objevit soutěž kdo bude celkovým vítězem
kurzy by přidělili Darling z P3T4 a ostatní hráči by mohli napsat svůj typ.Soutěžilo by se o nějaké věci každodenní potřeby a 1 místo by mohla být např.kovová truhla.
Pokud by se sešlo více výherců tipující vítěze rozhodl by o vítězi čas typu tedy kdo dřív přijde ten dřív bere.
tak mě napadlo že po odehraném 1 kole by se zde na foru mohla objevit soutěž kdo bude celkovým vítězem
kurzy by přidělili Darling z P3T4 a ostatní hráči by mohli napsat svůj typ.Soutěžilo by se o nějaké věci každodenní potřeby a 1 místo by mohla být např.kovová truhla.
Pokud by se sešlo více výherců tipující vítěze rozhodl by o vítězi čas typu tedy kdo dřív přijde ten dřív bere.
24.6.2011
10 h - zrušen pro nedostatek účastníků, vypsán náhradní termín
Bohužel byl to jediný termín kdy jsem mohl, o víkendu tady nebudu a v pondělí jsem pracovně mimo.
Zřejmě jsem se přizpůsobil ostatním hráčům,kteří neměli čas... teď jsem zvědavý jestli se ostatní přizpůsobí mě. Hrát budu moct až 28.-29.6. ... jestli to tak půjde dál, budeme to hrát 2 měsíce... ještě když začínají dovolené.
Jestli to nepůjde, tak bohužel.... ale moje chyba to nebyla !!!
z 6 světemmužu se odlašit z tohoto světu spletl jsem si toz 6 světem

Omlouvám se :/Nemohu se odhlasit myslel jsem že tu bude na jibem světě ne na 2Omlouvám se :/

Ano, můžeš. Pokud jsi byl zapsaný někde u stolu, odepisuji tě.![]()