• Nově připravená aktualizace hry na verzi 2.218 je naplánovaná na úterý 19. března. Upozorňujeme, že termín i obsah aktualizace se mohou změnit. Více informací najdete na herním fóru
  • Vítejte kovbojové a kovbojky, všude je cítit jaro, to znamená, že se na The West blíží Velikonoce. Tak jako každý rok i letos máte šanci zastřílet si s nejznámějšími střelci. Big Fred, Van Cliff, Brinson a Westwood jsou zpět ve Velikonoční střelnici! Více informací najdete na herním fóru

Otázky - Update 1.32

  • Zakladatel vlákna DeletedUser7904
  • Vytvořeno
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser

Guest
Aj ja osobne súhlasím stým čo sa napísal, toto pravidlo je postavené na hlavu a samo Inno prevod peňazí nezakazuje tak neviem prečo by zato že niekomu dám peniaze mal byť nejaký trest. Myslím si že by ste to mali čo najskôr vyriešiť a neukazovať na to že je to v pravidlách a tak to treba dodržiavať lebo nikto vám to dodržiavať nebude.
 
tedy ne že by se mi všechna pravidla líbila, ale zase platí: koho chleba jíš, toho píseň zpívej...
jinak bychom mohli začít polemizovat třeba o správnosti naprosto dokonalých zákonů naší republiky, ale bohužel jsme zdejšími občany, tak je musíme ctít... nebo se můžeme odstěhovat :::))::
 

DeletedUser

Guest
Mohu se zeptat, mají toto (Pro mě velmi úsměvné) pravidlo také v Německu? Anglii? Polsku?
 

DeletedUser1451

Guest
A v tom je ten problém - není jasné,kde končí bussines a kde začíná perzekuce za cosi,co je špatně definované.

Takto zní pravidlo:
• (e) Je zakázáno otevírat na tržišti nabídky, jejichž účelem není zájem o prodej (a na druhé straně o koupi) daného předmětu, ale pouze předávání peněz mezi konkrétními hráči.

V tom pravidle nejde o to, že prodáš šedé hadry za 10 000 dolarů, ale o to, že je prodáváš za takovou cenu, protože jsi domluvený s kámošem, že je koupí jen proto, aby ti předal peníze, a je mu ukradený co kupuje - hlavní je předání těch peněz, předmět je zástupná věc, pouze prostředek předání.
Z toho pravidla není třeba dělat velkou tragédii, support vás nezabanuje jenom proto, že se mu zdá prodej podezřelý kvůli ceně, opravdu jsou i jiné nástroje, jak to zjistit.
 

DeletedUser

Guest
A mohu se zeptat, má support přístup mezi soukromé zprávy?
 

Deleted User - 31870

Guest
Bohužel tot můj případ.

Já tomu taky zrovna moc nerozumím, ale se slovníkem jsem to tady při úpravách překládala, protože vím, že pár českých hráčů hraje na DE kvůli změnám ve hře, aby je věděli dříve
http://forum.the-west.cz/showthread.php?t=18203 Stačí hledat :)

A mohu se zeptat, má support přístup mezi soukromé zprávy?
Co se týče dotazu na pravomoci supportu, nemůže ti být zodpovězen, neboť není v kompetencích moderátorů sdělovat informace o pravomocích supportu, o jejichž fungování příliš nevíme. ;)
 

DeletedUser1451

Guest
Dovolil bych si poupravit Darling, v tématu http://forum.the-west.cz/showthread.php?t=18203, jsou pravděpodobně stará DE pravidla, protože v nových je:
Die Preise für Gegenstände, die über den Markt verkauft werden, unterliegen keinen Beschränkungen.

Překlad:
Ceny předmětů, které se prodávají na tržišti, nepodléhají omezení.

Ale dříve měli stejné pravidlo jako my. To bylo pravděpodobně zrušeno s aktivováním převodu peněz na německých serverech.
 

DeletedUser7836

Guest
Jenže, když jsem se já zaregistroval, tak tohle opravdu hloupé pravidlo neexistovalo, ted už samozřejmě účty mazat nebudu, protože už jsem do hry investoval hodně času. Mě je to tedy jedno, obchoduji si jak uznám za vhodné, všude kde hraji se toto pravidlo obchází, protože i malé dítě musí vidět, že to "pravidlo" je nesmyslné a postavené na hlavu.

