• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Otázky a diskuze k Velikonočním soutěžím

  • Zakladatel vlákna Deleted User - 31870
  • Vytvořeno
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser

Guest
hledají se vajíčka ve dvojici..takže se hledá jedna nebo dvě dvojice??
 

DeletedUser9058

Guest
Dvě vajíčka, která jsou ve dvojici - za obě dvojice získáte dílky (2 dílky chybí)
 

DeletedUser

Guest
Nebudu se tajit tím, že moje psychika je na hranici možností. Ať hledám, jak hledám, vejce nikde :-) Nebude alespoň nějaká malililinkatá nápověda? :-)
 

Deleted User - 31870

Guest
Bude, ale za 5 hodin od vyhlášení, ať jsou šance pro všechny stejné :)

Vynechat můžete jako obvykle podsekce Hry a Off topic v salónu..
 

DeletedUser12400

Guest
koukal sem na graficke obrazky vajicek treba takovy Slon-Dumbo tu soutez asi nepochopil on udelal vajicka ve stejnych barvach a motivy jako jsou vajicka dane jako priklad,stejne tak jara42
 

Deleted User - 31870

Guest
Zapojit se mohli s jakýmkoliv grafickým výtvorem - pokud se jim líbil podklad, proč by ho nepoužili..
 

DeletedUser12614

Guest
Kedy bude prosím vás vyhodnotenie všetkých 3-och súťaží ? :)
 

DeletedUser13138

Guest
přijde mi pitomé aby o grafických kraslicích rozhodovali sami hráči pomocí ankety,protože zde se dávají hlasy pomocí sympatii a ne podle práce na díle.7sup má sice pěkný výtvor,ale než kraslice se mi líbí to pozadí,které nezapadá do návrhu o kraslicích.Nic proti Supovi nemám.Barney Stinson udělal 3D kraslici pomocí 3D studia což většina taky ocení víc než obyčejnou 2D kraslici ačkoliv si stim dal nejmin práce.Taky proti němu nic nemám,ale jde o styl Fair-play.Pro příště bych byl rád kdyby o výtvorech rozhodovali moderatoří a ne samotní hráči jak tomu bylo za doby Moniskash. :)
 

DeletedUser

Guest
Musím naprosto souhlasit s Benitocz, není to moc fair, ale dělejte jak míníte :)
 

Pawn

Člen týmu
Mě se zase moc nelíbí lidi co hlasujou s 0 příspěvky /1. na forum jsou tu jen pro to hlasování třeba ani nehrajou hru .. ale hráč je sem dokope :) hodně hlasů má datum registrace 5.5.2011.. to musíte uznat :)

-Bude nějaká soutěž o něco za co stojí pustit se do photoshopu než vejce? třeba Logo The-west , Uvítací stránka na forum , horní Header .. Cokoli.. ? :)
 

DeletedUser7836

Guest
Nikdy sa nikomu nezavďačíme... :)
Dali sme vám, hráčom možnosť zahlasovať o víťazovi. Keby vám tu možnosť nedáme, zas by ste hovorili, že tu nieje žiadna demokracia. Nikoho teraz konkrétne nemyslím. Píšem vo všeobecnosti.
Benitozc
Veď predsa aj člen teamu môže zahlasovať podla toho ako chce. Tak isto aj hráč. Ja sa grafike nerozumiem. Nehodnotím podla toho kto si dal koľko stým práce, pretože to neviem posúdiť. Vyberiem vždy obrázok, ktorý sa mi najviac páči. Plus žiadne doby Monishkah neboli. Vždy o tom ako sa bude hlasovať rozhodoval team moderátorov, nie jednotlivec ( s tým, že hlavné slovo mal vždy super moderátor).
Misho.
Snažíme sa súťaže kombinovať, aby stále neboli len grafického typu. Napríklad momentálne, už je v teame pár návrhov na súťaže. Akého zamerania neprezradím.
Neviem kedy a či ich spustíme, preto sa ma nato nepýtajte.
Snažíme sa vám hráčom poskytnúť aspoň akú takú zábavu a možnosť "zadarmo" získať nejaké tie nuggety. Vieme však, že nikdy sa všetkým nezavďačíme. Inak vytváranie súťaží ani projektov nieje v popise našej práce, ako v nej nieje ani odpovedanie na herné dotazy. Preto by sme niekedy aj radi odcenili keby ste všetko neofrflali. (zas zdôrazňujem, že nehovorím o nikom konkrétnom)
 

Deleted User - 31870

Guest
Veřejná anketa je proto, abychom mohli zjistit, zda někdo nepodváděl při hlasování a odečíst vlastní hlasy, které si někteří soutěžící dávají.
 

DeletedUser13138

Guest
Veřejná anketa je proto, abychom mohli zjistit, zda někdo nepodváděl při hlasování a odečíst vlastní hlasy, které si někteří soutěžící dávají.

ale myslel jsem to tak,že o výsledku by rozhodovali moderátoři a ne hráči samotní,ale co jsou to vaše soutěže.
 

Deleted User - 31870

Guest
Jaký je v tom podstatný rozdíl, jestli hlasujeme jen my nebo my všichni? Vůbec žádný - nikdo nezaručí, že nedostane některý z účastníků hlas díky sympatiím (do hlavy ostatním nevidíš), nezohledníme odvedenou práci (ale až konečný výsledek, protože postup nevidíme).. Nás je v týmu pár, takže pokud je více kvalitních soutěžících, je pro nás těžké se shodnout na výsledku, zatímco při větším počtu hlasů je zcela evidentní, kdo má získat odměnu. ;) Největší přednost má veřejná anketa tu, že je vše pod dohledem hráčů, takže o všem víte..
 

DeletedUser

Guest
7sup si to zaslouží, je velice aktivní a vždy rád pomůže s tvořením nějakých obrázků, moderátoři to mají těžké rozhodnout jaké hlasování zvolit jednomu se nelíbá něco, druhému tam to a je poté je velice těžké určit co bude nejlepší.
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru