• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Otázky a odpovědi

Aha, díky.

Platí tedy toto, jak je na wiki?

Bitva o pevnost - ÚTOK
Bonus útoku pro bitvu přidává sekundární bonus k vaší šanci na zásah a způsobené poškození.

Bitva o pevnost - OBRANA
Bonus obrany pro bitvu přidává sekundární bonus k vašemu zdraví, opět však má vliv na snížení šance na zásah a úhyb.
 

DeletedUser17382

Guest
Měl bych zde takový dotaz, zajímalo by mě jaké by měla poškození Psancova puška vylepšená na 3 v sadě, při použití v dobrodružství? Nejsem schopný to nějako spočítat. Jaké by tedy bylo reálné poškození v jedné ráně. 870, 900, 930? Nebo menší či větší, díky za info.
 
Vylepšení o jeden level zlepší předmět o 10% nevylepšeného předmětu. Čili zhruba by to mělo odpovídat i u tohoto. Zrovna tohle se docela špatně počítá, protože na to nejsou tak přesné vzorce jako pro bitvy. A nejde dost dobře rozklíčovat, co z výsledného poškození pochází od samotné dmg zbraně, co je z bonusu na dmg za atribut zručnosti, co je z bonusů za oblečení případně posilovák a co je kritický zásah za charisma. Takže nám asi zbývá jen ten rámcový výpočet přičítáním desítek procent.

Když se to teď pokusím odhadnout úplně od boku, tak myslím, že by s puškou na trojce a úměrně vylepšeným psancem neměl být problém dát dělo za 930-950, vzhledem k tomu, že s puškou na dvojce to občas také uletí za 850 a víc.
 
vojín Kotas-mám dotaz-úkol sedm sester,nebo legenda,to je jedno,protože drobný nedostatky se asi nepočítají,soudě podle toho,že čistě teoreticky,dle náhledu, je tato řada termínově neomezená,ale vločky lze najít pouze do 15.dubna.Takže termínovaná je ,nebo není?Třeba jsem mdlejšího rozumu,ale jaksi se vtom nejsem schopnej vyznat a zbytečně ztrácím čas honěním se imaginárníma vločkama.Navíc tím,že se mi ukazují práce související s úkolem-viz waup.vesnice a koryto řeky apod.,který jsem ani nepřijímal.Děkuji a tady to balím.
 
Nahoru