End. :-)

Nehledě na to, že když mi dáte nějaký trest, ihned se obracím na Inno, které nic takového nezakázalo a hra sama o sobě to dovoluje. Znám i někoho kdo s Innem vyhrál soud a byl bych schopný do toho taky takto štourat..
Ale veď to vôbec nevadí, že keď si sa registroval to pravidlo tu enbolo. Ty si povinný dodržiavať pravidlá aj po úprave a to viem, že chápeš.
Chlapče, Wicháhpi je InnoGames takže sa kludne môžeš sťažovať u nej.
Vy ste povinný dodržiavať pravidlá hry, nech sú akékoľvek a nech sa vám aj nepáčia.
Mne sa tiež niektoré pravidlá nepáčia a čo stým spravím ? Nič. Musím ich dodržiavať ako každý hráč.
 

DeletedUser11313

Guest
EHM, že jsi povinný dodržovat pravidla, to je krásné, ale populistické konstatování. Já samozřejmě nepochybuji o tom, že se je snažíš dodržovat. Ovšem Tvoje přesvědčení, že je dodržuješ, je čistě subjektivní, stejně jako můj názor, že si support pravidla vykládá velmi svérázně. Současný stav umožňuje poškození hráče ze strany supportu právě na základě subjektivního názoru toho kterého daného člověka. Nelze říct, že chyba je jednoznačně na straně procoovníků supportu, chyba je spíš v systému jako takovém.
Já sobně jsem přesvědčen, že bez hráčů se hra neobejde, ale bez supporu ano.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser2814

Guest
Dvolím si tě upozornit, že bez Supportu by tato hra nemohla fungovat. I když si to možná nemyslíš, ale Supporteři MUSÍ brát pravidla vážně. Jinak by nemohli na jejich základě radit lidem a starat se o servery.

Co se týče dodržování pravidel, opravdu JSI vázán těmito pravidly. S tím my nic neuděláme. Je to jako s pravidly silničního provozu. Taky si na silnici pouze myslíš, že je dodržuješ? Asi ne, to by jsi byl za chvíli v base, nebo na hřbitově. Tady to funguje obdobně. Nedodržuješ pravidla a máš postih, dodržuješ je a jsi v pohodě.
 
Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser1318

Guest
Ale dříve měli stejné pravidlo jako my. To bylo pravděpodobně zrušeno s aktivováním převodu peněz na německých serverech.
To je přesně to, co mají někteří z nás na mysli. Němci už na to přišli, že to diskutované pravidlo ztratilo smysl.
Mně osobně přijde principiálně úplně jedno, jestli po domluvě někomu prodám jeden kousek třeba bavlny za 10000 a zaplatím 201 za transakci, nebo po domluvě pošlu 10000 přes banku a zaplatím za to 500.
Samozřejmě nikoho nenabádám pravidla porušovat a sám to dělat taky nemíním. Nicméně logiku to podle mého nemá a je to spíš k pousmání.
 
Naposledy upraveno moderátorem:
otevreni trhu zacalo normalo fungovat prelevani penez mezi hraci a nema cenu se tvarit, ze tomu tak neni, tech par okatych vlastovek, co dostalo banana, je jen spicka ledovce. Otevreni banky pro prevod penez za poplatek 5 per, je funkce pro hrace, ktera na CZ svetech zatim podle me zbytecne chybi ...
 
Naposledy upraveno:

DeletedUser

Guest
Nakonec jsem škodný kvůli tomu, že hraji ve své vlasti.
Já prostě asi nikdy nepochopím, že máme jiná pravidla, než mají tvůrci hry, kteří hře musejí rozumět nejvíce.
Ale co, někdo, kdo vidí, musí vidět, že je to holý nesmysl, kdo je slepý, at si hraje svou :-)
 

DeletedUser1318

Guest
Nakonec jsem škodný kvůli tomu, že hraji ve své vlasti.
Já prostě asi nikdy nepochopím, že máme jiná pravidla, než mají tvůrci hry, kteří hře musejí rozumět nejvíce.
Ale co, někdo, kdo vidí, musí vidět, že je to holý nesmysl, kdo je slepý, at si hraje svou :-)
Já bych to zas neviděl tak černě, mám pocit, že team je asi nekompletní kvůli dovoleným a pokud to platí v německu, je předpoklad, že u nás to bude se zpožděním taky.
 

Deleted User - 31870

Guest
Wich bude přeposílání peněz mezi hráči řešit, až se vrátí osoba, která nám měla nahrávat update, z dovolené. Samozřejmě pokud bude tento systém spuštěn, vyžádá si změnu pravidel, která již byla předem připravována (ještě se samozřejmě budou dolaďovat nějaké kosmetické změny).
 
Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.
Nahoru